hansh 2 Postitatud Detsember 4, 2014 Ma oletan, et oma videokaardi ostsin ka sinu käest viimati? Hea kaart on, tänud Minu käest jah. Rõõm kuulda, et ostuga rahul Share this post Link to post Share on other sites
sameFF 1 Postitatud Detsember 6, 2014 Tegelen majade projektide joonestamisega yhes sellises ettev6ttes.Haltuura korras on minult abi saanud inimesed kellel ei ole projektid nii suuremahulised, et m6ni firma viitsiks/tahaks selle peale oma aega raisata.Yhtlasi teen neid ka sootsamalt kui firmad.Minult v6ib tellida sootsa hinnaga igasugu 2D jooniseid( ei tegele insenerindusega).NB! Pole ka keelatud täiskohaga tööpakkumine:) Ah ja joonised valmivad autocadiga Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Jaanuar 10, 2015 Oleks vaja üht üritust reklaamida, üritus ise pmt. valla sisene. Keegi oskab/viitsib midagi kokku keerata? Eelmise aasta kuulutus oli siis selline --> http://www.visitjogeva.com/extensions/webgate_media/media/karaoke-2014-2954.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Vapista 74 Postitatud Veebruar 17, 2015 Täispuidust mööblit, eritellimusel täispuidust aknad/uksed/trepid.www.e2e.ee Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Mai 19, 2015 Keegi kodu-konditsioneeridega või õhksoojuspumpadega ka tegeleb? Ma juba tunnen, et kerge error algab. EDIT: Aga mis peamine - vedelikud on päästetud selleks suveks Nüüd tahaks ennast ka päästa. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Juuni 10, 2015 Kas kellelgi nii hästi ja jootekolb käes püsib, et saaks aidata Evolv dna40 kiibi nuppude jms jootmised teha? Lisaks oleks vaja ka ühe vanema sülearvuti (Dell x300) toitepesa ära vahetada (uus pesa olemas). Abi oleks vaja Tallinnas, aga vajadusel liigun ka Harjumaa piires. Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Juuni 10, 2015 Keegi kodu-konditsioneeridega või õhksoojuspumpadega ka tegeleb? Ma juba tunnen, et kerge error algab. EDIT: Aga mis peamine - vedelikud on päästetud selleks suveks Nüüd tahaks ennast ka päästa. Samuti oleks vaja abi ühe samsungi õhksoojuspubaga. Share this post Link to post Share on other sites
Sander Sagar 6 Postitatud Juuli 1, 2015 Sõidu- ja veoautode remont, kliima ja sõiduautode sillastend. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 1, 2015 Tõrkuva mootoriga Mini Cooper S ka abi leiab? Share this post Link to post Share on other sites
Sander Sagar 6 Postitatud Juuli 1, 2015 Tõrkuva mootoriga Mini Cooper S ka abi leiab? Ikka leiab. Läbi neti muidugi raske ja ise asun Paides. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 1, 2015 Ikka leiab. Läbi neti muidugi raske ja ise asun Paides. Pean meeles ja tulen kohale kui UnitedMotors ka käed tõstab Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Juuli 2, 2015 Kas siin keegi tegeleb reoveemahutite müügi ja paigaldusega ? Oleks vaja eramajale 10 m3 mahutit.Asukoht Lelle Raplamaal. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 2, 2015 Pean meeles ja tulen kohale kui UnitedMotors ka käed tõstab Julgen seda kohta ka soovitada http://ferdinand.ee/ Saabiga olen juba aastaid nende klient ja iga mure on lahenduse leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 2, 2015 Julgen seda kohta ka soovitada http://ferdinand.ee/ Saabiga olen juba aastaid nende klient ja iga mure on lahenduse leidnud. Panen kõrva taha Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 2, 2015 Julgen seda kohta ka soovitada http://ferdinand.ee/ Saabiga olen juba aastaid nende klient ja iga mure on lahenduse leidnud. Minu arvates päris kabe koduleht remondi firma kohta. See muidugi ei määra teenuse kvaliteeti . Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 2, 2015 Sõidu- ja veoautode remont, kliima ja sõiduautode sillastend. Kliima torusid-voolikuid ka lapid. Mul passat otsib juba teist aastat üht toru. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuli 4, 2015 Minu arvates päris kabe koduleht remondi firma kohta. See muidugi ei määra teenuse kvaliteeti . Olen Saabiga selle mehe juures käinud. Väga head tööd teeb ja julgen ise ka soovitada. Share this post Link to post Share on other sites