old 919 Postitatud Veebruar 20, 2014 siis tuleb suvel pedalit kõvasti vajutada, et järgmisel talvel korralikud alla osta No talve ma küll ei oota, et osta... 1-2kuu jooksul tuleb ära osta. Ratast osta vastu talve suuski vastu suve Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 20, 2014 ega nad eriti ei lange kui õigest kohast osta. yldjuhul paremad rehvid jäävad suhtkoht sama hinnaga. jutt siis netist ostes, kusagilt poest võttes ei oska öelda Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 20, 2014 ega nad eriti ei lange kui õigest kohast osta. yldjuhul paremad rehvid jäävad suhtkoht sama hinnaga. jutt siis netist ostes, kusagilt poest võttes ei oska öelda Oleneb jah kohast... kui on teada, et uus mudel tulemas siis võib ime hindu saada. Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud Veebruar 21, 2014 Selline kassisita hallitustahad ehk täpsemalt rääkida? See on selline vanaisade ütlus õhemat sorti lumekattele . Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 11, 2014 Krt mulle siia soome lubab järgmine nädal -15 kraadi jälle. Eile sadas mõnusalt paduvihma ja ülidselt mulle see talv meeldinud Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Märts 13, 2014 no eestisse lubab ka nädalavahetusest jälle külmaks minna ja lund ka kurja Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Märts 15, 2014 Mida ilma, täna hommikul oli mul autoga teelt välja sõitmine ühe valeliigutuse kaugusel. Maanteel mäest alla minev kurv(lauge kurv) oli kaetud ühtlase lumise plögaga, 70-ga vaikselt hiilisin kurvi poole(olin valmis sisimas, et võib libe olla), auto liikus aga otse puude suunas. Õrnalt piduriga mängides, läksin natuke vastassuunda külglibisemisse ja sealt tagasi oma suunda väikse libisemisega ja siis sai suuna õigeks. Enda rumalus , kusjuures ülejäänud maantee oli puhas, tee äärtes oli lume plöga veidi. Kasuks tulid talvel nelikveoga lumesees ja jääl harjutamine ning esimest talve all olevad talvekummid. Just mõned päevad tagasi mõtlesin, et paneks õige suverehvi alla. Ehk oleks siis ettevaatlikumalt sõitnud ja 20-ga Loodetavasti jääb see lumi selle talve viimaseks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2014 äna hommikul oli mul autoga teelt välja sõitmine ühe valeliigutuse kaugusel.nii on iga autoga 24/7/365 Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 15, 2014 äna hommikul oli mul autoga teelt välja sõitmine ühe valeliigutuse kaugusel.nii on iga autoga 24/7/365 Seisva autoga seda ohtu väga pole . Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 15, 2014 Mul suvekad nädala juba all ning ei olnud ka täna liiklemisega mingeid probleeme. Suuremad teed on vesised ning temp. väljas ka hetkeseisul + kraadides. Ex kui see soga peaks ära jäätuma siis tuleb lihtsalt vastavalt liigelda ... pole probleemi kuigi jah, pidureid oli liikluses täna omajagu, kellel suvekad vist juba all ning tänu sellele junn jahe all Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2014 http://www.emhi.ee/?ide=19 head sõitmist tööle Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 15, 2014 Ise vaatan alati vene saiti ... tottaalselt puusse ei ole nende ennustus siiani veel pannud ning andmeid uuendatakse igapäevaselt: http://www.gismeteo.ru/month/4072/ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2014 Ise vaatan alati vene saiti ... tottaalselt puusse ei ole nende ennustus siiani veel pannud ning andmeid uuendatakse igapäevaselt: http://www.gismeteo.ru/month/4072/wtf, ennustavad 3 nädalat, sorry, pea kuu ette ilma, tõsiselt vä? no hetkel ma usun emhit rohkem, just nädala algust tegelikult yle nädala ennustamine on nagu ennustaja juurde minek, 3 erinevat juttu ja 1 paneb täppi, pärast on kangelane.... Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 15, 2014 Ennustavad jah ning nagu ma ütlesin siis numbrid võivad seal igapäevaga muutuda, ei ole nad kuuks ajaks kivisse raiutud, kuid mõne päeva ette on nad üldjuhul täitsa usutavad Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 17, 2014 Suht humoorikas oli eile TLN-TRT mnt. vaadata neid, kes suvekad olid alla pannud. Inimesed nagu ei õpi aastatega üldse. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Märts 17, 2014 Suht humoorikas oli eile TLN-TRT mnt. vaadata neid, kes suvekad olid alla pannud. Inimesed nagu ei õpi aastatega üldse. Kahjuks on asi huumorist kaugel http://tartu.postimees.ee/2729706/pildi ... lm-inimest Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 17, 2014 Hetkel sulab raibe mõnuga Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 17, 2014 miinus on jah, aga päike soojendab mõnuga. ilma päikseta oleks kõik jääs Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 18, 2014 Talv jõudis Tartusse... parem hilja kui mitte kunagi . Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 18, 2014 Jah.. peab plätud vist kappi tagasi panema Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 18, 2014 Ehheee Tartus aeti see talv vist esimest korda sahad välja. Mine või ise ka lund lükkama... aga hetkel julgen suht palju panustada päikse peale kes lume ära lükkab. Share this post Link to post Share on other sites