Prospect7 0 Postitatud September 9, 2014 Hei, Minu probleem seisneb selles, et tridenti positiivne post tõuseb ülesse ja orginaal pin on liiga lühike, et annaks voolu. Katsusin ise kuidagi mingi lahenduse leida, sest mod sai tellitud aasta tagasi ja vaevalt FT enam ümbervahetab. Lisasin pikema poldi ja vahele ajasin vedru, mis takistab posti ülesse tõusmist ja kõik töötab kuid antud vedru seisab liiga ligidal rda keermele ja kardan, et võib shortida. Kas keegi on sellise probleemiga maadelnud ja leidnud mingi lahenduse või peaks kohe uue rda poole vaatama? Parimat Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud September 9, 2014 Minul sama teema. Esimesel hakkasin seal kruvikeerajaga kõvemini suruma ja asi lõppes sellega, et keskmine post läks juppideks. Siis võtsin kasutusele V2. Kui ma õigesti mäletan ja seal juhtus sama asi, et see post keris end üles. Lugesin veidi välismaa jutte ja selgus, et liialt üle pingutamine põhjustab seda, sest see alumine positiivne kruvi on liiga pehmeke. Nüüd kasutusel kolmas Trident ja olen ettevaatlik olnud. Välismaal näidati sellist videot ka. Ise pole seda fixi proovinud. Share this post Link to post Share on other sites
Prospect7 0 Postitatud September 9, 2014 Tänud vastuse eest, proovisin järgi selle fixi aga kahjuks on siiski keskmine polt liiga lühike, viimases keermes jääb veel kontaktist palju puudu. Kust võiksin samasuguse pika peaga poldi leida... ehituspoodides vaatasin ringi kuid silma ei jäänud. Oleks väga tänulik väikse vihje eest. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud September 9, 2014 Tea, äkki neil on?http://www.balticbolt.ee/index.php?menuID=7 Mul ta "päevatöö" lähistel ka. Peaks läbi põikama (meeles nii kui nii ei püsi) Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 10, 2014 vedru seisab liiga ligidal rda keermele ja kardan, et võib shortida. Tridentist pole aimugi, aga ise kasutasin ühe Kayfari plusskruvi tõstmiseks Kangeri coili kummiisolaatorist lõigatud seibi. Arvan, et asi peaks sobima ka kõnealust vedrut asendama http://oi39.tinypic.com/10mjzp1.jpg Share this post Link to post Share on other sites