xiios 96 Postitatud Aprill 7, 2014 http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/avatud-alkoholipurgiga-vahele-jaanud-eestlast-ahvardab-austraaliast-valjasaatmine.d?id=68390289 Avad uudise, mõtiskledes pahaselt, et kuidas nüüd ikka saab väikese õlle eest riigist välja saata. Siis loed välja, et ahhaa, väike kanep, väike identiteedivargus, väike illegaalselt riigis viibimine -- hakkab juba looma, täitsa paras talle. Lõpus aga ajad veibi kurku, lugedes järjekordset süžeepööret stiilis "ärme teda eriti karista, ta on siin ju ikkagi teretulnud, pealegi istus juba ühe öö arestis". Puhta Delfiirium. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 7, 2014 "On kuradi poiss, juba teine tapmine täna! No nüüd võtame küll noa käest ära!" Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 7, 2014 Tömbi otsaga noad võiks käsimyygis vaid olla, terava otsa puhul peab politseist paberi võtma Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 7, 2014 Kui mu terava otsaga noad kohale jõuavad, lähen sorteerimiskeskusesse protsessijuhiks. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 12, 2014 Rakveres põhjakas, skysmoke putkas karamelli toffe, õli -70% 20ml putla. Mingi 4jevrot kopkatega. Paljalt ei kannata aga seguna ry4, on täitsa tõmmatav. Sai preilile ka oma riista näidatud. Ss mech koos kfl ss. Läks vist teine märjaks alt. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 12, 2014 Scuall, ära peale võta Suht keeruliseks läheb su teksti lugemine. Mina käin aegajalt skysmokes müüjaid trollimas.... Küsin näiteks akut... evicule 18650.... neiu tegi kõigepealt suured silmad, kogeles natuke ja ütles:"meil hetkel ei ole, aga äkki järgmise kaubaga tuleb!" Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 12, 2014 No krt, mida see paar putlat ikka teeb mehele. Täna Rakveres asuvas skysmoke müügiboxis, oli karamelli tofee vedelikul soodukas. 70% maha. Ostsin siis ühe 20ml pudeli, 12mg. Kodus avastasin, et paljalt seda tõmmata ei kannata, seega segasin Hanseni RY4´ga. Tulemus täiesti ok. Sai ka müüanäitsikule nädata oma StainlessSteel Launcher mod klooni, koos StainlessSteel KayfunLight klooniga. Müüa oli vaatepildist lummataud ja eeldatavasti erutus ka niivõrd kena silmailu peale ka seksuaalselt. Kas nii parem Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 12, 2014 Nüüd siis lausa poeetiline Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 12, 2014 Scuall , aga sa pane riided selga ja proovi siis tõmmata, ehk on parem. Ma paljalt pole ise kunagi ühtegi vedelikku veipinud, ehk lööb maitse paremini esile Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 12, 2014 Kõige parem ongi ju otse naise seljast, veel hingeldades suurest pingutusest. Ahmid ahnelt kopsud auru täis... ja see ongi ühe tõeliselt hea veip. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 12, 2014 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRHb_HQgAQDjaUTyb7BFlhcxId8sHpgBgHQAPKclIYclBLGfflS Rõvedad elukad siin koos. Aga arvake ära, kes on Põhjakeskuse K-rauta käruralli meister 2014 ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 12, 2014 Sina? Palju tasuta kaupa ladusid siis korvi, kui see oli selline ralli Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 12, 2014 Mingi 10 itemit oli, suht pläust, lootsin mingit akutrelli saad või idagi sellist. Aga andis ikka mõistatada, et WTF on ,,murupea putukas,, Aga naine sai uued käärid ning kühvli ja harja, lapsed mingid murupea putuka, lendava taldriku ja linnukesed. Mina mõõdulindi, paki puidukruve, nööri, värvirulli alusega ja veetestri (Rakveres trassis jube pehme vesi muideks ) Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 12, 2014 Rakveres trassis jube pehme vesi muideksVesi peabki pehme olema, oleks kõva siis oleks jääga tegemist ja seda torudest läbi ajada.... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 12, 2014 Mul ka rakvere vesi, pigem kare ikka tundub.....vist Ma mõtlesin, et viskad asjad kärusse ja pärast saad endale, nagu mujal tehakse Tehnikapodi tahaks nii kylastada, sinutorus videod olemas Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 12, 2014 Kareda veega hää selga pesta, pole nuustikut vajagi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 12, 2014 23h pärast tuleb yx krd pikk lennureis, 12h jutti Tuleb purju juua, siis saab magada vähemalt -- 13 Apr 2014 00:55 -- Kareda veega hää selga pesta, pole nuustikut vajagi Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 12, 2014 Lasin täna autos kärtsu peeru , poisid tagaistmelt küsisid mis pussu issi tossab Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 12, 2014 Lasin täna autos kärtsu peeru , poisid tagaistmelt küsisid mis pussu issi tossab Krd, hangsenil on a la 1000 maitset, kindlasti ka sitamaitseline olemas Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 13, 2014 Scuall , aga sa pane riided selga ja proovi siis tõmmata, ehk on parem. Ma paljalt pole ise kunagi ühtegi vedelikku veipinud, ehk lööb maitse paremini esile Ma just teki all, paljalt veibin, naine silitab selga. Päris hea on. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 13, 2014 Njaa. Veipimise juures on üks tohutu positiiv, et peale ,,pingete maandamist,, ei pea õue ronima Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 13, 2014 Njaa. Veipimise juures on üks tohutu positiiv, et peale ,,pingete maandamist,, ei pea õue ronima Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 13, 2014 Mina pean ikka õues veipimas käima. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 13, 2014 Mul lubatakse köögis veipida, tänu sellele on vedeliku kulu suurem Share this post Link to post Share on other sites