unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 Jeesus vajuta ülevalt paremalt nurgast "Vaata uusi postitusi" ja siis vasakult menüüst vali omale sobivad filtrid. Jube mugav mumeelest Kui seal olles tärni peale vajutad, siis viskab su viimase lugemata posti peale teemas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 kus saab kõik loetuks teha, synnitusvalud, tahaks kõik loetuks teha siis ehk saan paremini aru lisaks peaks muutma emoticonide prioriteeri või siis lisama neid, et klikkima ei peaks Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 17, 2014 kui kiirelt teemas vastata, siis pole nagu eelvaade't enam. või ma lihtsalt olen pime ja ei näe. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 17, 2014 No kurja, content i have not read näitab, et pole selliseid teemasid, mida ma lugenud pole. Kui viimase 24h postitusi aga vaatan, siis seal hulgas on palju selliseid teemasid, kus on uusi postitusi. New since my last visit töötab nii, et kui käin lehel, aga ei loe midagi ja pärast tagasi tulen, siis on see valik ka tühi. Niimoodi jääb ju lugemata teemasid Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 tundub, et tuleks abc teha, ma ei leia kohta, kus näeks enda postitusi samuti Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 No kurja, content i have not read näitab, et pole selliseid teemasid, mida ma lugenud pole. Kui viimase 24h postitusi aga vaatan, siis seal hulgas on palju selliseid teemasid, kus on uusi postitusi. New since my last visit töötab nii, et kui käin lehel, aga ei loe midagi ja pärast tagasi tulen, siis on see valik ka tühi. Niimoodi jääb ju lugemata teemasid kusagil peaks nupp olema, mis kõik loetuks teeb, sitt hapneb hetkel, synnitusvalud, elad yle kasutaja online/offline puudu Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 Filter on "Items I started" Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 Veider mul seda ei ole seal. ma ei saa aru kus see koht on edit, pekki tsitaat ei tulnud kaasa....nii et ärge vaadake seda Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 ma ei saa aru kus see koht on Mine foorumi pealehele, tee üks alafoorum lahti ja seal on :S Ma käisin kõik läbi ja tegin loetuks. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 Äää tsitaadid on ühekordsed, ehk et kogu convo kaasa ei tule Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 17, 2014 Keri leht alla,seal sinisel ribal olemas koht kus saab märkida foorumi loetuks. 1 unemployer reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 Keri leht alla,seal sinisel ribal olemas koht kus saab märkida foorumi loetuks. tegin ää (väga peidetud olid) kus ma nyyd enda postitused leian? ma olen mõnes mõttes emm...... mul vaja postkasti, uued postitused ja enda postitused..... ylejäänud........poh Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 Üleval paremal võta "Vaata uusi postitusi" Siis sellel lehel vasakult võta esimesest FORUMS, teisest näiteks VIIMASED 24 TUNDI ja kolmandast ITEMS I STARTED Edit: Võid teisest ka viimane aasta võtta vms Edit2: I started näitab alustatud teemasi aga I PARTICIPATED näitab neid, milest osa oled võtnud. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Mai 17, 2014 Kui lisad uue faili siis ei saa ? Uut faili ei saa lisada....täpselt selline tunne nagu oleks igal kasutajal mingi failide üleslaadimise limiit peal ja mul see lihtsalt mingil põhjusel täitunud. Lööb ainult ette teate, et upload failed or somthing. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 17, 2014 No kurja, content i have not read näitab, et pole selliseid teemasid, mida ma lugenud pole. Kui viimase 24h postitusi aga vaatan, siis seal hulgas on palju selliseid teemasid, kus on uusi postitusi. New since my last visit töötab nii, et kui käin lehel, aga ei loe midagi ja pärast tagasi tulen, siis on see valik ka tühi. Niimoodi jääb ju lugemata teemasid Esilehel allservas: Märgi foorum loetuksAitab Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 17, 2014 Esilehel allservas: Märgi foorum loetuksAitab Jep, aitas. Eks vaatab, kas töötab hiljem ka nii, et ma rahul olen Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 ok, kust ma näen enda postitusi ... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 kui ees on ring, siis viib uue posti juurde, kui ees on täheke, siis viib teema algusesse.......mis point on? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 17, 2014 ok, kust ma näen enda postitusi ... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 ei saanud pihta mitu klikki tegema pean/kuhu et sinna jõuda ja miks tsitaadiga pilti kaasa ei tule? nyyd leidsin vabandust, aga kipub sinna elioni teemasse minema, mida keerulisem (vähemalt töötab siin) seda uhkem vaesed uued Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Mai 17, 2014 Uutel just lihtsam. Me oleme vana harjumuse orjad Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 17, 2014 Uutel just lihtsam. Me oleme vana harjumuse orjad Täpselt nii Kui kõik teemad loetuks sain märgitud siis edasi oli palju lihtsam ja avastamisrõõmu/kiitustväärivat kuhjaga Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 kuidas moblas asi on, pole veel sinna jõudnud? eks elus tuleb edasi minna,,,,,,,,,,, Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 17, 2014 kui ees on ring, siis viib uue posti juurde, kui ees on täheke, siis viib teema algusesse.......mis point on? Ma olen aru saanud, et täheke tähistab teemat, kuhu oled ise poste teinud ja mummuke teemat, kuhu sa ei ole ise poste teinud. Muud vahet neil pole, töötavad samamoodi. Share this post Link to post Share on other sites