Kirp 23 Postitatud Märts 2, 2015 Nüüd mind hakkas kohe huvitama. Targemad mehed rääkige. Mida ja kui palju mõjutb see kui puhas on. Nt 99% vs 99,5%. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 2, 2015 Küsi herr vikati käest Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 2, 2015 Lihtne, üks on teisest 0,5% parem. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 2, 2015 Ma võin teise nurga alt vastata. Mul bassein ja selle küljes on soolakatasülaator, teeb soolast kloori. Peab lasutama 99,7% joodivaba soola, alla selle ei soovitata, meil poes enamus 99,3% kui ma õigesti mäletan. Vaid üks vastab nõuetele. Ei pidanud hästi töötama See puhta näitlik, et mingi vahe kusagil on Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 2, 2015 Ni200 loetakse 99%+ puhtusega niklit, aga "õige" on 99.6%, selle järgi on ka DNA40 kiip kalibreeritud. http://www.specialmetals.com/documents/Nickel%20200%20&%20201.pdf Ehk siis, mida madalam on puhtus, seda rohkem muud "sodi" on sees, samas üle 99.6% ka ei soovita, sest siis ei pruugi kiip normaalselt toimida, lisaks on 99.9% nikkel liiga pehme, takistus vale jne. 1 Kirp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Märts 3, 2015 Jeesus kas telliaid ära juba w. Kui ei sis võta mulle ka 1 rullike Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 Kus sa asud? tuleb ju 1€ odavam kui sa ise telliksid, transa 3€, kui sulle saada, siis tuleb ju smartpost otsa? Ma tööle lähen siis tellin, eks anna teada, mida ja palju vaja, kui soovid ma tellin saksa lehelt https://shop.strato.de/epages/63862298.sf/sec734f48ce4f/?ObjectPath=/Shops/63862298/Products/Ni-0.32/SubProducts/Ni0.32-10m Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Märts 3, 2015 mõistlik mul vist jah ise tellida. infoks: kasuta kupongi ka: zivipf88 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 Kasutasin, terve € sain alla Tellitud https://www.dropbox.com/s/0uvvdbjqximdnzb/20150303_130440.jpg?dl=0 Panin koili paika, väga mööda mahla kanalitest 0,15 takistus. Panin vist vatti ka palju, suht maitsetu aur tuleb https://www.dropbox.com/s/an51xk74gd0u2i5/20150303_131353.jpg?dl=0 Otse kruvi alla ei saanud panna, no ei seisa rsk. Nautuke rohkem keerad tuleb välja. Kruvi pead pole siledad 1 Kirp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Märts 3, 2015 Coil näeb juba hea välja Vatti ei oska kommenteerida, pole sellise decki peale ehitanud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 Kas see nikkel annabki imelikku maitset ehk maitset pole? Kanthaliga on kohe ok maitse. Watid samad, tempi proovisin 180 ja 205 Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Märts 3, 2015 Mina ei saa isiklikult aru, et oleks mingi maitsevahe. Äkki ikka vatti liiast? Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 3, 2015 Coil ise ilus, aga täiesti valesti ja viltu panid coili Otsad peaks minema ikkagi mahlakanalite peale, vatti ka palju jah. Lisaks vaata, et coil oleks ikka õhuava peal. Pilt ka milline ja kuidas coil/vatt peaks olema. Ja siis ka videoõpetus, ni200 traadiga dryburni ära tee Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 No sellega võrreldes läks kõik piixu kebisin 20 min, väga sitt oli neid jalgu panna pealegi videos on vahedeta coil,sellega parem piixuda. Krt võtta lahti ja teha uus ? Vatti panin rohkem, sest muidu poleks kanalini ulatunud See polnud nikkel mida burnis, traat oli jube jäik Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 3, 2015 Jah, temal pole nikkel Seetõttu ma ütlesingi, et sa ära dryburni. Ma arvan, et sa saad sama traadiga teha, vaja lihtsalt jalad enne valmis painutada, et nad sinna aukudesse läheks ilusti ja, et siis coil lääks kruvidega võrreldes risti (Ei pea olema ideaalselt 90 kraadi, võib olla ka väikse nurga all, aga mitte palju, muidu jääb vatt pikaks ja ei wicki normaalselt). See, et vatti on rohkem pole ka hullu, kuna vähemaks saab alati lõigata Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 Oot, kebin, kohe varsti pilt Tyr traat murdus jala juurest ära, fakk. Pehme rsk Ja emm ei tule välja Oi blin, ammu oleks tehtud kui traat poleks murdunud https://www.dropbox.com/s/7ndda4bf6jefi07/20150303_143614.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/e1il94c5cal5aim/20150303_144344.jpg?dl=0 Eelmine oli kuidagi kobedam Vati lõikasin rõnga juurest nagu videos Coil vajus vist liiga alla, õhku ei tule nii hästi peale kui ennem, aga käib vist küll tänaseks. Kerge kopp ees Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 3, 2015 Eelmine coil nägi jah kobedam välja, aga ega ilu kõlba patta panna, nüüd vähemalt asetus õige Vaata, et vatti liiga alla ei suru, pehmelt paigutad alla ja kui mahla piisavalt peale ei tule, siis võiksid hääästi vähekese sinna mahlakanali juurde väikese vahe teha, nii, et valgust õrnalt paista oleks kui sisse vaadata (kui mõistad mida ma öelda tahan ) Ära siis unusta "New coil" määrata ja anna tulemustest teada. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 Kuda ma new coil määran? Ennem korraks viskas seda teksti, aga kui ära kruvin ja tagasi, siis ei tule. 0,15 näitab Aga nüüd jälle see termo kõigub kahtlaselt liiga palju, watit tähendab. Temp205 Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 3, 2015 Peabki kõikuma Kui sul coil nüüd soe, siis hilja juba, mod ja clearo peavad maha jahtuma toatemperatuurile. Alati kui uue coili paned ja mod ise ei paku, siis paned korra näpuluku peale (5x powerit) krutid clearo maha (või nii, et enam ühendust ei annaks) ja siis tagasi ning siis proovid uuesti tulistada - peaks uuesti pakkuma, et new coil. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 Edit: Võtsin aku tagant, viskas ,17 peale ja enam watid ei kõigu nii hullusti . See ongi uue coili määramine ? Nupule vajutamisel viskab korra 35w peale, kuigi 29 määratud, aga see vist pidigi nii olema Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Märts 3, 2015 Peabki kõikuma Kui sul coil nüüd soe, siis hilja juba, mod ja clearo peavad maha jahtuma toatemperatuurile. Alati kui uue coili paned ja mod ise ei paku, siis paned korra näpuluku peale (5x powerit) krutid clearo maha (või nii, et enam ühendust ei annaks) ja siis tagasi ning siis proovid uuesti tulistada - peaks uuesti pakkuma, et new coil. Pakub ka ilma lukustamata. Aga mitte alati. Vähemalt minul. Lihtsalt tuleb fire nuppu vajutada, kui clearo maas. Siis ta otsib seda ja kui peale kruttida, siis jälle küsib... Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 3, 2015 Pakub ka ilma lukustamata. Aga mitte alati. Vähemalt minul. Lihtsalt tuleb fire nuppu vajutada, kui clearo maas. Siis ta otsib seda ja kui peale kruttida, siis jälle küsib... Jah, nii saab tavaliselt ka. Ja kui üldse ei saa, siis aku välja (pole ise pidanud tegema). Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2015 Hakkas kõikuma, 0,21 näitab, samas enne seda watid hakkasid kõvasti hyppama. Keerasin maha panin tagasi, enam nii ei hyppa. Ei saa ma sellest aru Eks paista kas jääb pidama. Mis traat delta rba peaga kaasas on? Üle 0,2 tc enam ei tööta? Temp igatahes liigub ja kenasti masin funkab. Maitse on ok. Share this post Link to post Share on other sites