Siim1989 11 Postitatud Märts 6, 2015 Nii uuendus tuli välja vaatame kas lendab laiali või ei http://www.smoktech.com/ArticleDetail.aspx?ArticleID=10019 Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Märts 6, 2015 Ma põlen juba uudishimust! On keegi juba katsetada ka jõudnud. Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Märts 6, 2015 Ma põlen juba uudishimust! On keegi juba katsetada ka jõudnud. Proovisin piip ei ühenda arvutiga ära proovisin igasugu nippe aga essugi, tegin kõik samamoodi nagu videos. Edit: Originaal usb juhtmega ei saagi uuendust teha. Võtke oma nuti telefoni usb kaabel ja asi vask. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Märts 6, 2015 Pole niklit endal ja seega hetkel uuendama ei hakka. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Märts 20, 2015 Tundub, et ka firmware'i uuendusega ei hakka TC tööle, aga kanthaliga on ilmselt ikkagi väga hea mod väga hea hinnaga. Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Märts 25, 2015 Ma olen aparaadiga ülimalt rahul, eriti aku pidavusega. Nikklit nagunii ei ole võimalik kasutada kuna istun atlantise otsas. Igatahes sellise hinna eest minuarust supper aparaat. Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Märts 25, 2015 Ma olen aparaadiga ülimalt rahul, eriti aku pidavusega. Nikklit nagunii ei ole võimalik kasutada kuna istun atlantise otsas. Igatahes sellise hinna eest minuarust supper aparaat. Kaua kestab. Ma saan vist enda oma aprillis/mais Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Märts 26, 2015 Nu ütleme et VTC 5 pidas mul päeva vastu, aga xpro peab kusagil 3-4 päeva oleneb palju kasutan ja palju tööd on. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Märts 27, 2015 Nõustun, keskmiselt 3 päeva kestab aku kui täis algul laadida. Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Aprill 15, 2015 Sain ka täna kätte enda oma evkoo.com´ist ja ma ei tea kas hakata vinguma ja tagasisaatmisega jändama. Põhjus modi 510 ühendus on õige pisut viltu ja clearot peale keerates jääb erinev vahe. Clearot ei saa täitsa põhja ka keerata. Subtank miniga jääb päris häiriv ja viltune vahe. Pildilt pole võibolla nii hästi näha. Küsimus neile kellel on- kas teil istub subtank kenasti vastu modi? Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Aprill 15, 2015 http://vapenw.com/xpro-m80-plus-by-smok vaatasin sealt seda ,aga tellida ei saanud Sorry, no quotes are available for this order at this time. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Aprill 15, 2015 Subtankiga endal probleeme pole, ilusti vastu modi ja 510 viltu küll pole. Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Aprill 29, 2015 Ei pidanud see aparaat vastu kahjuks hakkas shorted ette viskama. Aku oli hea sellepoolest kahju. Esimene parti pidigi vigane olema, uuemad pidavat täiustatud kiibiga olema. Nüüd sai muretsetud Vaporshark rDNA loodame et kestab. Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Aprill 29, 2015 Kaua kestis siis kokku? Kõigega viskab shorted. Ajad mul hirmu nahka, ma lootsin mõneks ajaks modide ostmise järgi jätta. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 30, 2015 Ei pidanud see aparaat vastu kahjuks hakkas shorted ette viskama. Aku oli hea sellepoolest kahju. Esimene parti pidigi vigane olema, uuemad pidavat täiustatud kiibiga olema. Nüüd sai muretsetud Vaporshark rDNA loodame et kestab. Viin selle sult paari õlle eest jalust ära Võta ühendust, kui huvi on Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 4, 2015 Viin selle sult paari õlle eest jalust ära Võta ühendust, kui huvi on Aparaat läks õnneks garantii alla spezzi kätte. Kaua kestis siis kokku? Kõigega viskab shorted. Ajad mul hirmu nahka, ma lootsin mõneks ajaks modide ostmise järgi jätta. Jep kõigega viskas shorted ette. Vastu pidas vist mingi poolteist kuud kui ma ei eksi. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 14, 2015 Uued versioonid kohal - http://spezz.ee/et/elektroonilised-modid/436-smok-xpro-m80-plus-vwvt-mod.html Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 15, 2015 Uued versioonid kohal - http://spezz.ee/et/elektroonilised-modid/436-smok-xpro-m80-plus-vwvt-mod.html Uued ilma TC-ita ? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 15, 2015 Ei ole seda osa paraku korda saadud jah Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Mai 15, 2015 Hah tänud. Napikas. Jääb siis seekord istick 50. Tahaks täna kätte saada. Kas paned kaupa nõmme keskusesse? Tellin sinna, siis peaks täna õhtul kätte saama? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 15, 2015 PS saadetud 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mike 5 Postitatud August 24, 2015 Nii sai natuke netis uuritu ja enda seade uuendatud. Tundub, et versiooni 0006.1 TC ei ole endiselt korda saadud. Share this post Link to post Share on other sites