doxic 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Hääl antud Olin 189 Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 31, 2014 peaks aavazisse ka artikli tegema selle kohta.. vb hakkab rohkem hääli kogunema aga miinimum per maa on küll veits jõhker.. meilt 4500 häält? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 31, 2014 aga miinimum per maa on küll veits jõhker.. meilt 4500 häält? Seda ma esimeses postis mõtlesingi, et mõte on hea, aga mul pole usku sellesse.Ok, pool + aastat on aega, aga...... Share this post Link to post Share on other sites
doxic 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Hääl antud Olin 189Olemegi neljandad ja päris kindlalt Share this post Link to post Share on other sites
RC Kratt 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Hääletusprotseduur läbitud Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 31, 2014 vaja fb-d jms asjad käiku lasta, juba tegin veits värbamist Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Kuidas selle elukohaga on, ses suhtes, et nad ju kontrollivad vist andmeid pärast. Ma panin hetke elukoha, sissekirjutus asub mujal. Pm sissekirjutust pole ju eesti kohustuslikus korras vaja. Lihtsalt tekkis kysimus, kas mu häält hiljem arvestatakse Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 31, 2014 1 miljonit häält hakkavad kontrollima? Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Suht kahtlane, et miljon kokku saadakse. Aga andsin hääle ikkagi! Share this post Link to post Share on other sites
doxic 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Andsin ka oma panuse, et kaasata FB. Täpsemalt sealt üks e-sigarettide edasimüüja, loodame et võtab asja tõsiselt ja paneb selle oma lehele üles, nagu ma neid palusin. Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Toscanamall ka jagab linki Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Hääl nr. 200 minu poolt. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Lappasin huvi pärast läbi 12 kohalikku poodi, ükski teemat ei puuduta (vähemalt mitte esilehtedel) Share this post Link to post Share on other sites
doxic 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 https://www.facebook.com/SoodsadESigaretid Nemad sain nõusse, panevad enda lehele üles. Loodame et abiks ikka Nonii, panidki üles Vaatasin, et on isegi minu lause sinna lõppu jäetud ;D (Polnud päris nii mõeldud aga noh mis seal ikka ) https://www.facebook.com/SoodsadESigaretid?ref=stream Share this post Link to post Share on other sites
Karuonu 0 Postitatud Jaanuar 31, 2014 Meie pere poolt 2 häält olemas! Loodetavasti kulutavad need tilgad ka kõige kõvema kivi pinnale vähemalt kriimu, et kellelgi edaspidi ei tuleks pähe midagi nii tobedat ette võtta. -- 31 Jaan 2014 19:25 -- Lappasin huvi pärast läbi 12 kohalikku poodi, ükski teemat ei puuduta (vähemalt mitte esilehtedel) Tudisevad ja värisevad oma eksistentsi pärast. Share this post Link to post Share on other sites
Heavy User 0 Postitatud Veebruar 6, 2014 Info olemas, sama IP pealt võib teha mitu sissekannet, seega kõik emad, vanaemad, onud võivad nüüd ka linnukese kirja panna, kui nende andmeid teate. -- 07 Feb 2014 01:00 -- EFVI.eu veeb on nüüd ka eesti ja vene keelne (ka EU komisjoni leht) - levitage. eesti keeles http://www.efvi.eu/index.et.html vene keeles http://www.efvi.eu/index.ru.html Share this post Link to post Share on other sites
Birx 0 Postitatud Veebruar 7, 2014 Tehtud! Samas olgu nii offtopicu korras öeldud, et üha enam ajavad pissi keema igased formularikoostajad, kes arvavad, et umbes Laagrist alates lõpeb tsiviliseeritud maailm. No ei ole ainult linna, tänavat, majanumbrit. On ka maakond, küla, talu. Loodan, et ehk valideerub kah kuidagi. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Veebruar 7, 2014 Tehtud! Samas olgu nii offtopicu korras öeldud, et üha enam ajavad pissi keema igased formularikoostajad, kes arvavad, et umbes Laagrist alates lõpeb tsiviliseeritud maailm. No ei ole ainult linna, tänavat, majanumbrit. On ka maakond, küla, talu. Loodan, et ehk valideerub kah kuidagi. Sa eladki väljaspool tsiviliseeritud maailma. Nagu minagi. Aga hunnik hääli meie pere poolt kirjas. Loodetavasti abiks. Share this post Link to post Share on other sites
nicorex 0 Postitatud Veebruar 10, 2014 Nicorex toetab seda liikumist ja tegime sellekohase teema meie facebooki lehele. Järgmise uudiskirjaga saadame info meie klientidele. Kui klient soovib, siis täidame ka kaupluses kohapeal avalduse nende eest ära! Parimat Nicorex Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Veebruar 12, 2014 Oma panus pandud, Nicorexilt väärt ettevõtmine Share this post Link to post Share on other sites
hirax 0 Postitatud Veebruar 12, 2014 Ku pingviinid ära hääletavad siis pole vist enam midagi teha?Linuxi kasutajana tunnen end natuke puudutanuna. Et mis mõttes pole midagi teha ??? Heas või halvas mõttes Aga suurem probleem on, et ei saa häält anda... Nii eesti- kui ka ingliskeelselt lehelt saan peale rohelise lingi vajutamist sellise teate: WTF Share this post Link to post Share on other sites
Heavy User 0 Postitatud Veebruar 13, 2014 Euroopa komisjoni server maas hetkel. Loodetvasti taastub peagi. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Veebruar 13, 2014 Ku pingviinid ära hääletavad siis pole vist enam midagi teha?Linuxi kasutajana tunnen end natuke puudutanuna. Et mis mõttes pole midagi teha ??? Heas või halvas mõttes http://squirrelbasket.files.wordpress.com/2011/05/penguin-suit-silver5.jpg%3Fw%3D500 Pidasin selliseid pingviine silmas, seal Brüsselis. Sama liiki võib kohata meie riigikogus ja nt. Vabariigi aastapäeva vastuvõtul... (tuntud ka pingviinide marsina) Share this post Link to post Share on other sites
Heavy User 0 Postitatud Veebruar 13, 2014 jälle online - andke kuuma! ehk saaks ikka kolmandakski. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 17, 2014 Sai kah hääl antud. Share this post Link to post Share on other sites