4ular 18 Postitatud Mai 18, 2014 Minumeelest võiks postituste arvu ära peita ja asemele pannagi liitumise aeg Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 18, 2014 Eelvaate all mõtlesin seda nuppu mis vanasti oli. Kui vastad mingile teemale, siis on seal all 2 nuppu: 'Postitus' ja ' Täiendatud redigeerija'. Vanas foorumis oli 'eelvaade' ja 'postitus'. Eelvaade on hea, saab oma uue pstituse läbi vaadata ja vead parandada või muud lisada kohe. Kas nüüd said pihta? Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Mai 18, 2014 Tapatalki on keegi tööle saanud? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 18, 2014 Tapatalki on keegi tööle saanud?Eip... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 18, 2014 Eelvaate all mõtlesin seda nuppu mis vanasti oli. Kui vastad mingile teemale, siis on seal all 2 nuppu: 'Postitus' ja ' Täiendatud redigeerija'. Vanas foorumis oli 'eelvaade' ja 'postitus'. Eelvaade on hea, saab oma uue pstituse läbi vaadata ja vead parandada või muud lisada kohe. Kas nüüd said pihta? Miskit pole sellega muutunud ju. Nimi vaid teine. Tapatalki on keegi tööle saanud? Ei taha mingil põhjusel tööle hakata. Tegelen asjaga edasi. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 18, 2014 Kui valida,,uued postitused,, kas on võimalik, et viskab uuele postitusele mitte lehe lõppu? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 18, 2014 Kui valida,,uued postitused,, kas on võimalik, et viskab uuele postitusele mitte lehe lõppu? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 18, 2014 OT nupud? tsiteerimisega tuleb pildi adre kaasa, mitte pilt? võtaks yhe hoiatuse veel, kui tohib piltide rida paluks pikendada, ilma et show all peaks vajutama keegi ennem ei vastanud midagi Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 18, 2014 OT nupud? tsiteerimisega tuleb pildi adre kaasa, mitte pilt? võtaks yhe hoiatuse veel, kui tohib piltide rida paluks pikendada, ilma et show all peaks vajutama keegi ennem ei vastanud midagi Jätan meelde. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 18, 2014 OT nupud? Aga oskad põhjendada, milleks OT üldse vajalik on? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 18, 2014 Kustkohast postitamisel need smailid valitakse? Ma ei näe ühtegi ei tavalises ega täiendatud redigeerijas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 18, 2014 Aga oskad põhjendada, milleks OT üldse vajalik on? vahel tekib vajadus ka kõrvalist juttu rääkida , kui sa oled tähele pannud, siis vanas foorumis vahel seda ikka juhtus NB! Kasutajanimed võiks tumedama värviga teha, hetkel nagu silm kohe ei hakka peale, peab ringi vaatama, et näha postitajat ot ootan jeesus pime ja prillide nalju nyyd Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 18, 2014 vahel tekib vajadus, jeesus pime mina toetan seda ot värki +1, igatahes virisen, et smaile ei saa lisada ikkagi, nupp on küll õrnalt näha, aga vajutada ei saa. üldse see tööriista riba ei funka hetkel, vähemalt minul. ärge mu virinat lugege, ise olin loll. lülitasin selle välja kogemata kõige vasakpoolsemast nupust Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 18, 2014 Tee spoiler ja pane spoileri nimeks OFFTOPIC. Kui ta on OT siis silma alt ära olekski õigem. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 18, 2014 Off-Topic : töötab Tapatalk töötab Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 18, 2014 mina toetan seda ot värki +1, igatahes virisen, et smaile ei saa lisada ikkagi, nupp on küll õrnalt näha, aga vajutada ei saa. üldse see tööriista riba ei funka hetkel, vähemalt minul. ärge mu virinat lugege, ise olin loll. lülitasin selle välja kogemata kõige vasakpoolsemast nupust see vasakpoolne riba töötab tõesti nagu jumal juhatab, vähemalt chrome peal. täna ei viitsi moblat näppida, aga homme hakkab vist nalja saama Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 18, 2014 Rääkige täpsemalt. Ma ise testinud kõikvõimalike brauserite peal läbi ja täiesti perfekt. Ma ei tahaks uskuda. Siin foorumis pole pmst ühtegi rida koodi lisatud omaltpoolt. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 18, 2014 Rääkige täpsemalt. Ma ise testinud kõikvõimalike brauserite peal läbi ja täiesti perfekt. Ma ei tahaks uskuda. Siin foorumis pole pmst ühtegi rida koodi lisatud omaltpoolt. Lilli täpp Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 18, 2014 Taptalk on ok tundub Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 18, 2014 Tänks uff, et viitsid rabeleda ja oma aega siia foorumisse matta. Natukene harjutamist ja uus foorum hakkab üha rohkem meeldima Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 18, 2014 Tänud tänud. Pole mingit probleemi Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 19, 2014 Tapatalk töötab, jeei. Tänud ufo! Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites