Kirp 23 Postitatud Veebruar 8, 2014 Hei. Kas on mingi seaduspära nende coilide tegemisel? Proovisin teha Aspire Nautilusele uut. 32 Gauge Kanthal A1 traat ja 2 mm suuruse läbimõõduga. Kerisin 8 korda ümber kruvikeeraja nagu rip dripperi youtube videos ja sain tulemuseks ainult 0,5 ohmi..muidugi ei märganud ma videos kui ta mainis et tema kasutab 28 Gauge traati..aga vahe nii suur...Evicuga ma ei saa proovida tõmmatagi seda.. Mittu tiiru ma peaks tegema et tulemus oleks mingi 1,5 ohmi-1.8 ohmi? Kas rohkem tiire annab rohkem takistust või vähem? Suht tuba sellel alal Tänud. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 8, 2014 Mida suurem on traadi läbimõõt seda väiksem on takistus ja seda rohkem tuleks teha keerdusid. http://www.discountvapers.com/kanthal-a ... nce-chart/ Ehk siis seal on välja toodud, kui palju on 2,54cm jupi takistus erinevatel läbimõõtudel. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 8, 2014 Ne poonjal, seal ju näitab jämedamale traadile suuremat takistust Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Veebruar 8, 2014 mulle paistab ka nagu, mida jämedam seda väiksem takistus, AWG numbrid liiguvad ju vastupidi Aga aitähh, abiks on see ikkagi! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 8, 2014 See jah see krdi AWG aga ühtegi meetermõõdustiku asja ei leidnud kiirelt otsides Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Veebruar 8, 2014 ehk on sellest abi truevape.co.uk/kanthal-wire-guide/ ise teen tunde ja vanade harjumiste järgi vahe on ka selles kas teen tavalist coili või microcoili Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Veebruar 8, 2014 Siin on juhend ja allalaaditav Exceli tabel 0,1-0,6 jämedusega traadist coili arvutamiseks (kahjuks küll saksa keeles) http://www.e-rauchen-forum.de/showthread.php?tid=73254 Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Veebruar 8, 2014 Saan saksakeelega hakkama. Suured tänud sulle ja kõigile teistele kes abi pakkusid Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites