Mestizo 0 Postitatud Oktoober 17, 2014 Küsiks et kas vpg baasile võib segada ükskõik milliseid maitse lisandeid ? Kus osta lisandeid vpg-le? Tänud kes oskavad ja viitsivad vastata Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Oktoober 17, 2014 võib kõiki maitseid mis lisandeid sa otsid? ed: Spezz.ee on ka maitseid (Atmos'el on väga head maitsed muide) Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 17, 2014 maitseid saad sealt www. e-vapour.eu Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Oktoober 17, 2014 Maitseid müüvad Eesti poodidest ka veel http://e-cigshop.biz/category_aromas ja http://e-smoker24.com/aroomid Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Oktoober 17, 2014 maitseid saad sealt www. e-vapour.eu Oskad sealt midagi soovitada? Mis on Shisha? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 17, 2014 Mul mingi valik Atmose maitseid ka olemas. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 17, 2014 Ei oska midagi soovitada kui siis nt. mustsõstart. Ma ise valavalt puuviljasid ja marju segan tubakaga. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 17, 2014 Maitsed ongi maitse asi. Atmosest meeldis mulle RY69 ja veidike ka Cinnamon Cookies. Proovinud veel rohelist õuna, kookost, habanat, whiskyt, minti ja midagi vist veel. Neist ei meeldi ükski. Null nikotiin ja 90VG/10PG + vesi ja maitsed segusid olen enamasti teinud. Vahel ka paar mg nikotiini hulka. Samas paljudele meeldivad Atmose maitsed väga. Pead proovima. Share this post Link to post Share on other sites
spinna 1 Postitatud Oktoober 17, 2014 Vaatan, et 5-s postitus. Endal saab täna homme kuus kuud tavasuitsust. Alguses tubakamaitselised olid eelistuses, täna vahelduseks tubakas+ muu. Atmose roheline õun ja roheline tee huvitavad, mitte nii magusad. Zabaglione ja RY 69 Spezzilt head. Kasutad kahte kolme seadet ja aurutad vaheltumisi, ei tekki nö. tüdimust. Jõudu veipimisel! Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Oktoober 17, 2014 Mul mingi valik Atmose maitseid ka olemas. Kas ry69 tuleb veel? Zabaglione - kõlab maitsvalt, mida see meenutab? Tegelt mul üks asi hinge peal. Tellisin inglismaalt prooviks neid ja teisi jooke. Tubaka ja joogimaitseid. Kõlbasid kah, age ei midagi erilist, mida uuesti osta. Kaasas oli ka sildita pudel, mis pealegi lekkinud ja keeratud kilesse ja kummiga kinni tõmmatud. Kohvipruun vedelik, magusa lõhnaga. Proovisin lõpuks ära. Kõige rohkem iirist tundus. Vaniljet ja kohvi vist. Kerge tubaka aroom. No ei leia sellist ja ei oska otsida ka. Aga tahaks.. Veel tahaks mingit head soolakat maitset leida Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Oktoober 18, 2014 ....Veel tahaks mingit head soolakat maitset leida kuskil ma nägin just peekoni maitset Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Oktoober 18, 2014 kui on huvilisi, siis peekoni, hapukurgi, viina või chicken&waffle maitset võin pakkuda, lihtsalt pärast palun mitte kritiseerida Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Oktoober 18, 2014 kui on huvilisi, siis peekoni, hapukurgi, viina või chicken&waffle maitset võin pakkuda, lihtsalt pärast palun mitte kritiseerida See juba läheb 123-s muide on ka praevorsti maitset! (bratwurst) Sakslased ikka.. peaks vist proovima aga soolaka maitse all mõtlesin kergelt soolast suitsumaitset, mitte sellist keemilist või konimaitset mis enamasti suitsu maitse pähe pakutakse Share this post Link to post Share on other sites