xiios 96 Postitatud Mai 19, 2014 Siit Nojah, Ipadis neid tööriistu näidata ei peeta vist vajalikuks. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 19, 2014 Kas siin teemas oma posti kustutada ei saa? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 19, 2014 Foorum hakkab vaikselt selgemaks saama. Parem kui ennem ja vajab veits harjumist.Au ja kiitus sulle Ufo! Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 19, 2014 Kui lähen täiendatud redigeerijasse ning vajutan "Katkesta", siis viskab teema esimesele lehele. Teistel sama? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 19, 2014 Tundub et tapatalk vajab confimist veel. Ma ei saa kuhugi postitada Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Mai 19, 2014 Oluliselt parem ja kaasaegsem foorum nüüd, Lihtne ja mugav kasutada. Selge ja arusaadav. Kiidusõnad siit ka minu poolt sulle Ufo Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 19, 2014 Mul taptalk toimib ja saan postitada. Päädile loobib push notificationeid ja kõik jutud. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Mai 19, 2014 Jube meeldiv, et see Tapatalk ikka tööle hakkas Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 19, 2014 M A kyll ei leia tapatalgis foorumit yles. Pole lihtsalt. Mida otsingusse kirjutada? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 19, 2014 See tapatalki otsing on üks paras õnnetus. Mul leidis vist sõnaga "foorum" ülesse. 1 kivi3 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 19, 2014 youtube ja vimeo linke pole vaja panna enam tagide sisse. Postitades lihtsalt lingi näidatakse seda otse playerina. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Mai 19, 2014 See tapatalki otsing on üks paras õnnetus. Mul leidis vist sõnaga "foorum" ülesse. Leidis ülesse aadressiga e-suits.eu Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 19, 2014 Nüüd töötab ka Facebooki ja Hotmali kaudu konto registreerimine ja sisselogimine. Olemasoleva konto saab facebookiga ühendada http://e-suits.eu/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=facebook Midagi seinale ei postitata. Peatselt lisandub ka Google kontoga registreerimine ja sisselogimine. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 19, 2014 sain omal ka tapatalgi korda. (Adblock oli tapatalgi ka hosts faili kirjutanud.) Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 19, 2014 Nüüd foorumis ka oma korralik jututuba. Üleval päises tab Jututuba http://e-suits.eu/chat/ Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Mai 20, 2014 Chat võiks lahti jääda üleval tabil kui foorumit lugeda. On teostatav? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 20, 2014 Telefoniga igatahes jutukasse ei saa. paksu auru, e-popsarid sent from Mars using eVic Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 20, 2014 Chat võiks lahti jääda üleval tabil kui foorumit lugeda. On teostatav? Ei. Chati saad avada uues aknas kui soovi. Telefoniga igatahes jutukasse ei saa. paksu auru, e-popsarid sent from Mars using eVic Ei saa kahjuks aidata kui ei tööta. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 20, 2014 Kellaajad vist jupsivad - sees olles kõik õige, aga pärast väljalogimist viskab kella 1 tunni tagasi:nt ufo56 eelmine post siin postitatud Täna, 09:12 aga pärast väljalogimist näitab Täna, 08:12 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 20, 2014 Nüüd peaks ok olema ? Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud Mai 20, 2014 Ei tea, kas ma ei oska vaadata, aga si**agi aru ei saa, kas saadetud PM on kohale läinud (loetud) või mitte Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 20, 2014 Ma ise sama asjaga hädas.. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 20, 2014 PMi lahti teed siis vasakul pool teise kasutaja nime all info Share this post Link to post Share on other sites