admin 172 Postitatud Detsember 9, 2014 See erinevate teemadega jamamise peakski üldse ära kaotama. Pidevalt jama sellega. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Detsember 10, 2014 Foorumi logo on kadunud, asemele tuli "IPS Community" kiri Viskan ühe alternatiivse home-made pildi. Kui rahvale meeldib, siis võib Uhvo ringi lüüa kuniks midagi paremat saab Üldmulje jääks midagi taolist 4 old, kaarel, Erki Paet and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 10, 2014 Aitähh aga peab mingi asja välja mõtlema mis nende themedega saab. Kõigile ei saa asju jääda vorpima. Share this post Link to post Share on other sites
torms 0 Postitatud Detsember 10, 2014 Mina kui täiesti uus kasutaja tunnen puudust alustaja kkk-st. Ehk siis võiks mingi üldine kleeps olla lühikirjeldus kõigest. Võib-olla kuskil on ka, aga pole silma jäänud. Siiani olen ammendanud informatsiooni mitut erinevat teemat otsides või siis googeldades. Interface poolt tehtud aparaadi valiku õpetus vms oli abiks. Aga pg vg vv vw ja muud jutud on tulnud pika otsimise peale. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 10, 2014 Siin midagi on http://e-suits.eu/topic/1543-sl%C3%A4ng-ja-l%C3%BChendid/ aga mille kohta sa seda kkk-d ootad? E-sigarettide ja nendega kaasneva teema on suht mahukas ja võimatu oleks kõike nii lühidalt kokku võtta, et keegi ka lõpuni viitsiks lugeda Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 10, 2014 +1 Tuttav tunne. Ka minul oli algul tegemist, et seda vajaliku infi leida...nagu ikka foorumis on muud möla ka vahel . Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 15, 2014 Paigaldasin invisioni enda poolt pakutava anti-spam monitooringu, nüüd ei peaks neid spämmi kasutajaid tekkima loodetavasti enam. Kasutajatel on keelatud äriline reklaam tänasest samuti staatustes. 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Detsember 15, 2014 KKK asja peale olen ise ka mõelnud. teemad kuidagi laialivalguvad. vv/vw kohta on olemas ilusti. peaks pead kokku panema ja korraliku FAQ üles kirjutama ja stickisse panema Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 23, 2014 Enim ühe päeva jooksul külastanud kasutajaid on 216, rekord saavutati 22 Dec 2014. ~40 kasutajaga ületati eelmine rekord mis pärines mai kuust. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 28, 2014 Alates tänasest tuleb foorumisse registreerimisel vastata ka turvaküsimusele, " Eesti presidendi perekonnanimi?" 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 29, 2014 Ei ole Ives, on ainuke Eestis elav kaslasest metsloom Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 30, 2014 Kui ma nii paneks siis rohkem ei oskaks keegi registreeruda vist. Presidendi perekonnanimi on piisavalt arusaadav. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 30, 2014 no vihjeks võid juurde panna Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Jaanuar 9, 2015 Kuda moblaha saab pilte siia lisada? Kui tava vaates proovin sois peale faili valimist viskab foorumist välja ja mobla vaates ei leidnud ma sellist kohtagi kust pilte lisada. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 9, 2015 mul ka probleem miks ma ei saa PS teel tekstifaili saata? xxxxxxxxxxxx jutt.docxYou aren't permitted to upload this kind of file Kuda moblaha saab pilte siia lisada? Kui tava vaates proovin sois peale faili valimist viskab foorumist välja ja mobla vaates ei leidnud ma sellist kohtagi kust pilte lisada. proovi chrome kasutada, see laseb, mul teistega ka probleeme Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 13, 2015 Vabandust jesus, mul läks sulle meeles öelda. Peaks ok olema docx fail. Proovi sina ka. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 13, 2015 Kuidas kommenteerite Ma pole 100% kindel, et see on foorumi viga, aga hetkel tundub küll nii, sest arvutist pole probleemi leidnud ja see on siiani ainult e-suits.eu foorumiga olnud. Täpsemalt on siis probleem selles, et kui läbi google'i otsingu tulla e-suits.eu foorumisse, siis aeg-ajalt suunab http://url4short.info/aadressile. Näiteks guugeldasin "e-suits irc" ja tulemus ei läinud õigesse teemasse, vaid hoopis sellele url4short.info aadressile. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Jaanuar 13, 2015 Sama siin ja Avast webshield hakkas pahandama kohe. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Jaanuar 13, 2015 Minul ja Oldil oli ka, aga see hack on suht kaval, nüüd näiteks mul ei õnnestu seda reprodutseerida. Isegi Cache puhastamine ei aidanud, ta pidi x aja tagant ise peitu minema. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 13, 2015 Kust seda saab ja mida see teeb? Kuidas seda leiab? Edit: vaatasin ainult pilti ja kirjeldust ei lugenud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 13, 2015 E-suits irc annab jah esimeste hulgas random tulemusi kuigi seda konkreetset ei leidnud. Aga see on kasutaja ja/või google mitte foorumi probleem. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 13, 2015 See hetkel foorumi kala. Share this post Link to post Share on other sites