walc 276 Postitatud Veebruar 6, 2015 Tere Plaan köögimööbel kortermajja paigaldada. Hetkel Arens-i hinnapakkumine võetud ja ega teised palju soodsamad just ei ole. Sai võetud ka mööblimajas asuvast köögimööbli tootjast (paikneb kuskil Tartus tglt) pakkumine, aga hinnavahe oli olematu, aga suhtumine oli omamoodi lausa alandav. Kas on veel Eestis mõnda asjaliku mööbli tootjat, keda julgete omast kogemusest. Kasvõi erakas. Endal on üks tuttav, aga tal on tööd nii palju, et saaksin mööbli kätte ilmselt aastaks 2050. Aitähh. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2015 mul ka yx sõber teeb, aga saad kätte vist heal juhul sygisel (tegelikult hetkel ei tea, peab küsima) aga teeb väga korraliku Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Veebruar 7, 2015 Mis materialist tahad seda mööblit ,täispuidust,laminaadist ...? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 7, 2015 Mis materialist tahad seda mööblit ,täispuidust,laminaadist ...? Täispuitu ilmselt ei soovi. Noh, sooviks, aga ei lähe hästi paneelmaja ideega kokku. Eramus teine asi muidugi. See oleks umbes sama, et elan paneelikas emme juures ja sõidan ringi tutika X6-ga. Vähemalt minu arvamus. Share this post Link to post Share on other sites
xerox 1 Postitatud Veebruar 7, 2015 Uuri kasutaja vilkuur käest ka. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 7, 2015 Tartus on selline firma TOP Conseptius.Asub Onnineni vastas 2 korrusel. Töö väga korralik ja tähtajad üpris lühikesed.Hind ka soodne.Ise tellisin ka sealt ja olen väga rahul. Share this post Link to post Share on other sites
Siiiim 1 Postitatud Veebruar 7, 2015 Ma võin ka sulle oma sõpra soovitada! http://marrkitchens.eu/ Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Veebruar 7, 2015 Raplas sellised mööblivalmistajad http://www.viiart.ee/.Minuarust täitsa ok tegijad. Share this post Link to post Share on other sites
Imre58 2 Postitatud Veebruar 8, 2015 Endal "Arens"i oma ja kiidan. Kvaliteet ja hind on kooskõlas! Share this post Link to post Share on other sites