mark 0 Postitatud Aprill 23, 2014 http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... -style-mod Tellitud Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 23, 2014 Sel miinimum 1ohm eks? Jätan märgi maha, I wna see what happens next Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 23, 2014 Ma vist ootan veel natuke ... kaugel see DNA30 ikka on Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 23, 2014 Toll võib selle rajalt maha võtta, sest CE märgistus pidavat puuduma. Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 23, 2014 Teoreetiliselt küll. Praktiliselt peaks siis toll ju enamuse kama maha võtma rajalt Vamodel jms asjadel CE peal ? C E on kindlasti (chinese export) Kui läbi tuleb, võtaks omale ka hea meelega mis chip seal reaalselt sees on ? mingi dna20 kloon ? sx200 ? Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 23, 2014 Meil VAMOdel küll CE peal. Sent from my GT-I9195 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
mark 0 Postitatud Aprill 23, 2014 Sel miinimum 1ohm eks? Jätan märgi maha, I wna see what happens next Miinimum peaks ikka 0,5 olema Share this post Link to post Share on other sites
Diezo 4 Postitatud Aprill 23, 2014 Ilmselt pärast palgapäeva tuleb prooviks üks ära tellida. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 23, 2014 Sel miinimum 1ohm eks? Jätan märgi maha, I wna see what happens next Miinimum peaks ikka 0,5 olema 1.0 ikka http://www.evolvapor.com/datasheet/dna20.pdfDna30 0.5 ... pigem 0.6 reaalselt. -- 23 Apr 2014 17:01 -- Ja kui sees on kloon siis võivad aga ei pruugi numbrid hoopis teistsugused olla. Aga selle hinna eest on seadet kindlasti päris palju. Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Aprill 24, 2014 Isegi kui kiip peaks kehva olema , siis kannatab suht lihtsalt sinna DNA 30 kiip istutada. Tööd , aega ja raha läheb oluliselt vähem , kui nullist alustada. FT spetsi järgi : Min 4V ja max 20W peaks lubama 0,8 ohmist coli. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 ca 3 nädalapärast saabub selline isend lattu: Hana v3 mod 1:1 clone, 6061 aluminum with DNA30 Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Aprill 24, 2014 ca 3 nädalapärast saabub selline isend lattu: Mis hinnaga ta letialla jõuab? Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 24, 2014 ca 3 nädalapärast saabub selline isend lattu: Mis hinnaga ta letialla jõuab? Sama küsimus ka siin Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 Hetkel võib aimata ainult - sõltub eesti tollist - 70-80 euri tellitud on ..... vabad on hetkel 1 tumesinine ja 3 musta Share this post Link to post Share on other sites
Diezo 4 Postitatud Aprill 24, 2014 Ma bronniks tumesinise ära Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 Momendil ma saan veel isegi värvivalikut muuta nende vabade osas -- 24 Apr 2014 11:30 -- Ma bronniks tumesinise ära Siis viska PS selle kohta mulle....jääb alles vähemalt ja eks annan teada kui kohal on Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Aprill 24, 2014 Võimalik tootja. http://www.rainbowheaventec.com/sdp/147 ... _modz.html Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 Mhhh DNA30 kiipe saaks ka...kui keegi huvi tunneks Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Aprill 24, 2014 Oleneb hinnast - originaali saaks koos postiga 50 EUR eest http://www.bargainvapour.com/Evolv_DNA_ ... 24929.aspx Mhhh DNA30 kiipe saaks ka...kui keegi huvi tunneks Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 31 USD tahavad saada kui vähemalt 5tk võtan - pane siia nyyd toll + käive otsa hetkel saaks nn ilma transatasuta kuna Hana-d tulevad ka sealt ... saavad sama saadetise sisse panna Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Aprill 24, 2014 Kui 30 EUR ga saaks kätte , siis prooviks ära , aga sul ei tasu vist sellise hinnaga müüa 31 USD tahavad saada kui vähemalt 5tk võtan - pane siia nyyd toll + käive otsa hetkel saaks nn ilma transatasuta kuna Hana-d tulevad ka sealt ... saavad sama saadetise sisse panna Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 Kui 30 EUR ga saaks kätte , siis prooviks ära , aga sul ei tasu vist sellise hinnaga müüa 31 USD tahavad saada kui vähemalt 5tk võtan - pane siia nyyd toll + käive otsa hetkel saaks nn ilma transatasuta kuna Hana-d tulevad ka sealt ... saavad sama saadetise sisse panna ma torgin neid väheke äkki annavad vähem kui 5 mulle Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 24, 2014 Ma arvan, et sul oleks mõistlik neid juba rohkem võtta Nagunii FT`st tulekul hana modz dna20 kloonide kari, keegi ikka dna30 kiipi asemele pista tahab... isegi oleks täitsa huvitatud, aga kahjuks ei oska oma rahalist seisu praegu ennustada niihästi Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 Ma arvan, et sul oleks mõistlik neid juba rohkem võtta Nagunii FT`st tulekul hana modz dna20 kloonide kari, keegi ikka dna30 kiipi asemele pista tahab... isegi oleks täitsa huvitatud, aga kahjuks ei oska oma rahalist seisu praegu ennustada niihästi OK ma võtan need 5tk ligi siis Tellitud 5tk - tulevad koos HANA-dega Share this post Link to post Share on other sites