Maitsev Aur 321 Postitatud November 7, 2014 Käidud, jutustatud, irvitatud. Päris hea. Oleks nüüd teaks kellega vestlesin ka seal Walc oli, seda tean Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud November 7, 2014 Käidud, jutustatud, irvitatud. Päris hea. Oleks nüüd teaks kellega vestlesin ka seal Walc oli, seda tean Järgmine kord fooruminimedega sildid rinda Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 7, 2014 Käidud, jutustatud, irvitatud. Päris hea. Oleks nüüd teaks kellega vestlesin ka seal Walc oli, seda tean spezz oli ka Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud November 7, 2014 võtaks lühidalt kokku asja , vaimusilmas ootused rahva puhul ootasin rohkemat , kuigi väga hubane ja vahetu kohtumine oli . 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud November 8, 2014 ja tänud Spezzile organiseerimast. Oli tore õhtu Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 8, 2014 Oli tore tõesti Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 8, 2014 Laske siis pilte ka üles, minu tehtud pilt tuli kehvake...(see kuidas Peleoni mees sööb, ei huvita vast kedagi...) 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 9, 2014 Mingisugused klõpsud telefoniga sai tehtud: https://www.dropbox.com/home/Public/1_koosistumine_7.nov.2014 Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud November 9, 2014 The folder '/Public/1_koosistumine_7.nov.2014' does not exist. ?? Sama siin. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 9, 2014 Hm, äkki see link on parem? https://www.dropbox.com/sc/2r9y2fo00bhr0o0/AAB1vMiucmrR_SAKtrzjpBqaa 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 10, 2014 Kahju, et ma ise nii kaugel elan. Minu kohal olek oleks olnud ju kohustuslik Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 10, 2014 Kahju, et ma ise nii kaugel elan. Minu kohal olek oleks olnud ju kohustuslik Järgmnei kord võtame parema leviga koha ja teeme skype-istumise Seal keldris ei saanud isegi armukesele sms-e saata Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 11, 2014 Kahju, et ma ise nii kaugel elan. Minu kohal olek oleks olnud ju kohustuslik Kui end Tartusse kuidagi vead, saaks minuga ka näiteks. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 11, 2014 Järgmnei kord võtame parema leviga koha ja teeme skype-istumise Seal keldris ei saanud isegi armukesele sms-e saata Tuleb õige operaator valida, EMT 4g levis seal keldris ka ilusti Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 11, 2014 Tuleb õige operaator valida, EMT 4g levis seal keldris ka ilusti EMT 3G igastähes oli ainult 1 pulk. Helistada ja netti vahtida sai, aga eks ta suhtkoht piiripealne mäng oli. Üleliia palju just levi ei vohanud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 11, 2014 Oot, milleks sa sinna läksid....... helistama ja surfama? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 11, 2014 ma ka ei saa aru, mul ei tulnud meeldegi seal, et võiks netti minna seltskonnast ju piisas 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 11, 2014 Oot, milleks sa sinna läksid....... helistama ja surfama? Tellimusi ju tuleb valimata kellaaegadel. Helistada ei olnud vaja küll, aga korra netis käisin küll. Otherwise ikka õlu ja piip käsikäes. Share this post Link to post Share on other sites