Jump to content
E-sigareti foorum
Scuall

Ukraina kriis, arutleme.

Recommended Posts

NB! Kui sa leiad, et maailm peakski olema nii nagu ta praegu on ja kõik, mis täna toimub majanduslanguste, tõusude, tööpuuduse ja näljaga on normaalne, siis ära spoileril kliki =)

Lambiähkimist ei taha kuulda, spekulatsioon on teretulnud. Enamus on ilmselt isegi netiavarustest kõik selle üles leidnud aga enamus peab ka tabuks välja öelda asju, mis tänapäeva "normaalsusega" niivõrd vastuolus on. Mina leian, et üha rohkem asju, mis meiega täna toimub, viib üht või teistpidi ikkagi kokku vaid ühte kohta ja ilus pilt see kellelegi ei ole. Ma ei karda ka välja öelda, mis ma asjast arvan.

Spoiler

Njuh =) Rahu rahu, see vaid minu arvamus. Keegi ei sunni sind minuga nõustuma. Mina näen, et maailm ei tööta õigesti ja liiga palju paska kuidagi vedeleb. Tekib küsimusi palju ja mina seda sitta küll väga süüa ei viitsi. Kui sina pea maa alla tahad peita ja uskuda, et see on normaalne ja üksteise tapmine peab olema, siis mina sind hukka ei mõista. Igaühele jääb oma sõna ja arvamus.

Närvi minna küll ei ole vaja kuigi hästi tõestasid mu pointi - kümne küünega üksteise kõri kallal (Y) Süsteem on sinu üle uhke! :D

Paraku nõustun Jeesusega. 

Unemp, http://www.para-web.org/ , seal oled sa selle pullikakaga omal kohal.

Sa peaksid vaatama tikutopsist välja, mitte selle psühhodeelilist väliskesta. Sa peaks olema piisavalt vana arusaamaks, et õnneks oleme me seekord teisel pool tulevast eesriiet. Kuna me oleme niivõrd väike riik, siis paraku peame võtma kellegi sisukoha ja õnneks seekord on mõistusega inimesed võtnud inimlikuma geopoliitilise jõu poole.

Aga noh, oma arvamust võid sa ikka avaldada, kuigi soovitatavalt eelpool antud lingil.

Hea küll. Vabandan, kui see liiga avameelne sai. Katsun seda teemat rohkem mitte puutuda aga ootan põnevusega siis spekulatsioone Ukraina teema arengul. Ma ei ole seni aru saanud, miks USA uurib lennuki alla kukkumise lugu ja kas nemad ka raporti koostavad ja veel huvitab mind, mis huvid on Venemaal Ukrainaga. Asja eest teist taga pappi kulutada roti iigi vallutamiseks tundub veider. Ukrainalt ei ole midagi ju võtta...

(NB! Ei noki ega midagi, päriselt huvitavad erinevad aspektid)

BTW mõni minut tagasi läks Gazas ka teemaks.

Jääks ikka ikka viisakaks. (Kuri pilk on pööratud Jeesusele)

Lugesin ka Unemp. jutukese läbi -. Ma ei ütle, et ma kõige sellega nõustuks aga väike tõetera on seal sees.

On 17.7.2014 at 23:29, 4ular kirjutas:

Jääks ikka ikka viisakaks. (Kuri pilk on pööratud Jeesusele)

Lugesin ka Unemp. jutukese läbi -. Ma ei ütle, et ma kõige sellega nõustuks aga väike tõetera on seal sees.

Viska see krd miinus ära, poogen sellega

On 17.7.2014 at 21:56, unemployer kirjutas:

Hea küll. Vabandan, kui see liiga avameelne sai. Katsun seda teemat rohkem mitte puutuda aga ootan põnevusega siis spekulatsioone Ukraina teema arengul. Ma ei ole seni aru saanud, miks USA uurib lennuki alla kukkumise lugu ja kas nemad ka raporti koostavad ja veel huvitab mind, mis huvid on Venemaal Ukrainaga. Asja eest teist taga pappi kulutada roti iigi vallutamiseks tundub veider. Ukrainalt ei ole midagi ju võtta...

(NB! Ei noki ega midagi, päriselt huvitavad erinevad aspektid)

BTW mõni minut tagasi läks Gazas ka teemaks.

Ukrainast on nii mõngagi võtta, alustades põllumaadest, tehastest, lõpetades maavaradega.

Arvad,et faking krimm võeti randade pärast ära? 

Krt ma ei tea, kas kaks põldu ja üks plastmassi vabrik on väärt ikka kogu seda maaima apluaad nii. Aga no mine sa venelast tea, äkki ongi ennast lõplikult sodiks joonud nüüd. Jään siiski skeptiliseks. 

On 18.7.2014 at 5:02, jeesus188 kirjutas:

Viska see krd miinus ära, poogen sellega

No igas teemas on see, et kui sulle midagi ei meeldi hakkad sa lahmima. Hetkel ma viisakalt hoiatasin, kui aru ei saa siis lähed puhkusele.

Teema pealkiri on "Ukraina kriis, ARUTLEME"

Ukrainas on ka maavarasid palju ja samuti need yyratud põllumaad. aga mis oluline on, et seal asuvad kyllaltki tähtsad ja suured venemaa relvatehased.

neid aga nad ei taha kaotada.

Ja venemaal neid ei ole? Sellel asjal on ikkagi sügavam tagamõte kui lihtsalt mõned tehased ja paar maalappi.
Vaadake palju venemaal on asustamata põllu ja metsamaad, nii et see pole kindlasti põhjus.

Venemaa on Ukrainast sõltuv rohkem kui arvata võib, sh ka sõjatööstuskompleks.

Siin lühike ülevaade ühest päris asjalikust blogist

Spoiler

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

• Create New...