kairokukk 0 Postitatud Veebruar 9, 2014 Terv,et tahaks siis siin peleoni ühistellimustel ka kaasa lüüa aga kuna suhteliselt võhik veel ei jaga maid. Nimelt tahaksin osta ainult valmis vedelikke aga lehepeal vaadates on küll igasuguseid õlisid,küll neid mida ise kokku segada jne,et kas saaks keegi öelda milline see peab siis olema kas PG,VG jne?Paha poleks ka kui keegi saaks saata õige lingi kus just valmis õlid on,ehk kohe sisse ja tõmbama? Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Veebruar 9, 2014 PG/VG suhe olenevalt kuidas endale meeldib nikotiini sisaldus olenevalt kuidas endale meeldib maitse olenevalt kuidas endale meeldib valmis vedelikud on Liquidy nupu all, seal kategooriad eri tootjate jaoks kui kohalike röövlitega kogemus olemas siis võib nende vedelikud võrdluseks tuua skysmoke - 80PG20VG, lahja on 12mg/ml, kange on 18mg/ml nicorex - 50PG50VG, lahja on 6mg/ml, kange on 12mg/ml PS! tehniliselt on tegu alkoholiga mitte õliga Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 9, 2014 Peleoni enda vedelike ära telli. Ma pole kunagi ühtegi tõmmatavat sellest saanud. Vaata ehk Hangseni lõiku. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Veebruar 14, 2014 Peleoni enda vedelik(Peleon/Dekang PG) peab seisma mingi paar kuud siis kuidagi tõmmatav, kuigi mingi tuim kõrvalmaitse on man ikka Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 14, 2014 Peleoni enda vedelik(Peleon/Dekang PG) peab seisma mingi paar kuud siis kuidagi tõmmatav, kuigi mingi tuim kõrvalmaitse on man ikkaVaadates valmistamise kuupäevi, siis olen saanud nii aasta seisnud, kui ka ka paar kuud. Ikka, keemia, mis keemia. Share this post Link to post Share on other sites
kairokukk 0 Postitatud Veebruar 14, 2014 okei,ise tellin muidu präegu e-vedelik.ee st õlisid ja asju.Suht head hinnad Eesti kohta minuarust aga mõtlesin et äkki saaks veel odavamalt.Mis muidu arvate e-vedelik.ee õlide kohta,on keegi ise ka teinud et pole siis niiväga keemia?endale tunduvad täitsa head aga no palju ma ikka nendest jagan! Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 14, 2014 Ise pole mõtet pusima hakata- õhku võid lennat koos oma laboriga Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Veebruar 14, 2014 Ise pole mõtet pusima hakata- õhku võid lennat koos oma laboriga Sõbrapäeva militaarnali Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 14, 2014 Pigem irooniline viide sellele, et kui isegi foorumit ei osata lugeda mis siis vedelike segamisest enam rääkida. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Veebruar 17, 2014 Pigem irooniline viide sellele, et kui isegi foorumit ei osata lugeda mis siis vedelike segamisest enam rääkida. OP tahtis vist valmis kraami osta kui ma valesti aru ei saanud? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 17, 2014 Mis muidu arvate e-vedelik.ee õlide kohta,on keegi ise ka teinud et pole siis niiväga keemia? ma seda silmaspidasin. Share this post Link to post Share on other sites