Marc55 215 Postitatud Detsember 12, 2014 Uudis Cloupor-ilt Cloupor mini 1.Magnetic back cover 2.Resistance:0.45-3.0ohm 3.Wattage:7w-30w 4.Adjustable center pin 5.For 18650 battery 6.Color:black,silver 7.Pass-through 8.output voltage:3.6-7volts 9.Dimension:77.5mm*36mm*22mm Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 12, 2014 VaporShark killer? Mis hind? Mis chip? 30W chip vbla natuke aegunud.Siit ka küsimus .... kas hiinast toimiva temp kontrolliga cippe ka juba tuleb? . A paistab küll väga pädev tükk olevat . Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 12, 2014 hinnaklass 50-60 eur kanti Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 12, 2014 Huvitav kas sellel chipil on sama haigus mis osadel hiina chippidel ... et ise lülitab ennast välja Ma pakun välja, et kui nad sinna korraliku chipi panevad siis on see väga hea jubin.Kui sa suhtled nendega küsi kas neil plaanis neid uuemate ja ka koos temp kontrolliga cippidega pakkuda... 30W jääb mulle hetkel lahjaks ... Süpaatseks teeb selle see, et on väike ja olemas nii USB laadimise kui lihtne aku vahetamise võimalus. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Detsember 12, 2014 Cloupor Mini (mod) ja Aspire Atlantis (tank) Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Detsember 12, 2014 Yeah, Okey, best partner...Liiga hea Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Detsember 12, 2014 Kuna poodi sisse võtad? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 12, 2014 Haige video Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Detsember 12, 2014 Võta selle asemel Ipv mini või isegi SX mini sisse. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 15, 2014 Kuna poodi sisse võtad? tellimus on tehtud.....esimene sats peaks nende lattu jõudma reedel....kas ka enne jõule siia jõuab....ei tea Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 19, 2014 http://www.fasttech.com/products/2032100 FT jälle suht hea hinna välja võlunud. Kommentaarid on muidugi suht negatiivsed .... tundub, et Cloupor on mingi hetk teinud seadmeid ebakvaliteetsete chippidega .. nüüd on maine läinud.Ise kaalun seda ainult karbi pärast... juhul kui DNA 40 sisse sobib. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Detsember 20, 2014 No see "ebakvaliteetne chip" oli ju T5, kus tarkvara "update" keeras rahval modi pekki. Mõnel põles chip läbi, teistel muutus telliseks (mõni sai selle patchiga korda) ja kolmandatel hakkas rohkem voolu (esimesel sekundil vms) peale andma kui oleks pidanud. Need kes uuendust tarkvarale ei teinud, neil töötas kõik normaalselt edasi. Aga dna40 mõte on hea, lihtsalt peab ära ootama esimesed ülevaated/proovimised ehk, et kas DNA40 chip mahub ära, ise mõtlen seda sama hetkel. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 20, 2014 Njah .... hea (minu arvates) DNA40 toode on olemas VaporShark (väike ja võimekas) .... lihtsalt ei raatsi osta.Hetkel on võimalus DNA40 panna: HANA karpi - minu arvates liiga suur ja kole ZNA modi sisse - liiga raske ja 18650 toruga näeb väärakas välja Neid Box on hulgim kuhu mahub aga kõik on märksa suuremad Marc sul olid clouporiga head suhted. Uuri kas karpe ilma kiibita müüvad ja küsi näiteks kas sinna sisse mahub see sama kiip mis ZNA30 'tes oli ... kui jah siis teab et ka DNA40 peaks mahtuma.Samas Marc äkki kui sul masinad olemas jagad natuke ka infi kui kvaliteetne see karp on .... nupud jne. Hetkel on minu jaoks suurus (väiksus) väga positiivse mulje jätnud. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 20, 2014 No see "ebakvaliteetne chip" oli ju T5, kus tarkvara "update" keeras rahval modi pekki. Mõnel põles chip läbi, teistel muutus telliseks (mõni sai selle patchiga korda) ja kolmandatel hakkas rohkem voolu (esimesel sekundil vms) peale andma kui oleks pidanud. Need kes uuendust tarkvarale ei teinud, neil töötas kõik normaalselt edasi. Aga dna40 mõte on hea, lihtsalt peab ära ootama esimesed ülevaated/proovimised ehk, et kas DNA40 chip mahub ära, ise mõtlen seda sama hetkel. Coupori 30 kiibiga mul väga halvad kogemused. Iseasi, kas ikka oli coupori oma nagu müüja väitis. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 15, 2015 Kui 0.8 sekundist oleks teadnud, jäänuks üks lennukit ootav Mini hiinlaste lattu. Nagu Phil ütles, see tundub vähe, aga igapäevasel kasutamisel on pigem palju. 22mm "overhang" on samuti suur "näpud alla". Krt seda kärsitut meelt. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Jaanuar 16, 2015 Kui 0.8 sekundist oleks teadnud, jäänuks üks lennukit ootav Mini hiinlaste lattu. Nagu Phil ütles, see tundub vähe, aga igapäevasel kasutamisel on pigem palju. 22mm "overhang" on samuti suur "näpud alla". Krt seda kärsitut meelt. Ma huvitatud ehk asjast... Äkki jõuame kokkuleppele... Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Jaanuar 16, 2015 Kas keegi fasttechist tellinud on? Kui kiirelt kätte on saanud? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Jaanuar 16, 2015 mul tuleb uus sats cloupor mini-sid esmaspäeval - nii hõbe kui must Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Jaanuar 16, 2015 Kui 0.8 sekundist oleks teadnud, jäänuks üks lennukit ootav Mini hiinlaste lattu. Nagu Phil ütles, see tundub vähe, aga igapäevasel kasutamisel on pigem palju. 22mm "overhang" on samuti suur "näpud alla". Krt seda kärsitut meelt. Samas oleneb kuidas kasutad, mul on komme enne tõmbama hakkamist nuppu vajutada ja veenduda, et seade sleepist välja tuleb ja siis delayd ei tuleks. Samas kui ma "maha" olen istunud ja kellegiga samal ajal jutustad siis enne igat tõmmet iga kord ei tee eelvajutust ja siis ilmselt häiriks. Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Jaanuar 16, 2015 Kuidas ma peaks selle tõmbamist alustama kui olen eelnevalt skysmoke ego tanki t6mmanud? Soovitab keegi üldse seda? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 16, 2015 Kasutamine käib samamoodi tuleb nuppu vajutada Ma pole süvenenud aparaadi hingeellu. Alati või istick võtta, pm peaks samasugused olema, vist Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Jaanuar 16, 2015 Alustada tasuks madalamaist võimsusest ja siis tasapisi juurde keerata, soovitan vahepeal pause teha, et niko üledoosi katsetamise vaimustuses ei saaks. Soovitan ka mõnda ülevaadet youtubest vaadata kui inglise keel võõras pole. Eelneval lehel olev Pbusardo oma on suht põhjalik. See kehtib üldiselt kõigi seadmete kohta. IStick on asjalik alternatiiv, samas aku pole vahetatav. Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Jaanuar 18, 2015 Ja aegajalt peaksin ma V ja W mõlemaid muutma? Share this post Link to post Share on other sites