kalajala 39 Postitatud Oktoober 19, 2014 Kindlasti kohal Ja sekundeerin Napoleoni mõtetele 1 matakass reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Oktoober 20, 2014 Pole miskit - üle Skype konverentsjooma. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 20, 2014 Pole miskit - üle Skype konverentsjooma. Kas mõni postitus on ära kustutatud või ei võimalda minu peakuju hetkel taibata, mille kohta see kommentaar käis? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Oktoober 20, 2014 Kas mõni postitus on ära kustutatud või ei võimalda minu peakuju hetkel taibata, mille kohta see kommentaar käis? See käis selle kohta, et Tartu omad ja Rakvere omad ka korraga. Kuidas sa muidu tänapäeva mobiilsel ajastul seda korraldad? Me tegime juba katsetusi moodsalt kiviajal skype joomaga (ca 9-10a tagasi), toimis kenasti. Mingi hetk muidugi ei saanud enam täpselt aru, et kes ja kus ja palju ning miks üldse karjub.... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 2, 2014 Upitan natuke teemat ja ühtlasi ka küsin, kas võib selle kuupäeva kalendrisse kirja panna või on oht, et jääb vähese huvi tõttu ära? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 2, 2014 Võib vabalt kirja panna, mingi ports rahvast on 100% kohal Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 2, 2014 mina tulen kindlasti Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 3, 2014 intrigeeriv. peab vaatama kas saab tulla. natuke hilja nägin teemat. lapsed-naised-töö Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 3, 2014 Ka Poolast on külalisi tulemas Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 5, 2014 Praeguse seisuga meist ka üks kohal. Liikuma saab umbes 17. Et väikese hilinemisega siis. Loodan, et seal kuskil parkida ka on Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 5, 2014 Praeguse seisuga meist ka üks kohal. Liikuma saab umbes 17. Et väikese hilinemisega siis. Loodan, et seal kuskil parkida ka on Ma ei tea kui hästi Tallinnat tunned, aga kaardi järgi paistab see koht vanalinnas või vanalinna külje all olema ja kui GPS järgi treppi sõidad, siis kardetavasti on parkimisega seal kehvasti. Kindla peale minnes on auto kõige mõistlikum vabaduse väljaku alla parklasse jätta, linna maa peal on reede õhtul parkimiskoha leidmine paras loterii ja seda eriti veel siis kui kohalik pole ja koha mitteleidmine hulka ekslemist tähendab. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 5, 2014 Selge, tänud. Eks ma kaperdan kuidagi kohale Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 5, 2014 Peale 1900 on linnas tasuta ja üldjuhul kuskilt lähiümbrusest ikka leiad koha. Pärast jalgsi gepsuga. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 5, 2014 Peale 1900 on linnas tasuta ja üldjuhul kuskilt lähiümbrusest ikka leiad koha. Pärast jalgsi gepsuga. See tasuta pole ilmtingimata. Muutus alles hiljuti, aga südalinna piirkonnas, kuhu antud üritusele minnes võibolla parkida tahaks, on parkimine 24h tasuline http://www.parkimine.ee/Parkimisinfo/tallinn Ehk siis tasuta parkimiskohta otsides peaks eeltööd tegema või hoolega piirkondasid vaatama. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 5, 2014 Ei ma googlemäpitasin asukoha endale selgeks juba. Kuhugi ikka saab jah. Ntks sinna maa alla siis. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 5, 2014 ah krt, ma unustasin selle südalinna muudatuse ära...pole õnneks väga tihti vaja keskel parkida. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud November 5, 2014 Terve Tallinn läks tsoonideks nüüd =) Sissekirjutuse alusel saad oma tsoonis tasuta parkida jnejne. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 5, 2014 Terve Tallinn läks tsoonideks nüüd =) Sissekirjutuse alusel saad oma tsoonis tasuta parkida jnejne. Elektrilevi töötajad saavad alajaama ette ka Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 5, 2014 Ma pargin Vilmsi tn migratsiooni maja juures asuvas parklas, 24H on 1€, hää hind iseenesest Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 7, 2014 https://www.google.ee/maps/place/Maritako+O%C3%9C/@59.4348944,24.742059,3a,90y,241.36h,90.67t/data=!3m4!1e1!3m2!1shqVQnfXz0zsIZt-d0glNOA!2e0!4m6!1m3!3m2!1s0x0:0x3eb0119a245aef76!2sKiek+in+de+K%C3%B6k+ja+Bastionik%C3%A4igud!3m1!1s0x0000000000000000:0x95e90fd16fc6127f!6m1!1e1 Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 7, 2014 Juba kohal? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 7, 2014 Ei, smartposti kullerit ootan kodus Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud November 7, 2014 Märgin ka igaks-juhuks ära, et tulen läbi. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 7, 2014 Läbu on täies hoos, baarman käis hädaldamas, et liiga halliks kisub. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 7, 2014 Läbu on täies hoos, baarman käis hädaldamas, et liiga halliks kisub. visatakse välja vä? Share this post Link to post Share on other sites