tiitus 5 Postitatud August 28, 2014 Väänet meaks meeletult olema. Peaks C kategooria load ära tegema, see ajas suu vett jooksma Ma võin sohvriks hakata Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 28, 2014 Ma võin sohvriks hakata Mulle meeldib kohutaval kombel ise roolis olla Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud August 28, 2014 No ma võin ju siis häda pärast taga kongis su naisega sehkendada Igatahes, seltsimehed. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 29, 2014 Äkki sis juba ikka see?http://forte.delfi.ee/news/auto/elemment-palazzo-23-miljonit-maksev-luksusjaht-maanteel-reisimiseks.d?id=69515333 Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 29, 2014 tripp, see on juba kahtlane, võibolla on rohkem kui 100 ruutmeetrit Share this post Link to post Share on other sites
olaf 12 Postitatud August 29, 2014 Elu on näidanud, et krundi suurus pole oluline. Hommikul on wc ukse taga ikka järjekord. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud September 5, 2014 nende igast mobiilsete variantide ühine viga on see, et puudu alaline elekter, vesi ja kommunikatsioon. Vee ja elektri saaks veel vast kuskilt välja imeda aga mingi sitase 4g pulga otsas ei suuda ma olla! Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud September 5, 2014 Ega see õige elu sul ei saa olema. Suhteliselt sama mis 16/12 ruuduses korteris vegeteerida. Kus sa grillpidu hea ilmaga korraldad või liblesid niidad? Tarastatud elamisel peaks ikka mingi aed, roheline lapp, olema kindlasti Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud September 6, 2014 nende igast mobiilsete variantide ühine viga on see, et puudu alaline elekter, vesi ja kommunikatsioon. Vee ja elektri saaks veel vast kuskilt välja imeda aga mingi sitase 4g pulga otsas ei suuda ma olla! mis 4g viga on Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud September 6, 2014 Ega see õige elu sul ei saa olema. Suhteliselt sama mis 16/12 ruuduses korteris vegeteerida. Kus sa grillpidu hea ilmaga korraldad või liblesid niidad? Tarastatud elamisel peaks ikka mingi aed, roheline lapp, olema kindlasti Ei ole mul liblesi vaja, minu poolest võiks kõik silmapiirini betoonist olla. Grill pidu pean tänaval, ongi huvitavam, saab naabreid ja suva möödakäijaid kaasata. mis 4g viga on Nende mahu limiidist sõidan mõni kord ühe päevaga läbi ja üle 50ms ping mängida ei kannata, hetkel siis elion 100/100. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 6, 2014 ma ostsin kiiruga 40GB filmi, alla poole tunni tõmbas. mobla otsas vist ei saagi midagi osata Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud September 8, 2014 mida väiksem seda parem ma oma paari hektarit niidan nagu pärisori 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 9, 2014 mida väiksem seda parem ma oma paari hektarit niidan nagu pärisori Nõus. Mul veidi alla hektari ja sügiseks on kopp ees. Õnneks hakkas sadams, ei pea niitma. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 9, 2014 Raiderdada on ok hektarit+ lisa väljaspool aeda. Vikatiga või niidukiga kindlasti mõnus pole nyhkida Share this post Link to post Share on other sites