srait777 0 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Selline probleem on, et kui vedeliku sisse panen, siis saan paar-3 mahvi ilusti tõmmata, maitse ja asjad väga head. Kuid siis viskab väga kahtlase maitse suhu ning vahepeal kõrvetab kurku kuidagi. Vedeliku viga? Nöörid on täiesti uued! Kui huuliku pealt ära võtan korraks ja tagasi panen, siis parem juba, kuidas probleemi lahendada ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Osta uue ja parem clero, see suht juust Share this post Link to post Share on other sites
srait777 0 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Sellest ma olen ammu aru saanud jah iClear 16 vist kõige kasulikum/odavam osta. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Sellest ma olen ammu aru saanud jah iClear 16 vist kõige kasulikum/odavam osta. Valikut küll ju: EVOD, Vision VT, MT3S, T3S, kõik need peaksid ego aku otsas 1,8 oomise coiliga kärama (eeldan, et on ego aku, sest muidu ei oleks CE4 ) Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Sellest ma olen ammu aru saanud jah iClear 16 vist kõige kasulikum/odavam osta. Valikut küll ju: EVOD, Vision VT, MT3S, T3S, kõik need peaksid ego aku otsas 1,8 oomise coiliga kärama (eeldan, et on ego aku, sest muidu ei oleks CE4 ) Sugugi mitte kõik eGo akud ei ole 3,3V. 3,7V eGo akuga võiks ilmselt kuskil 2,2Ohm kandis coile kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
srait777 0 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Keegi äkki oskab seda probleemi parem lahendada? Miks ta nii teha võib? Nüüd keeran iga mahvi tagant huulikut maha, et tunneks ka midagi ja maitset oleks Ei ela linnas ka, et kuskilt kohe osta seda. Maalt väga ei leidu siukseid vidinaid ning tellimine võtab juba oma aja Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Kork surub kummiluti nööride peale ja need ei juhi piisavalt mahla. ? Sent from my GT-P3100 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
srait777 0 Postitatud Jaanuar 29, 2014 Arvasin seda isegi Tänud! Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Jaanuar 29, 2014 lõika kummilutile väiksed tagurbid V tähe kujulised sisselõiked nööride kohale. 5+ alguses tee igaks juhuks väiksemad, hiljem saad suuremaks lõigata, tagasi ei pane ju. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Veebruar 3, 2014 Kui tahad selle ce4 ga edasi jännata, siis kummilutti lõikamine aitab. Mõnikord aitab ka see, et ära päris huulikut kinni keera. Põhimõtte on saada rohkem õhku clearosse. Share this post Link to post Share on other sites