napoleon 345 Postitatud Jaanuar 11, 2015 Infoleht http://koodikeskus.ravimiamet.ee/Data/PIL/PIL_1550843.pdf Nägin telekas reklaami.... kas see on veipimine ilma aurustamiseta või mingi muu asi? Esialgu reklaam proovima ei meelita, aga kui keegi proovinud, võiks kirjtuada kuidas tundub Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Jaanuar 11, 2015 Mis tas ikka on. Mingi vedelik, nikotiiniga. Ega ta ei erine oluliselt nätsust arvan. Seega effekt sisuliselt olematu! Samahästi võib tilk e-vedelikku keelele tilgutada Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 12, 2015 Mis tas ikka on. Mingi vedelik, nikotiiniga. Ega ta ei erine oluliselt nätsust arvan. Seega effekt sisuliselt olematu! Samahästi võib tilk e-vedelikku keelele tilgutada saad pärasoolepuhastuse ka sama asjaga, 2in1 Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Jaanuar 12, 2015 Juhul, kui su puhastus minu posti pihta käis, siis clearode ajast mäletan, et vedeliku suhu tõmbamine, ei tekitanuud antud sümptome. Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Jaanuar 12, 2015 Kõik need nätsud plaastrid pihustid jne on mõtetud. Kui tahad maha jätta siis jätad, aga e-pläruga jääb vähemalt tuttav tegevus alles ehk siis vaimselt on lihtsam. 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 2, 2016 Sõber sai kuskilt napsisena kätte selle, umbes 10 hitti pani ja kena OD oli nii et miskit seal sees ikka on Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 7, 2016 Sõber sai kuskilt napsisena kätte selle, umbes 10 hitti pani ja kena OD oli nii et miskit seal sees ikka on Nikot seal jagub ja kui sisu uurida siis ----- pea-aegu emahl tegelt Share this post Link to post Share on other sites
Purjekas 3 Postitatud Veebruar 23, 2016 Mina sellega alguses jätsingi maha, läks mingi 3 nädalat aega, siis umbes kuu aega olin ilma. Siis elu läks natuke närviliseks ja tahtsin jälle analoogi järele haarata, aga mõtlesin elektroonilist proovida ja siin ma nüüd olen Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Veebruar 23, 2016 Tere tulemast! Share this post Link to post Share on other sites