Marc55 215 Postitatud November 5, 2014 Aspire Atlantis Tank Aspire's Atlantis has raised the bar to new heights. This next generation tank system brings improved adjustable airflow and Sub Ohm coils that provides performance similar to even the best rebuildable atomizer. By enhancing Aspire's Bottom Vertical Coil design Vapers will experience better taste and vapor production. Aspire's Atlantis Tank design is easy to carry, install, and refill. Aspire... the trusted name in Personal Vaporizers. Rohkem lugemist Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 5, 2014 NB! 0.5, 0.8 ja 1.0 pead Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 5, 2014 Woah 0.5 pärast võtaks isegi ligi Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 5, 2014 Ootaks ära mõne review kas peavad vastu tõsisemat kasutamist... Phil juba mainis mingis hiljutises videos, et seda tüüpi paagid hakkavad RTA'le järgi jõudma nii mis mühiseb Positiivne. Nt. kuskile reisile minnes ma väga ei viitsiks coile keerata, vahetaks lihtsalt pead. 0.5 tahab suht hästi õhku saada, loodame, et on korralikult lahendatud. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 6, 2014 gOnadz, tihti Sa coili siis uuendad? Tegelikult kestab RTAs üks traat ikka pagana kaua. Vatti vms. jah, tuleb vahetada. Uute asjade tootmine on muidugi hea. Sellise takistusega asjad meeldivad eriti mechi kasutajatele. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 6, 2014 Ma kasutan ainult meche, takistused kuskil 0.5 kandis, paakidel natuke rohkem. Ma pidasin rohkem silmas kogu seda vatindust. Ma just olin puhkusel ja suht pain in the ass oli vedada kaasa vatt, terariist, pinsetid, et seda jama vahetada. Lihtsam oleks paar valmis junni visata kotti. Märgiks siin, et ma reisin väga väga kergelt ja suurt ei talu üleliigset kraami (kui on võimalik saada läbi ilma selleta). Üldjuhul mida võib osta kohapeal, ostan kohapeal Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 9, 2014 Matt, Atlantis, 45w. https://www.youtube.com/watch?v=EX34IsgKyfA&list=UUaABLqKOy33BcQBU0bG1mmA Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 8, 2014 Esimene test tehtud - nu on ikka julm elukas Hana DNA30 - 24W juures Dekang 6-ne mahl 80pg/20vg (ise 12 peal) ei kannatanud otse kopsu tõmmata....liiga kange tundus ja auru oli isegi selle mahla kohta ulme 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Detsember 8, 2014 Ega mech modiga pole Atlantist mõtet soetada? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 8, 2014 Ega mech modiga pole Atlantist mõtet soetada? miks mitte....võibolla aint tiba lahja pauguga (0,5 ohm coil ikkagi) Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Detsember 8, 2014 .5 Oomi on mechi otsas väga ok. Alguses... Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Detsember 9, 2014 Mehaanilise otsa isiklikult ei soovita. Suht magedaks läheb üpris kiirelt. Dna30-ga 30w ja asi aurab nii mis kole. Maitset annab ikka väga hästi edasi. Endal jäid igaljuhul RDA-d seisma. 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Detsember 12, 2014 Paar miinust, aku kiiresti tühi ja paak samuti tühi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 15, 2015 Clearod, coilid ja tagavaraklaasid kohapeal olemas: http://spezz.lv/et/clearod/401-aspire-atlantis-atomizer-sub-ohm.html http://spezz.lv/et/coilid/402-aspire-atlantis-replacement-atomizer-05ohm.html http://spezz.lv/et/tarvikud/403-aspire-atlantis-replacement-pyrex-glass-tube.html Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Veebruar 2, 2015 Sai ka endale see elukas ligi võetud 30w juures tossab mis jube ja maitse on supper Walci mahlaga, aga esimese tunni jooksul läksid oomid .5 pealt juba .7 peale huvitav mix? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 2, 2015 Sai ka endale see elukas ligi võetud 30w juures tossab mis jube ja maitse on supper Walci mahlaga, aga esimese tunni jooksul läksid oomid .5 pealt juba .7 peale huvitav mix? coil annab saba 30w on max selle jaoks soovitan coili eluea huvides rohkem piirduda 25W peal Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Veebruar 2, 2015 Tänud vihje eest Lasin ennem ka watte allapoole 24 peale ja võtsin korra aku tagand ära ja oomid langesid .6 peale Kusagilt jäi kõrva et Works best on 30 to 35w ju siis vale jutt. Sai ise ka nüüd rohkem uuritud sellekohta ja on jah 25 kuni 30w Ega esimene lammas läheb ikka aia taha. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 2, 2015 ta kannatab ka kuni 40W aga coil annab mega kiirelt saba ka Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Veebruar 2, 2015 seda on kurradima kehva täita, kas ongi nii, et keerad koos coiliga paagi lahti, , ma pean coili näpitsatega keerama, kui küljest tahan selle ära saada, ja kinnikeeramisel ei kruti ka kõvasti, aga ikka tuleb koos paagiga, mitte ei jää põhjakülge Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Veebruar 2, 2015 Mhm näha on Hea et uurima hakkasin, muidu oleks õnn üürikeseks jäänud. seda on kurradima kehva täita, kas ongi nii, et keerad koos coiliga paagi lahti, , ma pean coili näpitsatega keerama, kui küljest tahan selle ära saada, ja kinnikeeramisel ei kruti ka kõvasti, aga ikka tuleb koos paagiga, mitte ei jää põhjakülge Et siis sama viga nagu Nautilusel oli Mul aitas sellevastu soe vesi. Pm sama effekt nagu moosipurgil vms. Sorry lugesin valesti sul coliga probleem mitte paagi lahtikeeramisega. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 2, 2015 peaks ikka põhja külge jääma minul vähemalt jääb Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Veebruar 2, 2015 aga samas saab paagi ääreni täis panna...... Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Veebruar 3, 2015 Kellele atlatis meeldib siis soovitan juurde osta 5ml tanki Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Veebruar 3, 2015 originaal sab jahh päriskähku tühjaks...))))))))) Share this post Link to post Share on other sites