vapeon 0 Postitatud November 23, 2014 Tere Tellisin endale ja sõbrale lehelt http://www.e-vapour.eu/ vison spinner 2 aku. Kõik töötas laitmatult kuni aku tühjaks sai ja aku laadima panin. Kui aku täis oli laadinud ja aurusti taha kruvisin siis aku enam voolu ei andnud. Kõik tuled ja asjad töötavad aga lihtsalt voolu ei anna, proovisin ka teiste aurustitega kuid ei midagi. Sõbral oli täpselt sama teema. Oskab keegi aidata või teab milles probleem on? Või seal lehel müüaksegi praak tooteid? Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud November 23, 2014 Kas laadimise ajaks keerasite ikka 4.2V peale? Share this post Link to post Share on other sites
vapeon 0 Postitatud November 23, 2014 Kõike on proovitud, laadias on roheline tuli kuid voolu aurustile siiski ei anna Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 23, 2014 Muidu kahtlustaks lahtist juhet, aga kui sõbral sama teema, siis ei tea. Seal võib vabalt olla nii, et voolu välja annab, aga kuna 1 juhe sees lahti, siis ei lae. Vanasti kohtasin sellist probleemi mõnel eGo Twistil. Variante pakuks mõned:*Kas laadija on katki ja ei lae? (Proovisite ühe ja sama laadijaga?)*Kas akul juhe lahti?*Mingi muu müstika. Kui pole tegemist originaaltoodetega, võib isegi juhtuda jah nii, et mõlemad vigased. Seda, kas on originaalid, ei oska aga kommenteerida. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 23, 2014 No mingit pussu peaks ju ikka tulema kui täielik vaikus siis arvatavasti ikka kuskilt miskit lahti. Imelik see, et kahel korraga. Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 27, 2016 Tere küsimus ,et kui akku töötab ja tuled vilguvad ja akku adapteri üleval on katki juhtmega kuidas parandada Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 27, 2016 Tee pilt ja pane siia. Ettevaatust lahtiste juhtmetega -- ära lühist ei tekita! Ülemiste juhtmete paljad osad või tinutuskohad ei tohi korpust puudutada. Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 27, 2016 Tee pilt ja pane siia. Ettevaatust lahtiste juhtmetega -- ära lühist ei tekita! Ülemiste juhtmete paljad osad või tinutuskohad ei tohi korpust puudutada. ei ülevalt kus aurusiti otsa läheb se küljest ara ja koos juhtmega Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 28, 2016 minu akuga juhtus ka üks väike insidentmis peab tegema et seda parandada Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 28, 2016 Tallinna inimene? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 28, 2016 <siin oli telefoninumber> Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 28, 2016 kelle number se on Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 28, 2016 Minu number. Et viskaks pilgu peale, äkki saan parandada. Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 28, 2016 selge ise elan viimsi kandis muidu Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 28, 2016 Mina Kristiines. Kui siiapoole liikumas olete, võite helistada. Eks ta lahti tuleb võtta ja juhe õigesse kohta tagasi joota. Proovida võib. Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 28, 2016 kas homme sobiks kell 19:00 Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 29, 2016 teeks pool tundi varem sobib Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Jaanuar 29, 2016 kas saaks aadressi ka et ma mõtlen mis bussiga tulema peab või trolliga Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Seekord sai korda. 2 Spezz and vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Märts 17, 2016 Tervist Olen,akkut kaks korda jootnud ja kolmandas korras akku alguses vilkus valge tuli kui juhtmed lahti olid ja parast olin jootnud ja auru ei tulnud ja kui vajutan,nuppu siis vilgub tuli Milles voiks asi seisneda 1 armin reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 17, 2016 Vilgub - lühis. Share this post Link to post Share on other sites
armin 1 Postitatud Märts 17, 2016 Okei aga seda ei sa siis parandada we Share this post Link to post Share on other sites