reinolen 178 Postitatud Veebruar 27, 2014 review nii I kui ka II, ehk keegi tahab korraladada just Cool Fire II ühistellimusi kuskilt kust saaks odavalt? oleksin ise käpp! Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Veebruar 27, 2014 ühistellimusi kuskilt kust saaks odavalt?peleoni hind on siis veel kirves? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 27, 2014 Mõtlesin, et kui keegi veel tahab, siis ehk leiab hulga tellides veel soodsamalt, mõtleme ikka rahakotile Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 27, 2014 Ma kahtlen väga sügavalt, kas suudad originaali kuskilt odavamalt leida. Peleon ostab ikka väga suurtes kogustes ja sealt ka head hinnad pärit. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 27, 2014 eks tuleb siis mõelda, vaatab mis siin kaasinimesed arvavad, kui ei ole huvi siis tuleb peleoni sahtlisse sorima minna ja sind tülitama Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 27, 2014 Aru ma ei saa, mis sellel Innokinil selle relvateemaga on Üks mod näeb välja nagu Schwarzeneggeri Terminaatori kuulipildujatoru, teine on granaadikujuline. Huvitav kas see lendab granaadi moodi kildudeks ka, kui aku sees plahvatab? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 27, 2014 Aru ma ei saa, mis sellel Innokinil selle relvateemaga on Üks mod näeb välja nagu Schwarzeneggeri Terminaatori kuulipildujatoru, teine on granaadikujuline. Huvitav kas see lendab granaadi moodi kildudeks ka, kui aku sees plahvatab? arvatavasti Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Märts 1, 2014 igaljuhul lennujaama ärge nendega ronige... Share this post Link to post Share on other sites