Scuall 80 Postitatud September 29, 2014 Marc55 postituses toode: Uudis Tobeco'lt: Tobeco changeling mod orienteeruv hind Eestis: 25-26 eur Kas see pealmine silinder käib niisama ringi? (mingiaeg kulutab sooned sisse). Kuidas on lahendatud erinevate pikkustega akude kasutamine 18650 (mõnel erinev pikkus paar mm). Kas võimalik kasutada kickiga? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud September 29, 2014 uurime Tobeco'st Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 29, 2014 Ma arvan, et akudega nagu ikka. 510 pin on reguleeritav. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud September 29, 2014 Reguleerimise eesmärk on ikkagi ati ja modi vahelise capi kaotamine mitte aku pikkuse regull. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 29, 2014 Kõigil minu omanduses olevatel mehaanilistel on pin kahes osas ja saab vastavalt aku pikkusele reguleerida. Arvan, et sellel ka. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud September 29, 2014 WTF, pin ju üks monoliitne polt pmt, kuidas sa seda mõlemast otsast regullid? Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud September 29, 2014 Parematel modidel on ikke positive pin kahest jublakast, st reguleeritav 510 ja aku sobitamiseks Eesmärk kaotada vahe kere ja ato vahel. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 29, 2014 See juba OT aga ma olen selliseid pin-e kohanud. 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud September 29, 2014 Ok, arvasin, et selline lahendus kollastele mehikestele liiga innovatiivne. Tänud! Share this post Link to post Share on other sites