maarjos 37 Postitatud Veebruar 6, 2015 Deltakahega tuleb uuesti maitseid avastada vist...bobas mis muidu üks lemmik on vastu karva Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Veebruar 6, 2015 Mul oli sama teema Bobasega Aero V2 pealt Delta 16 peale kolides. Squape R's on parem, aga ikka mite päris see enam. Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 6, 2015 Delta19 oli bobas vat et igapäevane Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 6, 2015 Kirjutan varsti pikema loo ka, aga lühidalt öeldes Delta II mingit WOW effekti ei andnud. Peamiselt seetõttu, et võrdlus käis minu teiste RBA-dega, sh dripperitega. Õhuaugud on väga suured ja valmis coilidega aurustajatest on kindlasti kõige avatum tõmme ja mis seal salata, ka kõige rohkem auru. Aur on kohati lausa võrreldav dripperitega, aga maitset on vähem ja see on selline summutatud. Üldmulje on siiski positiivne. Ah ja üks asi veel, soovitan Delta II enne kasutamist ära puhastada, minu oma oli õline - puhastasin enne kasutamist seebi+viinaga. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 6, 2015 Puhastamiseks minu kogemuste järgi parim kuum vesi + fery ... pärast korralikult loputada. See fery ikka jõhker keemia.... sobib ka suvel auto klaasipuhatuse vedeliku sees. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 6, 2015 No tegelikult ma kasutasingi seebi asemel Fairy-t Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2015 fee fery mingit kihti sisse ei jäta? Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 6, 2015 Fairi toodeti tegelikult mootoripesu aineks. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Veebruar 6, 2015 Seda enam see sobibki paakide pesuks machining oil-ist Ja kui korralikult loputada, siis ei jää ka mingit jääkide kihti sinna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2015 keegi feirit tõmmanud pole, hea sidrunimaitseline puha Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Veebruar 6, 2015 keegi feirit tõmmanud pole, hea sidrunimaitseline puha Need kes on tõmmanud, need kahjuks ei suuda enam tagasisidet anda. 2 jeesus188 and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 6, 2015 peale fairy pesu tuleb loputada ka (korduvalt).... ja igaks juhuks peaks vist mainima, et coili ei pea(tohi) pesema .... erity fairyga. Kui uuena on õli küljes siis kuuma veega seda niisama päris maha ei saa. Vahet pole mis atiga tegu on.Näpu all võib tunduda puhas aga tegelt on õrn kiht ikka peal.... selleks ongi keemia. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Veebruar 7, 2015 Kes tahab oma uut aparaati kenasti puhtaks saada võib kaaluda ka viina sees leotamist. Kulu eurides suht olematu ja lõpptulemus peaks ka kõige nõudlikumad vajadused rahuldama. Parem ikka kui fairy'ga jamada. Sups likku, vupsti kuivaks ja hopsti näkku, kui viin jääb puhtaks, siis ka see naksti kõrist alla . 2 g0nadz and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 7, 2015 No mina tegin alguses Fairyga, siis kuuma veega, siis panin viina sisse likku (kauemaks), siis uuesti korralikult kuuma veega. Viina pärast ära ei joonud vaid kahjuks läks kraanist alla Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Veebruar 7, 2015 Krt! Viin tapab ju kõik pasa ära, nahui te seda kraanist alla kallate Raiskamine... Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 7, 2015 Koos masinaõliga juua? Ei aitäh Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 7, 2015 mul sõbrad kord synnipäeval oli nii purjus ja jook sai otsa, et läksid alkot otsima garaaži. Leidsid yhe pudeli ja 1 vend võttis.....zaporozetsi piduriõli Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 7, 2015 Kas see mitte hügroskoopne pole? Päris kehvaks peaks tervise tegema.. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 7, 2015 Kas see mitte hügroskoopne pole? Päris kehvaks peaks tervise tegema.. lonks alla, siis ropsis nii palju kui tuli, siiani elab Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Veebruar 9, 2015 Fairy on halb valik. See "puhas sära" pask mis nõudele jääb on valgust murdev ja läiget tekitav keemia. Seda tehakse mingite sulfaadi ... asjadega? Ma ei tea. Tean seda et sööme igapäev seda jama sisse oma nõudelt. Clearo pesuks .... ma ei tea...peab olema parem viis, kui fairy Millega haiglates uusi masinaid puhastatakse? Antiseptiline? Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Veebruar 10, 2015 fairy - 1x pesed, 10+x loputad - proovitud, jääb ära. sooja viina sisse ligunema, natuke majapidamispaberit - puhtaks-kuivaks, asi klaar muidugi on see non-delta jutt.... mul nimelt ei tule kraanist sooja vett, külmagi saab jaokaupa (hüdrofoor andis otsad) Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 11, 2015 Natuke pettunud delta2 coilides. Üks sai otsa oma lollusest ja teine sai lihtsalt otsa...vb ei taha nad ikka pesemist vms. Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Veebruar 11, 2015 PBusardo sai ka Delta II-e videoga hakkama. Midagi tahaks endale lähiajal soetada koos Istick 50w-ga. Ei teagi kohe, kas Kangeri Subtank mini või Delta II. Share this post Link to post Share on other sites