Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 7, 2014 Infot siis niipalju, et: *Sisseehitatud vedeliku paak (5-5,5ml) *Sisseehitatud aku (1600mAh) *Kuni 20W *Hind - ?? Näeb päris huvitav välja, aga review'd vaadates, kui varem pole juhuslikult paberit kasutanud täites ja muudel toimetustel, siis sellega kindlasti Tea, kas hakata uurima, tellima? Info Joyetechi lehel. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Oktoober 7, 2014 usa-s 80-90 USD pakkumises - aga Joyetech-i enda lehel pole piiksugi infot Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 7, 2014 Pull aparaat Selle raha eest oleks isegi huvitatud, ainuke jama selles, et ma veebruarist saati ainult tibla kasutanud ja ei tea kas olen suuteline coilide peale tagasi minema. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Oktoober 7, 2014 Näeb hea välja jah, aga ise vist ka ei viitsiks nende vahetatavate coilidega jamada, musternäidis mul sõber tööl kes aina mässab oma pulgaga ja vajab ohjeldamatult abi koguaeg Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 7, 2014 Tea, kui coil on selline, mis suudab üllatada, siis on okei üle minna. Näiteks ise kasutasin pikka aega RDA-d. Rahul igati. Ja siis tuli Nautilus Mini oma BVC-ga. Pole käest pannud. Kui selle coilid on vähemalt sama head, siis tuld! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Oktoober 7, 2014 T Tea, kui coil on selline, mis suudab üllatada, siis on okei üle minna. Näiteks ise kasutasin pikka aega RDA-d. Rahul igati. Ja siis tuli Nautilus Mini oma BVC-ga. Pole käest pannud. Kui selle coilid on vähemalt sama head, siis tuld! Tõmban VG vedelikke ja nendega tavaliselt probla Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 7, 2014 Mina teen 50/50. See on äkki piir ka, sest nii kui jahedat saab, on asi paks ja peab dry hitti tegema ennem. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 7, 2014 See nii väike aparaat, et soojeneb peos hetkega . Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Oktoober 7, 2014 Joyetech eGripBox Mod46.4×20.4×99.5mm8W~20W1500mAh huvitav....siin 1500mah Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 7, 2014 Natuke lisainfot: joyetechUSA: - $69.90 USD with a soft battery 1600 mAh. - The atomizer is 1.5 dual coil. The max voltage is around 5.5 with a mAh rating is 1600. The atomizer head is 20 watts so a c1, c2, c3 aren't aren't compatible. Tank capacity is 3.5 ml. - It is indeed a variable wattage device, 8-20w, 1.5w increments. The standard resistance on the atomizer head is 1.5 ohms. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 7, 2014 väga kahtlane aparaat ma pean mingi 5 meetrise juhtme vist ostma, kui seda kasutama hakkan Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 7, 2014 Tohoh miks nii? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 7, 2014 Sisseehitatud aku ma sellega päeva kyll ära ei kesta Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 7, 2014 No härra ülevaates rääkis, et lasi päeva ära sellega. Ega ennem ei tea, kui ise ei proovi. Mul samuti tegelt Supreme otsas Nautilus Mini ja saan VTC5 akuga pool päeva umbes. Aga samas ma teen ka palju. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Oktoober 7, 2014 Efesti aku 3100 20A lõtva päev Digital Steamist, paraku küll otsas präägu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 7, 2014 Efesti aku 3100 20A lõtva päev Digital Steamist, paraku küll otsas präägu 2000 ja 3100 on nagu 50+% vahe lisaks akudega on see jama, et need kuluvad raisad. homme saan uued akud, eks siis paista kaua nendega vastu pean, pm saan ka 1,5 aastat vana akuga võrdluse enamvähem teha Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Oktoober 7, 2014 2000 ja 3100 on nagu 50+% vahe lisaks akudega on see jama, et need kuluvad raisad. homme saan uued akud, eks siis paista kaua nendega vastu pean, pm saan ka 1,5 aastat vana akuga võrdluse enamvähem teha Präägu väga rahul, eks näis alles 2 korda kasutanud Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 7, 2014 Kuidas seda asja puhastada? Ma leotan oma attysid vees aga see isend vist ei ole väga huvitatud sellest. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 7, 2014 Ilmselt vesi sisse, vesi välja Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 8, 2014 Päris vanni seda ei viska ikka. Mingi pipetiga ka tilgutada ei viitsiks. Kui iga päev mahla vahetada, võib pesu tülikaks osutuda. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Oktoober 9, 2014 Väga lahe vidin tundub, kui see kunagi normaalse hinnaga müüki tuleb siis kindlasti tahaks ära proovida ja ma näen selles ka suurt potensiaali ka algajatele või neile kellele klassikalised torud ei meeldi. Teiseks seadmeks endale sobiks hästi. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Oktoober 11, 2014 http://www.joyetech.com/product/details.php?gno=215 Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Oktoober 11, 2014 Soomlastel see müügis 62.90€ http://www.esmoke.fi/joyetech-egrip Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Oktoober 12, 2014 Eeltellimus siingi avatud Joyetech eGrip Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud November 17, 2014 Sai omale soetatud camo variant.Pildil ei olegi ta nii kena kui käes.Üllatavalt väike vidin,hästi istub pihus. Soovitan teistelegi. Share this post Link to post Share on other sites