jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 21, 2015 mul ei vilgu, mul laseb gay paraadi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 22, 2015 laadimine vol.4 sai eile ostetud 2A laadija, yhes tykis, mitte eraldi usb juhtmega. laadimine kohe teine tera, lisaks ka juhtmeta laadija töötas ok. ainuke jama on see, et see laadija kyljes olev led (no vaja seda sinna toppida ) on krd hele, et valgustab terve toa ära pimedas. 3 kihti teipi peale toppinud, ikka kumab täiega läbi OT kuidas see led deaktiveerida a ) vasaraga b ) võtta lahti ja seal on võimalik mingi juhe läbi lõigata ? laadija ausalt, see on nii ere, et pimestab Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Jaanuar 22, 2015 tykike fooliumit ja siis kleps peale Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 22, 2015 foolium.......hea idee Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Jaanuar 22, 2015 foolium.......hea idee lihtsad lahendused kipuvad tavaliselt sobima aga nende peale ei pruugi lihtsalt tulla Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Jaanuar 22, 2015 Naise küünelakiga värvi üle. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Panen siia ka selle info, äkki kellegile abiks Contact coils versus spaced coils. Spaced coils are going to be the easier choice and are less likely to give you issues. Contact coils can work, but it can be difficult, very difficult, to keep these working properly. I'm not going to go into all the reasons why, but I would advise just starting out with spaced coils and work your way to other builds from there. Olen microsi ka proovinud, aga mina ei suuda neid nii ilusaks saada ilma abivahendite või dryburnita, et ka normaalselt toimima jääksid. http://www.e-cigaret...build-info.html If you have one leg, or one wrap, that is getting hot before the entire coil then the DNA40 cannot manage TP correctly. This is one of the main reasons contact coils can be such a challenge to keep consistent. It may start out great, but the constant heating and cooling, causing the wire to expand and contract, will make small changes to the wire coil Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 25, 2015 See vahedega coili valik on pannud kukalt kratsima - kuhu krt ma selle coili panen? Pikk jääb ju, vähemalt topelt pikem... Siiani olen keerud kokku lasknud. Keeramisel selline vidin abiks Kuna kõik jäigalt kinni, siis saab kerimisel traadi pingesse tõmmata ja hilisema kokkusurumisega probleeme vähe (keraamiliste pinsettide vahel soojendan, punaseks ei aja). Tulemus selline Ni200, 0,32, 10 keerdu, d 2,5 mm, 0,17 ohmi, SquapeR, 2 paagitäit kasutatud Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Milline deck? Kui sul on W olemas, siis saad 0,3mm teha probleemideta. 7-8 keerdu piisab. Keeramiseks on erinevaid tehnikaid muidugi, kuid minul tuleb paremini välja nii, kui keerutamisel jätan ~2mm vahed keerdude vahele ja seejärel surun pulga peal kokku. Tuleb ühtlane spaced Ahjaa- ja vahepeal kui proovisin rohkem keerde ära mahutada, kui sinna pesasse läheb, tõstsin coili üldse sealt rennist välja. Wicki lasin muidugi allapoole renni sisse. Kah töötas, ei lekkinud. Aga paremat sealt kah ei tulnud, niiet praegu teen 7-8 keerdu Squapele Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 25, 2015 W deck ongi, täht ka pildil näha. d 0,3 oli kanthaliga väga janune Need 10 keerdu on küll viimane vint, mis vahele mahub Aga eks teen proovi.... 1 manjana reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 25, 2015 W deck ongi, täht ka pildil näha. d 0,3 oli kanthaliga väga janune Need 10 keerdu on küll viimane vint, mis vahele mahub Aga eks teen proovi.... Kuna sinu jutt on rdna40 all, siis eeldasin et niklist räägime. Minu soovitus käis nikli kohta 1 rohe reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Nikkel ikka, pildi all kenasti kirjas ka ☺ Lihtsalt nikliga ei hakanud kohe d 0,3 proovima, kuna mälestused kanthali setupist olid janused Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 25, 2015 ma ei saanud midagi aru, millest te siin räägite 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Algab Kala postitusega 11:42 vahedega coil vs keerud koos Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 25, 2015 aga milles probleem on? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Kas teha nikliga coilid vahedega keerdude vahel või keerud koos microcoilina. Ja kui vahedega, siis kuhu see pikaks veninud coil mahutada Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Hea lahendus on titaainum traat. 0,34mm traat ja 6 keerdu 2mm varda otsa annab 0,30Ω ja temp control töötab kenasti. Vähem keerde coilil ja mahub ilusti igale poole ära. Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Titaan on ka mul proovitud. Korjab rohkem mustust mu meelest ja jäik ning kare. Suurem häda selles et kui mõlemad / ni ja ti kasutuses siis tuleb peale atty vahetust temp seada, kuna ti takistus muutub aeglasemalt. Kuna nikliga saab hakkama päris hästi, jäin selle juurde. Aga maitse asi rohkem, titaan töötab küll Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Kas titaani tohib dryburnida või on sama teema, mis nikliga? Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Mitte tugevalt. DNA40 teema 3.lk lõpus on pikemalt sellest. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Jaanuar 25, 2015 Kas hõbetraati on keegi proovinud? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Jaanuar 28, 2015 Juhtub ka parimatel Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Jaanuar 28, 2015 Nende rDNA-dage on probleeme küllaga olnud, küll surevad kiibid ära ja ekraan läheb lolliks. Juhtub ka teistel väga kallitel modidel nagu Provari, aga vähemalt ei sütti ükski nendest põlema *hint* Cloupor Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 28, 2015 DNA 40 kiibi suremisest pole küll kunagi kuulnud. Mõni viide ehk? Lintkaabli probleem ehk ekraani hangumine oli küll, lakitilgaga sai selle väiksemaks oluliselt, peale seda hangus ainult külma käes. Muus osas toimis nagu lubatud / 2 kuu kasutamise põhjal Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Jaanuar 28, 2015 Kui hunti kardad - ära metsa mine Inimesed suudavad kõike maha põletada. Pole vist olemas elektroonikavidinat, mida poleks kunagi maha põletatud, olgu siis telefonid, arvutid vms. Mech mod on nn torupomm - kui oskamatult ringi käija temaga Share this post Link to post Share on other sites