jim habe 0 Postitatud Veebruar 5, 2015 Mis vahe on Aspire BDC ja Aspire BVC coilil. Share this post Link to post Share on other sites
jim habe 0 Postitatud Veebruar 5, 2015 BVC coil peaks siis parem olema.Probleem on selles et ostsin Aspire BDC clero ja 2 tagavara BDC coili ja kõik coilid annavad 1-2 päeva pärast kärsakat.voltide ja wattide muutmine ei aita.Enne uue coili panemist pesin,3 tilka vedelikku otse coili ja 15 min. lasin seista. Nüüd ei teagi kas viga on minus või on coilid praagid.Äkki peaks BVC coile ostma. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 5, 2015 See et kõik neli coili praagid on, tundub kuidagi uskumatu. Jääb kaks varianti, kas BDC coil ei sobi sulle lihtsalt või vedelik ei sobi sinna. Minule isiklikult ei istu BVC coilid üldse. Samas enamus tuttavad kiidavad just neid. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Veebruar 6, 2015 Ma ei saa aru mis on "ei sobi". Kärsakas on kärsakas, viga tuleb ikka otsida. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 6, 2015 Ma ei saa aru mis on "ei sobi". Kärsakas on kärsakas, viga tuleb ikka otsida.Ei sobi tõmbamis stiiliga ma oletan? Mina saan näiteks BVC coilist koguaeg kärsakat ja seda ka väga madalat võimsust kadutades. Eks otsi siis põhjust kui tahad. Mina jõudsin selleni et mulle need lihtsalt ei sobi. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 6, 2015 tegureid on palju: tõmbamise intensiivsus , tihedus, õhu hulk ja kindlasti - mis mahlaga tegu? mahlal ja mahlal on suur vahe Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 6, 2015 tegureid on palju: tõmbamise intensiivsus , tihedus, õhu hulk ja kindlasti - mis mahlaga tegu? mahlal ja mahlal on suur vahe Jap ja jim habe'l võib olla hoopis teine probleem. Ma lihtsalt pakkusin variandi mida ise täheldanud olen. Share this post Link to post Share on other sites