e-kodanik 295 Postitatud Aprill 11, 2014 Alates 1. juulist 2014 hakkab kehtima uus kord kus eraisikult eraisikule on lubatud posti teel saata inhaleeritavaid ravimpreparaate (sh e-vdelik) kuni 200 annust korraga (praegu on ülempiiriks 120 annust). Täpsed juhised uue korra järgi ravimitega reisimiseks ja ravimite saatmiseks avaldatakse hiljemalt 30.05.2014 Ravimiameti veebilehel Kodaniku rubriigis teemades „Ravimitega reisimine“ ja „Ravimite saatmine“. Praegu kehtivad juhised on leitavad samades rubriikides „Ravimitega reisimine“ ja „Ravimite saatmine“. http://www.ravimiamet.ee/alates-1-juuli ... lihtsamaks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2014 Party Jällegi, keegi tollile ka mainib seda Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 11, 2014 Palju se üks annus oligi? väga teretulnud aga võiks selle eraisikult eraisikule ära kaotada sealt... EDIT: peaks ise tolli minema flaiereid jagama Share this post Link to post Share on other sites
TO-220 1 Postitatud Aprill 12, 2014 Ma kardan, et e-mahla jaoks see ikkagi ei kehti. Keegi pole ju e-mahla veel ametlikult ravimiks tunnistanud. Vist? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 12, 2014 Ma kardan, et e-mahla jaoks see ikkagi ei kehti. Keegi pole ju e-mahla veel ametlikult ravimiks tunnistanud. Vist?Otse vastupidi. Kuna millekski muuks teda tunnistatud ei ole, siis ravim ta ongi. Vähemalt formaalses käsitluses. Ja jutt muidugi ainult nikotiini sisaldavast mahlast. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 12, 2014 Ma kardan, et e-mahla jaoks see ikkagi ei kehti. Keegi pole ju e-mahla veel ametlikult ravimiks tunnistanud. Vist?ära karda, hetkel on see ravim....punkt Share this post Link to post Share on other sites