e-smoker 61 Postitatud August 22, 2015 Sain ka lõpuks kätte, supper asi ikka... muud asjad nurgas... Lemo2 Rules... Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud September 6, 2015 Heavy vg mahlaga dry hitte ei saa? Osades reviewdes kurdetakse seda. Olen ise kahevahel, kas osta lemo2 või zephyrus. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud September 6, 2015 Heavy vg mahlaga dry hitte ei saa? Osades reviewdes kurdetakse seda. Olen ise kahevahel, kas osta lemo2 või zephyrus. Zephyrusel kurdetakse lekkimisprobleemi....? http://vaping360.com/zephyrus-sub-ohm-tank-review-sub-ohm-tank-rba-youde/ Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud September 6, 2015 Mingi lekkimisprobleem pidi olema jah, aga sel ka lahendus olemas. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud September 6, 2015 Video all parim kommentaar Boss Roses that ummm..tssk..hmmm.tsssskk sound was fuckin annoying. but nice video Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud September 8, 2015 Sai Lemo2 ära tellitud, eks ole näha, kas pettumus või mitte. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 8, 2015 Sai Lemo2 ära tellitud, eks ole näha, kas pettumus või mitte. Kust tellisid ja palju maksid? Muidu eks ta Subtank mini sarnane on (natuke parem), ühe coiliga, aga rohkem õhuvoolu ja raskem wickida Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud September 8, 2015 Epiip.ee ja 36rutsi. Subtank Mini lagunes mul ära, õhuregulli fikseeriv kuul läks jalutama ja pole uut kuulikest sinna leidnud, eks jääb back-upiks, hädaga annab kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 8, 2015 Epiip.ee ja 36rutsi. Subtank Mini lagunes mul ära, õhuregulli fikseeriv kuul läks jalutama ja pole uut kuulikest sinna leidnud, eks jääb back-upiks, hädaga annab kasutada. Selge, muide Subtankile annab seda põhja ka eraldi tellida, äkki küsid mõnest poest kui huvi on. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud September 8, 2015 Olen kursis, näiteks fastechis 6 doltsi. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud September 9, 2015 Lemo käes, olen rahul, wickimisega probleeme pole ja maitse on kindlasti parem, kui subtankil. Ei pidanud pettuma, kõik titi-miti Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 26, 2015 Hetkel minu vaieldamatu lemmik, kaiffarid on kõik vedelema jäänud. Lekkima ei suutnud ajada, kärsakat pole ka saanud. Võibolla, kui panna puhas PG vedelik, siis lekib ka, aga 70/30 ei leki kuskilt. Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud September 26, 2015 Mul ka hetkel lemmik.Kuu aega tõmbasin ~90% VG-d, ei saanud mina teda lekkima. Coili tegemine lihtne ja täita võib käigu pealt. Tossu ikka meeletult. Mina väga rahul. Share this post Link to post Share on other sites
KasKas 0 Postitatud Oktoober 8, 2015 Minujaoks lemo2 jällegi suur pettumus, olen 2 päeva proovinud kasutada seda aga iga viies mahv on dry hit. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Oktoober 8, 2015 Tehase coiliga? Mis w peal? Ma sain dry hitte ainult siis kui maha kukkus ja ühendus streikima hakkas ning vahepeal takistuse 1+ ohm juurde viskas. Sent from my Che2-L11 Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Oktoober 8, 2015 Minujaoks lemo2 jällegi suur pettumus, olen 2 päeva proovinud kasutada seda aga iga viies mahv on dry hit. Ma arvan, et kui asi on väga paljudel kasutajatel kasutuses, siis kui selline viga küljes oleks, ei jõuaks netis seda hala ära kuulata. Seega pakun, et tegemist vale wickimisega, kui ise keeratud coil sees või praakcoil, kui tehase oma. Muidugi, kui 100W peale lasta, siis võib ka dry hitte tulla, siis on aga valest kasutamisest asi kinni. Nii et keera uus coil ja pane vatt korralikult, võta uus coil või vaata kasutus üle. Edu ja ära sellepärast kohe elektroonilist nurka viska ja analoogi peale tagasi koli Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Oktoober 8, 2015 Tehase coiliga? Mis w peal? Ma sain dry hitte ainult siis kui maha kukkus ja ühendus streikima hakkas ning vahepeal takistuse 1+ ohm juurde viskas. Sent from my Che2-L11 Lemo 2-l tehase coile pole, see ainult RBA. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 8, 2015 Mis krdi tehasecoilist te siin räägite, lemo 2 on ju RBA only Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Oktoober 8, 2015 Tähenärijad Tuleb ju uuena koos valmis coiliga mis wickitud nn tehasecoil Sent from my Che2-L11 Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Oktoober 8, 2015 Aga valesti wickitud siis jah, see e-smokeri postitatud videoõpetuse meetod minul toimis ehk ma tegin samamoodi nagu tema videos. Semi-töötas ka pancake wick (olenevalt kui massiivse coili ehitasin). Share this post Link to post Share on other sites