keegiM 80 Postitatud Märts 31, 2016 Varsti keelatakse ära kõik postiteenused, kui ka kullerteenused, sest järelvalve teostamine ei ole lihtne ning kõikide paragrahvi alla minevate toodete jagamist hakkab teostama riiklik keskladu Share this post Link to post Share on other sites
sa5555 3 Postitatud Märts 31, 2016 Mingit alet teeb keegi kohalikest müüjatest enne seaduse jõustumist? Võtaks suures koguses manti ligi... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 31, 2016 Meh, seadus ei muuda hetkel sellisel määral midagi, et peaks laovarudest vabanema hakkama? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Märts 31, 2016 Mingit alet teeb keegi kohalikest müüjatest enne seaduse jõustumist? Võtaks suures koguses manti ligi... Mingit ulmelist alet oodata ei ole, Eesti müüjatel on katted enamasti suht õhukesed ehk pole ruumi tuntavat alet teha. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 31, 2016 Eesti müüjatel on 20. oktoobrini aega "mittestandardsete" laojääkide realiseerimiseks, aga välismaalt varude soetamiseks on paki saabumine postkontorisse 19. mail küll viimane tärmin. Arvata võib, et esimestel päevadel hakkab toll profülaktika mõttes näidispoomisi korraldama Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Märts 31, 2016 Eesti müüjatel on 20. oktoobrini aega "mittestandardsete" laojääkide realiseerimiseks, aga välismaalt varude soetamiseks on paki saabumine postkontorisse 19. mail küll viimane tärmin. Arvata võib, et esimestel päevadel hakkab toll profülaktika mõttes näidispoomisi korraldama Ei saa olla. Kui olen midagi enne seaduse vastuvõtmist tellinud ja see peale seaduse kehtima hakkamist kohale jõuab, siis on mul põhiseadusest tulenev õigus see kätte saada, kuna tellimise hetkel lähtusin kehtivast seadusandlusest ja ei saanud ju kuidagi teada, et mingi uus seadus vastu võetakse(isegi kui teadsin et see riigikokku lugemisele läheb, ei saanud teda kas ka vastu võetakse). Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 31, 2016 Piiriülese kaugmüügi keelustamise nõrgaks küljeks on see, et selle mõju sõltub suurel määral järelvalve efektiivsusest ning internetimüügi üle järelvalve teostamine ei ole lihtne. Sellest tulenevalt on plaanis edaspidi viia tubakaseadusesse sisse ka riigisisese kaugmüügi keeld, mis tõhustaks piiriülese kaugmüügi keelu nõuete täitmist. Riigisisese kaugmüügi piiramine välistab tarbijatel posti, interneti, kataloogi vms teel tubakatoote või tubakatootega seonduva toote tellimise. No seda ma küll ei usu, suht võimatu missioon Share this post Link to post Share on other sites
sa5555 3 Postitatud Märts 31, 2016 Selge tean kohta kus saab 999mg kraami. Ostan 100ml panen selle sügavkülma. Toitainetööstuse VG/pg saab suht lihtsalt ja samuti maitsestajaid. Eri clearosid/rba/rda ja seadmeid on hulgim (ei kavatse osta seadusekohast lekkevaba ce4 saasta). Vatti ja kanthalit saab ka vabalt. Seega 10mg vedeliku saan tarbida 4-5 aastat muretult. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 31, 2016 ekstremiste on igal pool. mina sellega ei jändaks. Hetkel saab ka mujalt normaalse hinnaga normaalses konsentratsioońis kraami a´la 48mg jne Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 31, 2016 Selge tean kohta kus saab 999mg kraami. Ostan 100ml panen selle sügavkülma. Toitainetööstuse VG/pg saab suht lihtsalt ja samuti maitsestajaid. Eri clearosid/rba/rda ja seadmeid on hulgim (ei kavatse osta seadusekohast lekkevaba ce4 saasta). Vatti ja kanthalit saab ka vabalt. Seega 10mg vedeliku saan tarbida 4-5 aastat muretult. Selle 999mg kraamiga võib Darvini auhinna saada 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 31, 2016 The worst places in the European Union to eat, drink, smoke and vape http://nannystateindex.org/ Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Märts 31, 2016 http://arileht.delfi.ee/news/uudised/valitsus-kiitis-heaks-uued-karmimad-nouded-e-sigarettidele?id=74106113 Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Märts 31, 2016 Kas Ossil on mingis farmaatsiafirmas raha sees? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Märts 31, 2016 Ei usu, pigem on Ossil ajude asemel põhk. 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 31, 2016 The End of the Electronic Cigarette Industry is Here http://spinfuel.com/operation-puff-not/ 2 jeesus188 and brutal reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Märts 31, 2016 Electronic Cigarettes under fire in China http://thesanfranciscopost.com/worldwide/electronic-cigarettes-under-fire-in-china/ Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Märts 31, 2016 1. aprilli lähedal ei maksa kõike tõepähe võtta. Eriti kui allikaks on nt timesnewyork.com vms Siit võite edasi lugeda:https://m.fasttech.com/forums/vapers/t/2078537/ecigs-confiscated-at-border Share this post Link to post Share on other sites
sa5555 3 Postitatud Aprill 3, 2016 Ennem tegin pulli 999mg baasiga. Tegelikult on mul varutud juba piisavalt nikobaasi,et aasta pärast see pull üldse maha jätta. Hetkel lasen 0.6 ohm 6ml 10mg päevas. Plaanin osta paari kuu pärast seadme mis laseb 0.05ohm coile kasutada ja 6ml piirimail hoida päevanormi ning järk järgult kangust vähendada. Sedaviisi peaks saama valutult selle hobi lõpetada, sest majanduslikult tuleks see mõttetult kallis. Ilmselgelt tubakafirmade kinnimakstud seadus, sest paljud liiguvad tagasi sigaretide juurde nende odavama hinna pärast. Minult ei saa nad sentigi! Varsti keeravad pakikohvile ka aktsiisi ja pakendi suuruse normi peale... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 5, 2016 http://majandus24.postimees.ee/3643729/prognoosi-langetus-sunnib-riiki-taas-kiireid-katteallikaid-otsima Puhkuselt tagasituleku puhul virutatakse puuga pähe 99,99% tõenäosusega Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Aprill 5, 2016 http://majandus24.postimees.ee/3643729/prognoosi-langetus-sunnib-riiki-taas-kiireid-katteallikaid-otsima Puhkuselt tagasituleku puhul virutatakse puuga pähe 99,99% tõenäosusega Esmalt peab tekitama e-sigarettide salaturg ja siis on ka ettekääne sellega võitlema asumiseks Mul puudub küll isiklik ettekujutus kohalikust e-sigarettide turu mahust, kuid miskipärast siiski väga kahtlen, et selle pealt oleks võimalik riigikassat olulisel määral täita. Nagu ma juba kunagi lõõpisin, on palju lihtsam EV-s elamine üleüldiselt maksustada ja "hingemaksust" hoidujad saadetakse riigist välja näiteks Soome tööle ja elama. Uusasukate "hingemaks" saadakse esmalt EL-st ja pikemas tulevikus hakatakse alles vaatama, mis edasi saab (kuid see ei ole tänane probleem) Aina enam tundub, et tubakast loobumine on üleilmse kriisi peamiseks põhjuseks 1 rohe reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 11, 2016 http://tarbija24.postimees.ee/3651059/kui-karm-lapsehoidja-on-eesti-riik-oma-rahvale Artikkel ei sisalda endas midagi uut, ka algallika viide on foorumist läbi jooksnud. Huvi äratas peamiselt selle pärast, et artuklis on ühel korral kasutatud ka sõna "veipimine" - "E-sigarette võib alates 2013. aastast müüa kui tavalist kaupa ja siseruumides ei ole veipimist keelatud." Minu arvates on see hea, kui peavoolu meedia tasapisi hakkab kasutama alternatiivset terminit e-suitsetamisele või e-sigareti tarvitamisele. Seda tuleks igal juhul toetada ja soodustada, et ka keeleliselt hästi ja selgelt analoogist eristuda. 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2016 Ma toetaks seda positiivse kommentaariga, aga ma pm ei tee seda enam postimehe keskkonnas Share this post Link to post Share on other sites
Muhe555 0 Postitatud Aprill 16, 2016 Kui 20mg 10ml baas hakkab maksma 7-8 eurot pudel (tillukesed pudelid alati kallimad), siis heal juhul kulub sellele 56 eurot. 0 baas ilmselt ei puutu keegi, see maksaks umbes 10 euri ringis (200ml). Mingi maitse juurde 5 eurot. Kanthal ja vatt 3 eurot. Kokku teeks see 77 eurot kuus kogukulu + 10 ringis aku vahetus aastas (vtc4/5). Ehk halvemal juhul kogukulu 924 eurot aastas. Sigarettide aastakulu olek 1008 eurot (2.8 eurot pakk). Mingi kokkuhoid oleks, aga erilist vahet ei annaks sigaretidega. Praegune kulu on mul olnud 240 eurot aastas kogu kupatuse peale + 150 eurone varustus. Ehk siis kogukulu tuleb 3-4 korda suurem (kui varustus olemas). Ei sooviks eriti loobuda kuna minul puhul on tegemist asendusainega tobile. Parandage mind kui tegin valed arvutused. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 16, 2016 Suures plaanis hakkab veel rohkem maksma. Salakaup läheb jälle õitsele, nii nagu ennem oli, kui ei saanud vedelat välismaalt tellida. Selline sitt ajab lihtsalt vanduma, ma ei taha ennast rohkem selle arutamisega närvi ajada... Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 18, 2016 Asjad liiguvad KOMISJONI RAKENDUSOTSUS (EL) 2016/586, 14. aprill 2016, elektrooniliste sigarettide täitemehhanismi tehniliste standardite kohta http://eur-lex.europa.eu/legal-content/ET/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016D0586&from=EN Share this post Link to post Share on other sites