martifiko 3 Postitatud Mai 31, 2015 Mis aurustit kasutate sellega? Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Mai 31, 2015 Mul erinevad Kayfuni kloonid ja üks ilma vedruta K4 nikliga kasutusel. Drippereid pruugin ka, aga kanthalist coiliga. Kõik mis mul on, sobib ideaalselt ipv4ja otsa. 1 martifiko reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Mai 31, 2015 Selle asja võiks keegi meie poodnikest lattu võtta(lipo guard kott) . Ma oleks huviline küll. (Hetkel laen istick 50w keset toa põrandat ) https://digitalsteam.ee/spare-parts/efest-battery-charging-safety-bag-xl.html 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuni 23, 2015 Hakkas minugi oma üht akut teisest kiiremini tühjendama. Alati seda ei juhtunud aga ajab ikka närvi küll, kui viskab "check batt" ekraanile, aga laadijasse toppides on üks aku 3.3v, teine 4.2v. Süüdlane on ilmselt see "balanced charging unit". Igatahes viskasin selle välja ja viimased kaks nädalalt on kõik hästi. Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Juuni 26, 2015 Hakkas minugi oma üht akut teisest kiiremini tühjendama. Alati seda ei juhtunud aga ajab ikka närvi küll, kui viskab "check batt" ekraanile, aga laadijasse toppides on üks aku 3.3v, teine 4.2v. Süüdlane on ilmselt see "balanced charging unit". Igatahes viskasin selle välja ja viimased kaks nädalalt on kõik hästi.Järgmine riliis on see board läinud ka.Upgrade ka tulekul, 120w ja titaanium. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Juuli 18, 2015 Firmware uuendus peaks ka väljas olema. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuli 21, 2015 Upgreidisin. 120w/120J näitab displeil ja coili valik ka olemas. 120J on ainult titaaniga. Nikilga ikka 50J. 1 rahulik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites