maarjos 37 Postitatud Detsember 16, 2014 Ma tegin ka algul ilma kuivatamata ja kahenädala pärast olid coilid otsas. Suure vihaga tõmbasin kaks päeva kayfuuni. Võtsin kätte ja loputasin kõik korraga puhtaks, kuivatasin radika peal ja peale dryburni oli pilt juba selge, coilid korras . Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Detsember 16, 2014 Mul vist vedanud siis, esimese coiliga juba pea 60ml tõmmanud ja alati kohe kuivamatta burni teinud, samas nüüd lasin 24h kuivada ja saab jah kiiremini põletada ning kehva maitset pole Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 16, 2014 ma 100ml lasknud, kestab veel nagu ytlesin, kui hakkab sitaks minema, proovin kuivalt burnida Share this post Link to post Share on other sites
MTN 9 Postitatud Detsember 17, 2014 Miks delta 16 ja 19 vahel nii suur ning 19 ja 23 vahel nii väike hinnavahe on? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 17, 2014 sest 16 pole regullitava õhuga aga 19 ja 23 on Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 18, 2014 ma ei tea , aga mulle see 16 kudagi ei istu. raske ning lisaks metalne mekk juures ja see drip tip ka metalne ei meeldi ,proovin kunagi plastiku vastu vahetada ehk siis arvamus muutub. coile ka kulub nagu veic tavalisest rohkem . kasutan odavat varuks võetud mt3 ja muid odavaid clearosi rohkem . Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Detsember 18, 2014 Driptipi proovi kindlasti vahetada. Ma ei kannata suus üldse metalli. Ilmselt kujutan ette aga tunnen lausa erinevate metallide maitset. Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 18, 2014 Driptipi proovi kindlasti vahetada. Ma ei kannata suus üldse metalli. Ilmselt kujutan ette aga tunnen lausa erinevate metallide maitset. 99 prossa sama teema, selle pärast algajana ongi plaanis pikk plastist piibu tip soetada varsti Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Detsember 19, 2014 Mul on hunnik värvilisi plastist driptipe. Vôin paar tükki niisama anda. Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 19, 2014 pärnu suht tihti teepeal, annan teada kui sealmail Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 19, 2014 Ma metalliga harjunud, plastik harjumatu Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Detsember 21, 2014 Delta 23 uus omanik ning erilist "vau'd" ei tekita. Tripple coili võtsin välja, sest tavaline Evic ei suuda seda toita ning dual coili läks asemele. Drip-tip tuleb uus hankida, sest orig. tip on suht kole Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 21, 2014 driptip läks kohe prykkarisse kui uus tuli Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Jaanuar 14, 2015 Ma ei tea kas saaks neid kolme kuidagi üldistada aga nagu Comp ütles: "Ei saa käest ära panna". Selles suhtes et enne seda oli põgusalt IClear30s kasutuses. Läksin suht kohe Kayfunile üle. Pastaka 2 tükki ei lähe arvesse- täiesti teine tera on Delta... Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Jaanuar 17, 2015 Delta 2 peaks olema ka rebuildable deck? Kuidas see on, kas keegi on proovinud? Videosi vaadates on teine imetilluke ja vajab ikka korraliku vilumust, et sinna töötavaid mähiseid teha. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 17, 2015 See on eraldi tellitav Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 2, 2015 delta2 coilil see regul ka õigustab end? Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Veebruar 3, 2015 max. avatud ei leki ega lurise.Pool avatuna tuleb walci 25/65 ilusti läbi. Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 3, 2015 Värske delta2-e omanikuna pole lihtsalt sõnu...täiesti uus maailm 6mg mahl tundub natuke kange isegi kuid see võib vabalt muutuda 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Veebruar 3, 2015 Ma tean mida sa tunnd. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Veebruar 3, 2015 Hingab avaralt ja saab ahmida otse kopsu? Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 4, 2015 Topelt mahvid minevik nüüd. Otse kopsu ja tuba hetkeks hall . Naine juba vingub, et kodus seda ei tõmba...nagu iga uuevidinaga küll harjub Edit: kaua delta2 coili iga on? 2 militar and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Veebruar 6, 2015 Praegu 5-s paak käsil Toss ja maitse veel normaalsed.Üle kolme korra ei kannata tõmmata,ajab köhima.Peab vist nikot vähendama.Delta 19 tunndub Delta ll võrreldes nagu imeks vivi STV-d.Ime või silmad pahupidi. Share this post Link to post Share on other sites