B6 2 Postitatud Märts 10, 2013 No ma vaatan järjest teemasi, mida pole lugenud, vabandust ema sul vabandab tegelikult saad kindlasti vabanduse Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 11, 2013 Olen nyyd mingi läpakaga sees ja ikka ma pole online. Seega pole androidi viga. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 11, 2013 mina küll näen sind onlines Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 11, 2013 Aga mind näed ? Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 11, 2013 mina ennast ja dziizast ei näe. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 11, 2013 nyyd näen ennast Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 11, 2013 Ma ennast ikka ei näe. Aga tegelikult täiesti poh, peaasi et foorum töötab Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 11, 2013 jälle ei näe päris huvitav kamm Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 14, 2013 Uudiste nupp foorumi päises on aktiivne jälle. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 14, 2013 Liiga kõrge on see mu meelest .. kõvasti kerida vaja, et foorumit sirvida.. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2013 Liiga kõrge on see mu meelest .. kõvasti kerida vaja, et foorumit sirvida..Natuke palju tõesti, yhe lõigu võiks lyhemaks saagida kui võimalik Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2013 Kus mis ? lõik sealt lyhemaks. samas ma nyyd vaatan kodus FHD monitorist, siis kyll ei häiri. mobla peal peab ikka nats scrollima. ah ma ka ei tea, maitse asi. samas milleks seda "loe edasi" sinna panna, kui kogu uudis on seal kirjas....võidaks reakese Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 14, 2013 No ma ise kasutan ka FHD monitori ja sellepärast võibolla ei saagi alati aru. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 14, 2013 Mul on ka nii tüül kui kodus FHD aga häirib ikka Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 15, 2013 Tööläppariga on nii-> [attachment=0]foorum.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 15, 2013 Normaalne ju. Näpud otsas, saad kerida küll aga nagu sa nägid siis eile võtsin maha juba. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 16, 2013 mul on tekkinud online sildike its party time Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 17, 2013 ma sain ka tagasi, ju AM sai läbi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 18, 2013 kas hyppavat allkirja saaks keelata, suht närvi ajab näiteks post480.html#p480 Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 20, 2013 Njaa, ma ei näe, et sõnum on tulnud. Postkasti aga minnes need seal olemas. Share this post Link to post Share on other sites
eclipse 0 Postitatud Märts 21, 2013 Clearomizeri teemas ei too uuendatud teemat ülesse ja ei lükka ka vahepeal oranziks. Share this post Link to post Share on other sites