jan 8 Postitatud Aprill 14, 2014 "Tohter olaf" hakkab kohe rääkima salapärasest tapjast e-sigaretist. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 14, 2014 keegi võiks lindidtada ja siia üles panna, siis saaks hiljem ka vaadata Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 14, 2014 Hakkas pihta Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Aprill 14, 2014 keegi võiks lindidtada ja siia üles panna, siis saaks hiljem ka vaadata usun, et kordusena on võimalik netist hiljem uuesti vaadata! Aga jah point oli üldiselt ikka see, et e-sigareti näol siiski tegemist ohtliku tootega, mille mõjusid meie organismile ei ole piisavalt uuritud aga siiski annab õiguse nimetada seda ohtlikuks tooteks Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 14, 2014 wtf sama mürgine? Täitsa valetavad r***sk. Päris tigedaks ajab... aja et uuringuid pole tehtud on täis vale neid on ju tehtud päris palju aga midagi leitud väga pole... sellepärast nad neist ei räägigi. Ja siin jälle meie enda tegemata töö.. need uuringud on siin foorumis olemas aga me ei levita neid. Oeh oeh Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 14, 2014 See on üks ja see sama jutt, mida kogu meie riigis räägitakse. Meil peab mingi nõukaajast vanade mooduste ja mõtlemisega "tunnustatud" teadlane tegema uuringu (mille tulemust võib juba ette arvata) ja alles siis "on uuritud". Ilmselt jääb ta ravimiks niikuinii . Lootus hakkab kaduma Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 14, 2014 Lugupeetud tohter unustas mainimata asjaolu, et nikotiin iseenesest vähki ei tekita. Lugupeetud tohter rääkis inimestest, kes järjest rohkem aurasid ja e-suitsu enam käest ei saanud, aga ei mõistnud seletada, et need inimesed üleminekul oskamatusest ilmselt vale kangusega segu valisid. Ja lugupeetud tohter jättis ütlemata veel palju asju, aga tõenäoliselt pole ta neist isegi teadlik. Share this post Link to post Share on other sites
Valts 1 Postitatud Aprill 14, 2014 Korralik huumor ikka see Doctor Who... Doctor Olaf... Kõik pensionärid noogutasid kaasa, kui e sigareti kahjulikusest räägiti aga nagu näha pole isegi saate tegijad viitsinud korraks googlet lahti võtta ja asja uurida. Kokkuvõtteks peaks mainima, et inimene on tark aga massid on ja jäävad ikkagi lolliks. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 14, 2014 Lõustaraamatus olafi leeht olemas. Parema jutuga inimesed võiskid sinna ikka kirjutada, kuidas asi on, faktie ja viidetega. Et as võtab teema uuesti ülesse, kui kodutöö tehtud. Olete siis midagi väärt või ainult siin padja all sisistate? Old selline hea faktitüüp. Oma otsekohese väljaütlemisega hakkab ta mulle isegi natukene meeldima Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 14, 2014 Mida paremat sealt saatest oodata oli ma ei viitsinud isegi seda saadet vaadatagi.Tulemus on ikka üks. Elada ja süüa on ka kahjulik.Seal oleks võinud olla hoopis doktor Old Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 14, 2014 Old selline hea faktitüüp. Oma otsekohese väljaütlemisega hakkab ta mulle isegi natukene meeldima Mulle ei meeldi oma nime alt kirjutada ... kasutan pseudo nime(sid). FB seda teha ei lase. Kes tahab kellel vaja saab alati ka pseudo nime taga oleva isiku tuvastada ja see pole probleem. Probleem on see, et mulle ei meeldi kui google otsing hakkab välja andma liiga palju infot. Sellepärst üritan reaalse nimega jalajälge netis hoida minimaalsena. Täpselt ei teagi miks aga kiiks on selline Lisaks muiudgi ka see, et mida rohkem teema kohta lugeda uurida seda rohkem tekib ebakindlust, et f*** ma ei tea sellest teemast ikka essugi. Ma ei saa aru kuidas need kes asjast üldse midagi ei tea... üldse avalikkusele teemast rääkida julgevad. Täiesti vastutus tundetu minu arvates. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Aprill 14, 2014 Sellepärst üritan reaalse nimega jalajälge netis hoida minimaalsena. Täpselt ei teagi miks aga kiiks on sellineSa pole üksi selle kiiksuga:D Share this post Link to post Share on other sites
Ahti Mänd 17 Postitatud Aprill 14, 2014 Klassikaline äraleierdatud jutt, mis oma olemuselt meenutab mõnede teadlaste väiteid pärast Galileid, et maakera on kõigest hoolimata ikkagi pannkoogikujuline... taolist tüüpi teadlasi, tohtreid, ajakirjanikke ja muidumehi, kes pole isegi viitsinud natukenegi teemaga end kurssi viia, on aasta jooksul kogunenud Eestis juba vast sadakond... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Aprill 15, 2014 Paistab, et netist seda näha ei saa, tõenäoliselt jälle mingi sisseostetud formaat, mida nad veebis näidata ei tohi. Kas keegi viitsiks mõne lausega kommenteerida, millest seal siis juttu oli ja mis argumendid tohtrihärral olid(kui tal neid üldse oli)? Share this post Link to post Share on other sites
Korsten 0 Postitatud Aprill 15, 2014 http://www.kliinik.ee/teemalehed/tohter ... %C3%A4hki- Eilne teema ka siin välja toodud Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Aprill 15, 2014 Proua Ani tuleb küll lahti lasta :/ nii häbi pole enne Eesti meditsiini eest olnud. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 15, 2014 Ma küll meditsiinist suurt midagi ei tea, seega pole väga minu asi kommenteerida, aga ma ei suuda ennast tagasi hoida. Millele tugines see väide et e-sigaretist saab organism rohkem nikotiini kui tavasigaretist, samas tädi ise väitis et uuringud alles käivad vms? Nii palju kui mina lugenud olen, siis uuringud näitavad et e-sigaretist jõuab organismi umbes 10x vähem nikotiini kui tavasigaretist... Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 15, 2014 Mina ropendasin sinna olafi lehele. MOTT Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 15, 2014 Näha jah. Võiksid natukene korrigeerida seda tegelt. Jäägem siiski inimesteks!? Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 15, 2014 Naah. Veel enam kuna töötan ajakirjanduses siis saadan ka EALLi sõpradele kaebuse hea ajakirjandustava rikkumise suhtes. Ei saa pehmotada nende kinnimakstud inimestega. See on alatu mida nad teevad. Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 15, 2014 Tee seda! Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 15, 2014 Parafraseerides teist doktorit, õigusteaduste doktor Igor Gräzinit: Juba Goebbels ütles, et vale peab olema piisavalt suur, et seda usutaks. Uuendatud rahvatarkus kinnitab, et aluseta kahtluste kasvava laine vallandamiseks piisab teleekraanil silmi vesistavast staartohter Olafist. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 15, 2014 Naah. Veel enam kuna töötan ajakirjanduses siis Sent from my iPad using Tapatalk Hmmm ma ei tea kus mis.... aga äkki annaks sul genereerid natuke sisuliselt korrektsemat meedia kajastust seal kus töötad aurutamise teema kohta?Hetkel on tunne, et viimase 6kuu jooksul on käima läinud eriline vandetta e-auru vastu meedias. Ma ei tea ... lampi ettepanek ... äkki viiks foorumis läbi küsitluse mitu kasutajat on loobunud 100% analoogidest, kui palju osaliselt ja kes ei ole suutnud loobuda või midagi sellist... ja äkki saaks kajastuse sellele vms? Puhtalt see loobujate number mis foorumi kasutajatest tuleb võiks kajastust leida. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 15, 2014 Mõte on vahva aga meediat huvitab sopp rohkem. Samas kui sopata telekanalite vale levitamist siis oleks asjal jumet. Teen juttu toimetuse poolega, ise olen muidu disainis. Share this post Link to post Share on other sites