Marc55 215 Postitatud Veebruar 13, 2015 Eleaf iStick 50W + Delta 23 vs Cloupor mini + Subtank nano 1 maarjos reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 13, 2015 rdnaga samale pildile pole võimalik saada? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 13, 2015 rdnaga samale pildile pole võimalik saada? mul pole seda elukat Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 13, 2015 rdnaga samale pildile pole võimalik saada? mul pole seda elukat mõtlesin, et äkki netis kellelgi vedelevad mõlemad Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 13, 2015 iStick 50W + subtank mini käes võiksid hoida Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Veebruar 13, 2015 iStick 50W + subtank mini käes võiksid hoida Plaan oli see combo täna marcilt ära võtta, kuid tal uus mini laadung jääb ilmselt täna saabumata Aga iStick 50w saab täna koju viia Niih, 50watine isend käes Marcilt ning esmamulje on, et see on ikka väga-väga pisike selle suutlikuse kohta Ülimalt täpselt istub kätte. Atlantis + 40 watti = tuba paksu tossu täis Väike võrdlus ka pisikese vennaga: Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Veebruar 13, 2015 Mini+50w näeb selline välja Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Veebruar 14, 2015 Vägevad tikud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 14, 2015 CMBO.jpg Mini+50w näeb selline välja Töötab hästi ? Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Veebruar 14, 2015 kui olla aus siis selle komboga ei roki teda. iStick30W ja mini on väga mõnus. Vägevad tikud. On Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 25, 2015 50W sai väga positiivse hinnangu Share this post Link to post Share on other sites
Napsitrall Totu 12 Postitatud Veebruar 26, 2015 Ei pannud kuskil tähele aga vene foorumi peal anti vihje et ekraani näitamist saab ümber keerata. Istick välja lülitada ja mõlemad nooled all hoida. Jutt siis 50w isendist. Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Veebruar 26, 2015 Selline jutt on ka ilusti kaasas olevas kasutusjuhendis kirjas. Share this post Link to post Share on other sites
Napsitrall Totu 12 Postitatud Veebruar 26, 2015 Ok ma juhendeid üldiselt ei loe Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2015 Ok ma juhendeid üldiselt ei loe juhendid on naistele Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Veebruar 27, 2015 Seljuhul jäävadki osad asjad teadmata Üldiselt ma olen ikka digaonaalis püüdnud need läbi vaadata. Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Veebruar 28, 2015 iStick 30w saab samuti ekraani pöörata. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Märts 2, 2015 Istickil keermed põhimõteliselt täitsa maas. Ideid kuidas parandad vms? Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 2, 2015 https://peleon.pl/pl/eleaf-istick/2702-gorny-cap-do-istick-20w.html?search_query=istick&results=17 Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Märts 2, 2015 https://peleon.pl/pl/eleaf-istick/2702-gorny-cap-do-istick-20w.html?search_query=istick&results=17 seda junni olen isegi kellelegi tellinud korra juba Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 2, 2015 Huvi pärast küsin, et kuidas te nendest keermetest lahti saate? Lahti/kinni keerates väänate vms? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Märts 2, 2015 deltat kasutades pole vaja klerot yldse maha kruttida - täitmiseks jätan mina klero põhja isticki kylge 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 2, 2015 deltat kasutades pole vaja klerot yldse maha kruttida - täitmiseks jätan mina klero põhja isticki kylge Olen paar korda nii kogemata täitnud Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Märts 2, 2015 deltat kasutades pole vaja klerot yldse maha kruttida - täitmiseks jätan mina klero põhja isticki kylge Sama siin, täitmisel ei võta kunagi põhja Isticki küljest ära. Hiljuti oli sellega just probleem, kuna polnud polnud vähemalt kuuaega põhja aku küljest ära võtnud ja see raisk oli sinna julmalt kinni jäänud (ilmselt mahla oli vahele läinud ja siis kinni kuivanud). Aga kaltsu ja tangidega sain ta sealt lahti. Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Märts 2, 2015 Tellimiseks läheb, siis võtaksin ise ka vast ühe. Center pin lambist nii perses. Alguses ei tahtnud russian töötada, kui nüüd ei taha enam delta 19 ka töötada. Esimene instinkt oli, et center pin liiga madalale vajutatud, okei, lugesin natuke ja üritasin seda välja kiskuda, aga ei aita. Ning kõige kahtlasem on, et siis ta loeb aurusteid kui nad pooleldi peal on ja logisevad. Kinni keeran, näitab oome 0. Vast see jublakas aitaks Share this post Link to post Share on other sites