Spezz 467 Postitatud November 26, 2015 Ega sa ometi vastust ei saanud? Kui oleks saanud siis oleks jaganud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 26, 2015 No üks võimalus vastust saada on saata jutt mõnele teisele meediaväljaandele ja viidata ka kustutatud kommentaaridele, millest suurem osa polnud teps mitte solvavad ega teemavälised. See peaks igale väljaandele mokkamööda olema, kui natuke konkurendile ära panna saab.... peab ainult jälgima, et selle teise väljaande omanikud samad ei oleks Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 26, 2015 Delfi, EPL, Postimees, Maaleht, Õhtuleht - kõik on Ekspress Grupp. EDIT: Ei, Postimees siiski ei ole Ekspress Grupi osa.. EDIT2: Postimehest 50% kuulub Eesti Meedia AS'le - ja see on Ekspress Grupi oma. EDIT3: erkkip, tänud vaeva nägemast Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud November 30, 2015 Läti kehtestab elektroonilistele sigarettidele aktsiisi Elektrooniliste sigarettide e-vedelike aktsiisimäär ühe millimeetri kohta on 0,01 eurot ja nikotiini ühe millimeetri kohta 0,005 eurot. http://www.pealinn.ee/uudised/lati-kehtestab-elektroonilistele-sigarettidele-aktsiisi-n158107 Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 30, 2015 Kellelgi sobiva kalkulaatori linki pole anda? Ei oska neid millimeetreid kuidagi milliliitriteks ega milligrammideks teisendada Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud November 30, 2015 et mida suurem potsik,seda odavam? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 30, 2015 Millimeeter on sama mis milliliiter aga vedelal kujul 1 militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud November 30, 2015 Aga millimiil palju on? Ja olen kuulnud ka millimallikast. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 30, 2015 Kas miil seal millimiilis on maamiil või meremiil? Millimallika kohta uuri Valli baarist Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud November 30, 2015 Sain ma õigesti aru,et üks 10ml 12mg nikotiiniga vedelik läheks kallimax 70 senti. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 30, 2015 Sain ma õigesti aru,et üks 10ml 12mg nikotiiniga vedelik läheks kallimax 70 senti. Ma saan sama tulemuse. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud November 30, 2015 http://www.ecigarettedirect.co.uk/ashtray-blog/2015/11/junk-e-cigarette-studies.html 2 Maitsev Aur and kivi3 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 30, 2015 Ja mis numbritega meil siin spekuleeriti? Vahe vist on Läti omadega kosmiline Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 1, 2015 The secret bribes of big tobacco The secret documents also show the company paid bribes to undermine anti-smoking legislation. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Detsember 1, 2015 Ja mis numbritega meil siin spekuleeriti? Vahe vist on Läti omadega kosmiline Ma mäletan küll Eesti omade visiooni ca 2-3eur per 10ml pullo. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 1, 2015 no kui 3 euri, siis see vahe on kosmiline. Läti saab sellisel juhul jälle uusi ettevõteid juurde Share this post Link to post Share on other sites
Diiler 2 Postitatud Detsember 1, 2015 Sain ma õigesti aru,et üks 10ml 12mg nikotiiniga vedelik läheks kallimax 70 senti. 10ml pudelid lähevad kallimaks järgnevalt: 0 kangus - 0.1€ 6 kangus - 0,1 + 0,3 = 0,4€ 12 kangus - 0,1 + 0,6 = 0,7€ 18 kangus - 0,1 + 0,9 = 1.0€. 24 kangus - 0,1 + 1,2 = 1.3€ 36 kangus - 0,1 + 1,8 = 1,9€. 100 kangus - 0,1 + 5,0 = 5.1€ Päris kõva juurdehindlus. Näide: Ostes liiter kangus 18 korraga, on ainult aktsiis 100€, kuigi ainult vedelik maksab ise alla poole aktsiisi.. Ehk siis kogusumma tuleks umbes 150+€ kanti ... Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 1, 2015 Ehk siis e-sig on kallim kui analoog. Hetkel oleneb kasutamisest võib olla nii odavam kui kallim. Läti aktsiisi alusel nikotiiniga väga odavam ei saa olla. Oleneb muiugi kas 100mg/VG on e-vedelik või mitte Aga jah Eesti raha min pidi Lätiga e-sig teemal koostööd tegema.... ehk siis juurde meil umbes samas mahus tuleb aint nik levelil vahet ei teha. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 1, 2015 siis ma korda oma vana tõde....must turg tuleb tagasi ja seda pole nii lihtne kontrollida kui analoogset turgu Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Detsember 1, 2015 Nuh 100ml 36mg baas saab kahekordse hinna, selle jagaksin mina kolme kuu peale ära, pole väga õudne. Praegu kuluks kuus 6 eurot, siis hiljem 12 eurot. Kulud jäävad ikkagi 20 euro kanti kuus. Katsu sa analoogiga alla 100 euro saada kuus või on siin juba liitrites kuluga mehi 1 theodor reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Detsember 1, 2015 Nuh 100ml 36mg baas saab kahekordse hinna, selle jagaksin mina kolme kuu peale ära, pole väga õudne. Praegu kuluks kuus 6 eurot, siis hiljem 12 eurot. Kulud jäävad ikkagi 20 euro kanti kuus. Katsu sa analoogiga alla 100 euro saada kuus või on siin juba liitrites kuluga mehiÄra ainult vedelikku arvesta, mõtle rauale ka Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Detsember 1, 2015 Paningi aint vedeliku ja siis traadi ja muu kuluvate osade kulu. Raskeraua amortiseerumine on igalühel erinev. Mul see nii suur pole. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 1, 2015 Tegelikult on nii, et ma maksaks sama palju kui suitsetamise eest aga vähemalt ma ei suitseta. Minu jaoks isiklikult taandub asi sinna ikkagi lõpuks. Ei taha seda haisemist, valusat rindkere ja õudsat röginat ja köha. See on enamikul vist meelest juba läinud 2 kivi3 and Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 1, 2015 Tegelikult on nii, et ma maksaks sama palju kui suitsetamise eest aga vähemalt ma ei suitseta. Minu jaoks isiklikult taandub asi sinna ikkagi lõpuks. Ei taha seda haisemist, valusat rindkere ja õudsat röginat ja köha. See on enamikul vist meelest juba läinud Täpselt samal seisukohal. Mu poolest võib ka kallim olla aga tervis on olulisem. Küll aga tuleks viimase võimaluseni aktsiisi vastu sõdida. Lihtne on riigil sisse hiilida mõistliku aktsiisiga aga eriti lihtne seda aktsiisi hiljem ilma igasuguse läbirääkimiseta mitmekordistada. 2 napoleon and Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 7, 2015 http://tarbija24.postimees.ee/3424587/kaardimaksevoimalus-muutub-vaikepoodnikele-taskukohasemaks Share this post Link to post Share on other sites