e-kodanik 295 Postitatud Aprill 9, 2014 Joyetech is in the testing phase of a 30W Evic, the Evic Supreme! 30W, 6.0V and will fire down to 0.5ohm. Release date estimated May/June. https://www.facebook.com/JoyetechUSAInc Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 9, 2014 No jääme ootama, isegi tekitab huvi Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 9, 2014 Pani ka toolis nihelema Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 9, 2014 Mnjaa, pole enam palju oodata ka Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 9, 2014 krt küll, kui ta alguses sama palju maksab, kui vana, siis küll kohe ostma ei kipu... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 9, 2014 krt küll, kui ta alguses sama palju maksab, kui vana, siis küll kohe ostma ei kipu... Mis too vana alguses maksis? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 9, 2014 ma sain tutika 50-ga, vana versiooni muidu oli vist yle 100 alguses Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 9, 2014 Ise ostsin täpselt sotiga, jah. Ma arvan, et mul on üldse üks esimesi eestis. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 9, 2014 Mnjah, ise võtsin ka sotiga. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 9, 2014 Ise ostsin täpselt sotiga, jah. Ma arvan, et mul on üldse üks esimesi eestis.vb, mäletan, et kusagil seal see hind oli Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 10, 2014 eks ta kuskile sinna jääb ka kui mitte rohkem. sigelei 20W on juba põhimõteliselt sott... Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Aprill 10, 2014 Sott nüüd väga palju küll ei ole korraliku 30w seadme eest. Tundub, et turule on tulemas terve ports asjalikku kraami. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 10, 2014 Arvestades palju Joyetech praegu vana eVic'u eest küsib, siis ma ennustaks pigem 150 kanti jaehinda. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 10, 2014 Paistab, et see tuleb ka selline... suht õrnake oma ehituselt, nagu vana oli . Selle raha eest tahaks midagi kestvamat Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Aprill 10, 2014 Ja keere on ka kindlasti nõrk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 10, 2014 Eka nad midagi parandavad, vaevalt 1:1-le tuleb. Ekraan on igatahes uus ja suurem (või kirjad väiksemad) Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 10, 2014 Ekraanil saab ka puffimise vahel foorumit lugeda! Ja lõustaraamatus käia. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 10, 2014 Kui 150 selle eest küsivad siis ma võin samahästi juba osta mõne raha rohkem eest DNA30. Või siis midagi veel paremat Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Aprill 10, 2014 Kui 150 selle eest küsivad siis ma võin samahästi juba osta mõne raha rohkem eest DNA30. Või siis midagi veel paremat See evic pole veel väljas. Miks arvad, et dna30 parem? Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 10, 2014 Kui 150 selle eest küsivad siis ma võin samahästi juba osta mõne raha rohkem eest DNA30. Või siis midagi veel paremat See evic pole veel väljas. Miks arvad, et dna30 parem? build quality. vaporshark või futura kesta kvaliteet on kindlasti parem kui arvestada kui "vastupidav" praegune evic on... ja tegelikult ei tea mis signaal sealt välja tuleb kuni hr. Busardo oma seadmetega sellest üle käib. kõik on puhas spekulatsioon siin. ootame, näeme. EDIT: rohkem mind huvitab kuidas need hiina 30W seadmed mõjutavad DNA meeste hindu. kui mõjutavad. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Aprill 10, 2014 No 130 euri hakkab kindlasti maksma ma lausa ennustan seda Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Aprill 10, 2014 Seda küll, praegune Evic on eriline pehmo. Samuti ei koti mahviloendur ja aurumise monitooring peaaegu mitte kedagi. Ehk siis ülehinnatud jamps. Just sellepärast loodangi, et uus tuleb parem. Joytech peaks teiste turul pakutavate seadmete kvaliteeti teadma. Samuti seda, et üleliigne tilulilu on minevik. Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Aprill 10, 2014 eVic .... -1 .... õnneks on evicute etapp seljataga... Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 10, 2014 Seda küll, praegune Evic on eriline pehmo. Samuti ei koti mahviloendur ja aurumise monitooring peaaegu mitte kedagi. Ehk siis ülehinnatud jamps. Just sellepärast loodangi, et uus tuleb parem. Joytech peaks teiste turul pakutavate seadmete kvaliteeti teadma. Samuti seda, et üleliigne tilulilu on minevik. Naad on ilmselt selle softi peale niipalju pappi matnud, et vaevalt uus ilma nende kellade ja viledeta tuleb. Share this post Link to post Share on other sites