xiios 96 Postitatud Juuni 2, 2014 kuigi suitsuandurit ei saa ikka lakke tagasi panna Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Juuni 3, 2014 võtsin epiibust selle: http://www.epiip.ee/et/klearomiseerijad/419-russian-91.html https://www.fasttech.com/products/1411/10006473/1720600-russian-91-styled-rebuildable-atomizer-kit-4-5ml ei mingeid probleeme, isegi kaasatulnud 2 coili olid viisakalt keeratud. ootasin autos last koolist ja keerasin selle sisse, walc BB segu otsa ja tossas nagu peab hiljem teist segu proovides keerasin ise uue coili, vatti ei leidnud, katkusin siis vatitiku otsast tossab kenasti, keermed kenad. vaid üks kosmeetiline häda provariga, ühenduskeere liiga pikk, 2mm jääb vahet Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 3, 2014 Provaril peaks olema eraldi ilurõngas sellejaoks ?! Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Juuni 3, 2014 Provaril peaks olema eraldi ilurõngas sellejaoks ?! arvatavasti kannataks seda russiani kruvi pisut maha lihvida. ja küllap on kloonide otsad ka erinevatel tehastel eri mõõtu. lisaks on provari ots kooniline, seega ideaalse väljanägemise jaoks oleks jah vaja lisarõngast. Share this post Link to post Share on other sites
jan 8 Postitatud Juuni 4, 2014 Provari rõnga saad siit: https://digitalsteam.ee/svojo-mesto/kayfun-v3-1-provari-ring.html Ise kasutan, istub ilusti. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 5, 2014 Olen nüüd 2 päeva saanud kasutada Russianit ja olen töökindluses suht pettunud.Tõmban 16w juures ja nii kui W alla lasen (näiteks 12W) jookseb paak peale esimest tõmmet tühjaks. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 5, 2014 Olen nüüd 2 päeva saanud kasutada Russianit ja olen töökindluses suht pettunud. Tõmban 16w juures ja nii kui W alla lasen (näiteks 12W) jookseb paak peale esimest tõmmet tühjaks. W ei tohiks tühjaksjooksmisel küll rolli mängida, pigem vaata vatt (või nöör kui sul see on) üle ja vajadusel topi juurde. Kui seda liiga vähe seal on, siis jooksebki tühjaks. Ma ise vatiga seal sees väga ei koonerda, jääb igasugune lurin ning tühjenemine ära. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 5, 2014 Olen nüüd 2 päeva saanud kasutada Russianit ja olen töökindluses suht pettunud. Tõmban 16w juures ja nii kui W alla lasen (näiteks 12W) jookseb paak peale esimest tõmmet tühjaks. Keera õhukruvi lahti ja oled korras. Asi selles, et 12W juures tõmbad pikemalt aga kui õhku tuleb vähe siis ujutad mahla vaakumiga õhukambrisse. 16w juures saad oma auru kiirelt kätte ja lõpetad tõmbamise ilmselt siis, kui mahl on kambri ääre peal nö. Kuuskant pihku (või kruvikas) ja lase õhuauk lahti ja naudi oma Russianit sellest päevast peale Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 5, 2014 Kõike oli parajalt , aga klaas ise oli defektiga. Vindilõikaja on vigast pannud tehases ja viimased keerud on liiga sügavalt lõiganud, nii et sealt võtab õhku. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 5, 2014 Ooototototo misasja mees sul tihendid ikka vahel? xD Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 5, 2014 Ikka on. Ma nii blond ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 5, 2014 Aga tihend on ju kõige all/peal, keere ei puutu asjasse. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 5, 2014 Jep. Mulle juhtus lihtsalt praak.praegu mitu tundi pahvinud selle metallist "aknaga" ja ühtegi tilka pole välja tulnud. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Juuli 2, 2014 Sai siis katsetatud dual coili teha. Kanthal 30AWG - 1,5mm puuride ümber - 10 keerdu kummalgi Tulemus - 0,6 ohm päris kenasti aurab Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 2, 2014 uhhh mis mahla kanalid... need niisama seistes lekkima ei hakka? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Juuli 2, 2014 pole veel hakanud Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 2, 2014 pole veel hakanud Ise tegid suuremaks või olidki sellised? Wicki paned otsapidi kanalisse?... muud moodi vist ei saagi väga... kanal ju läbistab pms kogu seda vahekoorust kuhu wick peaks toetuma. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 2, 2014 Ma kasutasin samuti dual coili. 8 oomi, olin väga rahul, ei lekkinud ega midagi Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Juuli 2, 2014 Ise tegid suuremaks või olidki sellised? Wicki paned otsapidi kanalisse?... muud moodi vist ei saagi väga... kanal ju läbistab pms kogu seda vahekoorust kuhu wick peaks toetuma. olid sellised ja ma kasutasin vatti Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuli 6, 2014 Olles nüüd kuuaega Russianit kasutanud, julgen öelda et tegemist on täiesti mõttetu RBA-ga.Täitmine on kiviajast , platvorm on täielik pakspa*k. Suvalisel hetkel laseb mahla välja, korstna tihendid on ebakvaliteetsed jne jne jne.Oman ka originaal kayfuni ja täpselt sama lugu ka sellega. 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Juuli 6, 2014 jep, nõus täielikult aga jama on selles, et sellest paremat RBA-d pole kah veel leidnud... otsingud jätkuvad. Hetkel tundub, et seda "tõeliselt head RBA-d" pole veel valmistama hakatud. Absoluutselt kõigil on mingid agad ja jamad juures, millega pead leppima. Olen küll oma russianid ja kayfarid lekkevabadeks lõpuks saanud, aga jah ikkagi olen nõus eelpool öelduga. Kasutanud neid nüüd juba üle poole aasta ja kopp hakkab ette saama. Share this post Link to post Share on other sites
[SAC]Bools 0 Postitatud Juuli 6, 2014 Tegin sõbra juures esimese katse Kayfari klooniga ja tulemus selline, et kõigepealt luriseb mõnda aega ja siis hakkab kõrbema... Keerasin kõik uuesti lahti ja panin uuesti kokku ning ikka sama, peale paari mahvi hakkab kõrbema. Kindlasti tean, et sinna "mahlakanalisse" on väga keeruline seda originaalnööri sisse saada, no ei jää kuidagi normaalselt, vaid kipub sealt välja hüppama ka kergelt märjakstehtuna. Vatt või nöör - vahet pole. Loll nagu lauajalg, aga oleks tänulik igasuguse lahenduse väljapakkumisel... Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 6, 2014 Millisesse mahlakanalisse? Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuli 6, 2014 Minuteada see mahla kanal peaks just vabaks jääma, sinna ei tohi midagi sisse ajada. Share this post Link to post Share on other sites