Maku 24 Postitatud August 3, 2014 Vapefest Finland toimub tuleva nädala laupäeval PRKL Club - Kaisaniemenkatu 4 - 00100 Helsinki. Endal plaan minna vaatama mis toimub. Kohapeal müüakse mahlasi ja saab ka mekkida tasuta ja leidub veel mingisuguseid müüdi laudu. Suured gurud ja youtube näod lubavad teha oma nurgakese, kus tutvustatakse unelma setupeid. Lubatud ka mingisugune programm. Eelmine aasta võisteldi mahla valmistamises ja auru koguse üle jne. Kas leidub veel soomes olevaid aurutajaid kes oleks üritusele minemisest huvitatud? Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud August 3, 2014 Rsk nii valel päeval, :/ Ma oleks muidu raudselt käpp. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 3, 2014 Mnjaa, ma ka paraku sel päeval muude asjadega hõivatud, muidu oleks käpp Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud August 3, 2014 Mina pargin ennast laupäeval sinna igaljuhul. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud August 3, 2014 Ma üritan asju ümber tõsta, ehk saan ka tulla ikkagi. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud August 4, 2014 Ma ei tea mis geariga sealt uksest julgeb ainult sisse astuda. Seal igal mehel on paari tonnine vemmal peos ja kui peaks mingi kloon olema sõrmedevahel kas siis tõstetakse kohe ukse taha Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 4, 2014 Ma ei tea mis geariga sealt uksest julgeb ainult sisse astuda. Seal igal mehel on paari tonnine vemmal peos ja kui peaks mingi kloon olema sõrmedevahel kas siis tõstetakse kohe ukse taha Ikka eesti meeste omatoodanguga TaevaSuitsult või NikoKunnilt Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 4, 2014 Kes kohale lähevad tehke korralik ülevaade kasvõi piltide näol. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud August 4, 2014 Pilte saab ikka. Soomlastel plaanis edastada ka live stream. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud August 9, 2014 Live stream: http://www.ustream.tv/channel/vapefestfinland Share this post Link to post Share on other sites