cheb 0 Postitatud Oktoober 3, 2014 Russian 91% müüja Saksamaal ezig-online.de, annab teada, et müügile on tulnud uus The Russian 2.0. Olulisemateks uuendusteks paistab olevat täitekruvi küljel ning uutmoodi õhukontrollisüsteem. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Oktoober 3, 2014 Krt kui toode sama hea kui video, siis peaks proovima Esialgu jääb review-sid ootama. Edit: PBusardo Review varsti tulemas, kui ta saab varuosad kätte http://m.youtube.com/watch?v=dlACZgI6m9w Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 3, 2014 Taaskord, pbusardo oma parimas ameerika idiootlikkuses, Keera jõuga puruks ja kurda, et juhendit polnud Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Oktoober 3, 2014 Taaskord, pbusardo oma parimas ameerika idiootlikkuses, Keera jõuga puruks ja kurda, et juhendit polnud Pigem tüüp ikka üritab leida need nõrkused ja vajakajäämised igal uuel tootel, et teavitada nii tootjat kui ka potensiaalset ostjat. Praegusel ajal peaks ju olema 150€ maksev ato suht lollikindel, mitte lagunema käes nädalaga. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 3, 2014 No ma ei tea, olen küll nõukaajal sündinud ja üles kasvanud aga saan väga hästi aru, et parim praktika ei ole "keera puruks ja siis pool pööret tagasi" 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Oktoober 3, 2014 Puhas disainiviga minuarust. Kui niipidi alt lahti keerata, siis pole vaja jõudu kasutada, et see shaft ära murduks. Ootan reviewd. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 4, 2014 Peale küljelt täitmise ja õhurõnga ei paista midagi muutunud olevat. Suht kasutud uuendused mulle. Välimus tänu sellele rõngale ka koledam. Ülevaade euroopa keeles https://www.youtube.com/watch?v=pw8WWBURX2g Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 4, 2014 Peale küljelt täitmise ja õhurõnga ei paista midagi muutunud olevat. Suht kasutud uuendused mulle. Välimus tänu sellele rõngale ka koledam. Jep, üsna täpne kokkuvõte asjale, ma keskendusin liiga palju purukskeeramisele esimese hooga Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 4, 2014 Eleaf Lemo suht sarnane... AUTHENTIC Eleaf Lemo Rebuildable Atomizer | 5mL Pyrex Glass Tank | Price: € 28,86 / piece http://www.aliexpress.com/store/product/AUTHENTIC-Eleaf-Lemo-Rebuildable-Atomizer-5mL-Pyrex-Glass-Tank-KAYFUN/919941_2040909015.html Share this post Link to post Share on other sites
[SAC]Bools 0 Postitatud Oktoober 16, 2014 Kui Kayfaril tõmbas see "plastklaas" praeguliseks, mida ma ühes teises teemas juba mainisin, siis pmst kannatab nii kaua tõmmata, kui klaas taskusse/lauale laiali pudeneb? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 16, 2014 Pakun, et mitte. Mul põlemiskambri ja korstnatoru ka plastikust ning kui need poole aasyaga praguliseks muutusid siis hakkas tibla hullult lekkima õhuaugust. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Detsember 30, 2014 Tellisin omale ka ühe prooviks, täna keerasin suvaka 1.9 oomise 0.2mm kanthal + 2mm silica küttekeha peale ja töötab päris kenasti. Esimese hooga sain kena suutäie vedelikku ja ilgelt lurises aga see kadus ära natukese puhumise peale. Eks näeb kaua coil kestab. Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Märts 7, 2015 Keeran coilid ära täpselt oomidele mis vaja. Toss ja maitse ideaalne. Pole veeranditki tõmmatud, ning maitse ja toss langeb poole võrra. Kas vatt sitt? Või äkki peaksin traati põletama ja puhastama enne keeramist? Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Märts 7, 2015 Pigem paned liiga palju vatti ja sellega langeb vati imavus ning kiiresti tekib ka tossu ja maitse probleem. Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Märts 7, 2015 Aga kui vähe panen, hakkab ju õhuaugust välja ajama? Tegin nii muidu - läbi rõnga, korstna alumine ots peale, lükkan vattide otsad diagonaali, panen vatti veel vabadele diagonaali nurkadele ja loputan loomulikult mahlaga läbi ka Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 7, 2015 Õhuaugust hakkab välja ajama kui coil liiga madalal on ning jälgi, et mahlakanalite avad lahti jääksid. Ja kõiki õpetusi ei tasu puhta kullana võtta http://youtu.be/5TCSJnvtRJQ?t=1m20s Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud Märts 7, 2015 http://revelation.pro/calc/võta see endale kõigepealt appi, tee selgeks, mida saada tahad. Kaifaris-russianis on suht lollikindel 0.32 mm traat diameetriga 2....2,25 mehhi jaoks. Kui leiad 0.34 mm traaati kärab see kah peaaegu ideaalselt. Coil katsu teha ideaalilähedane, kui kruvid seda paika,jäta õhuavasse minimaalne vahe. Kerge dryburn,kontrolli,et coil läheks keskel äärtesse kenasti punaseks, vajadusel suru pinsettidega koomale.Siis jaapani vatt,pane parajalt, lõika horisontaalse mahlakanali lõpuni või ehk mm rohkem. Loputa mahlaga üle ja suru täitepudeli nõelaga vastu decki külgi. Anna tuld ja vajadusel korrigeeri.Kruvi korstna alumine osa peale,kontrolli veel kord, kas kõik funkab ja kruvi kupatus kokku.Kindlasti kontrolli korstna ja topcapi hermeetilisust ja täida täiteaugu kaudu. Kui on korralik kloon, peaks asi töötama, mõni isend jääbki jukerdama. Edu katsetamisel! Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Märts 13, 2015 Kas te soovitaksite pigem coil keerata kokku või jätta vahed sisse? Alguses mõistsin, et ainuke lahendus ongi nad kokku keerata, kuid nüüd peale uurimist olen lugenud kuidas vahedega keeratud coil isegi parem on osade arvates Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Märts 13, 2015 Ma olen viimasel ajal vahedega coile teinud. Paksema mahlaga tundub paremini wickivat ja coil/vatt ei lähe nii kiirelt koledaks. Suht maitse asi ilmselt. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 13, 2015 Ma teen nii ja naa, olenevalt seadmest, traadist ja mahlast. Eks pead ise ära proovima Share this post Link to post Share on other sites