jeesus188 438 Postitatud Detsember 2, 2014 Krd kõikuv kvaliteet, teine coil pekkis, takistus lendas lambist 2,1 peale Mingi imelik maitse lisaks, päeva peab ära elama Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Detsember 2, 2014 Nii on jah, mul 3-st 1 on "kehvake" olnud, ...aga 2 coiliga 3 kuud... ja kestab edasi... Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Detsember 2, 2014 Endal kasutusel kaks deltat(16,19).Ringleb 3 coili,kaks töös üks ootel.6.12.14 saab kaks kuud.Coilid terved ja ise rõõmus.Aurutan 6+ ml päevas. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Detsember 4, 2014 Walci happelised mahlad deltadele liiga ei tee? Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Detsember 5, 2014 delta 16/19 peaksid klaasist olema. Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 12, 2014 Istick ja delta19: Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Detsember 12, 2014 Palju see 19 üle isticki serva on? Ja kuna näen et sul ka kayfun, siis pean küsima maitsevõrdlust 😀 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 12, 2014 19 ei tohiks yle serva olla, 22 on 2-3mm üle serva Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 12, 2014 väga vähe on küljelt vaates Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 12, 2014 Täpselt samamoodi on üle ääre ka Nautilus mini. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Detsember 12, 2014 Tundub nice. Nüüd saaks veel maitse võrdluse kayfuniga.. Delta vbl isegi võtaks backupiks kuna just müüsin oma Mow maha Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 12, 2014 Palju see 19 üle isticki serva on? Ja kuna näen et sul ka kayfun, siis pean küsima maitsevõrdlust Kayfunil maitse natuke tummisev ja aur selline paksem. Deltal on maitse puhtam kuid algul jäi "kurgulaks" lahjaks...nüüd nii harjunud, kayfuuni nädalas korra või kaks kasutan EDIT : Huvipärast tegin kayfuni ka ~1.4 ohmise coili ja võrdlesin delta triple coiliga. Ega suurt midagi lisada polegi, kayfunilt tuleb ikka korraliku paksu auru mis minuarvates lämatab natuke maitset. Deltal on selline pehme ja külmem aur mis hajub toas kiiresti(kayfuniga saab tunda end kui siilike udus ). Testisin mõlemat isticki otsas, kahjuks kayfun ei ulatanud klemmini ja pidin kasutama ego-adapterit. Ega neid kahte väga võrrelda ei saagi 2 renxnrj and jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 13, 2014 Huvitav, olen tähele pand et dualcoil annab märksa paremini auru kui triplecoil. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Detsember 13, 2014 Ma ka keerasin triple 19'ne otsa ja alla 8w ei toimuks nagu suurt midagi iSticki otsas,9w hakkab juba looma, hetkel kaldub pigem duali poole, odavam ja annab rohkem auru madalamal võimsusel, ehk ka aku kestab kauem (6w toimetab rõõmsalt). Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Detsember 13, 2014 Kasutan 23-e triple coilidega... Katsetasin dual-coili. Peale mõningat (mingi peale 6-7-ndat..) pahvimist hakkas lurrama... triple coiliga seda muret ei ole... ei tea kas sattus kehvake, või on mul tõmbamis-stiil teist-sugune ja uputab dual-coili üle... Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 13, 2014 Reeglina tõmban 2-3 mahvi järjest ja ka minul esineb seda lurinat. Vahel lihtsalt unustan ennast piibu taha ja võin ikka päris tükkaega popsutada, sellega kaasneb ka reeglina lurin. Harjumust muutma ei hakka ja kergem on coil ära vahetada. Mul 6 coili kasutuses mida ma aegajalt ikka pesen ja puhtaks põletan, surma pole veel ükski saanud ja ka praake pole saanud. Tähendand olen veel et coil tuleb peale pesu korralikult kuivatada, vastasel juhul on dryburn väga pikk ja jätab kõrvalmaitse. 2 Comp and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Detsember 15, 2014 Peale korraliku pesu võiks veel mõned tunnid vees leotada ja siis kuivama.Tulemus on veel parem. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 16, 2014 Tilgub nagu mahlakask ja coile sööb nagu leiba. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 16, 2014 Mul viimase coiliga on lekkinud paar korda õhuaukudest. Algul ei saanud pointile pihta. Coil on kinni mis kinni lõpuks jagasin matsu välja, kui õuest tulles tuppa ja aparaat on juba täisa külm, siis tekib leke. Peale kuivatust olukord tavaline, nagu poleks midagi olnudki Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 16, 2014 Endalgi paarkorda lekkinud, kuid põhjuseks on olnud see kondents mis lekib läbi coili õhuavasse. Kuna minu tõmbamine on päris intensiivne siis on see "kondents" kerge tulema Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 16, 2014 Võibolla sellise ilmaga tekib rohkem kondentsi, piipu imen samamoodi nagu alati Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 16, 2014 jeesus oled mõnest coilist lahti ka saanud? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 16, 2014 Ikka vahetan neid, mis sa lased ühega? Mõni on pekkis ka olnud, viskab takistuse taevasse ja maitse pask. Rahulolu on kindlasti 90+% Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Detsember 16, 2014 Mul 6tk kasutuses. Pesen, kuivatan ja jälle käiku. Samas olen ainult kuuaega kasutanud ka deltad aga kõik 6 on töökorras Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 16, 2014 Kuuga mul läheb keskmiselt 1,5-2 coili Kui ma vahetaks ka coile nagu trussareid, siis ka poleks yhtegi läbi Et siis 3-4 kuu pärast tule ütle kuidas olukord rindel on. Dry burn jätab shita maitse külge pooltel kordadel. Proovin nüüd seda kuivtatud varianti kui meeles Kas sul igaks päevaks oma coil ja pühapäeval pead pausi? Share this post Link to post Share on other sites