jeesus188 438 Postitatud November 5, 2015 eu laost? tellisin ära, kindlustust ei võtnud, ei mäleta kas see kindlustus võrdus tracking või mitte aga pole harva juhused, kus Eu toode saadetakse ikka chainast papid rohkem, aga ootad ikka Ommikul oli tracking postkastis, teele pannakse selle järgi Ungarist. Loogiliselt peaks järgmine nädal kohal olema Share this post Link to post Share on other sites
xerox 1 Postitatud November 16, 2015 mul augustist saadik tuleb see vatt gearbestist nii Aug 27, 2015 pandi teele ja täna sain siis vati kätte Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 16, 2015 minu oma jõudis täna kohale, 02.11 tellisin, nii, et täpselt 2 nädalat. Tegelikult oli reede juba omnivas, aga need onajad ei liiguta end nädalavahetusel Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud November 16, 2015 Andke siis infot ka, et kuda see Gearbesti Muji on, kas tundub originaal? Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud November 16, 2015 tellisin ja sain kätte samal ajal vist Värvilt on küll selline hall/kirju. Enne oli KGD, see oli palju heledam Noh, nagu vatt on.. Kehvem ei ole Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 16, 2015 ei saa kontrollida, coil juba kestab 3 nädalat ja väsimuse märke ei näita 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud November 17, 2015 tellisin ja sain kätte samal ajal vist Värvilt on küll selline hall/kirju. Enne oli KGD, see oli palju heledam Noh, nagu vatt on.. Kehvem ei ole Siiski-siiski: Bellus on alati tilgakese võresse pillanud, peale täitmist Nüüd uue vatiga pole seda juhtunud .. ja veel- vana KGD lehed olid suuremad, lõikasin need pooleks ja sai tahti igale asjale praktiliselt Kui Muji leht pooleks lõigata siis on vatti sättida üsna keerukas -lühike jääb. Niiet kulub rohkem seega Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud November 17, 2015 Siiski-siiski: Bellus on alati tilgakese võresse pillanud, peale täitmist Nüüd uue vatiga pole seda juhtunud Ma kardan, et see pole väga vatist sõltuv, vaid uus coil õnnestus paremini, kui vana. Mul läheb ka mõnikord, sama vati puhul, mitu korda wickimist vaja, enne kui Bellus täitimise ajal kuivaks jääb. See lihtsalt pealt täidetavate omapära, et kipuvad kinni keerates surve sisse võtma ja siis surutakse vedelik kõige kergemat teed pidi välja. Tihti juhtuvad selleks kergemaks teeks olema õhuaugud. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud November 17, 2015 Pluss veel, et ülevalt avades hakkab vedelik juba oma raskusega alla ära jooksma. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud November 18, 2015 Ma kardan, et see pole väga vatist sõltuv, vaid uus coil õnnestus paremini, kui vana. Mul läheb ka mõnikord, sama vati puhul, mitu korda wickimist vaja, enne kui Bellus täitimise ajal kuivaks jääb. See lihtsalt pealt täidetavate omapära, et kipuvad kinni keerates surve sisse võtma ja siis surutakse vedelik kõige kergemat teed pidi välja. Tihti juhtuvad selleks kergemaks teeks olema õhuaugud. Tritoni kohta see ei käi, tal lähevad täitmise ajaks mahlakanalid lukku Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud November 18, 2015 OT: Aga nt. TFV4 puhul on just seda efekti mugav kasutada ajutise lahendusena olukorras, kus vedelik hästi peale ei taha tulla -- vibutan korraks üleval kaane lahti-kinni ja taht jälle küllastunud. Eileõhtune täiuslikuna tundunud taht tãna miskipärast enam nii hästi ei funka, lükkan selle kohendamist hetkel nõnda edasi. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Veebruar 6, 2016 Lugemist tiba. https://www.dropbox.com/s/6h6sed1rdhrtt0v/%233%20BOILING%20COTTON.txt?dl=0 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2016 paluks kokkuvõtet Share this post Link to post Share on other sites