g0nadz 28 Postitatud Aprill 16, 2015 http://www.vapordna.com/ProductDetails.asp?ProductCode=PSOSMY&Click=98 Hind on hea, kui chip on ka hea ja jookseb nii nagu lubatud on päris atraktiivne karp... Ainuke huvitav mida ma ei leia on mõõdud. Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Aprill 16, 2015 See tundub nagu oleks paksem nutitelefon Muidu päris head näitajad Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 16, 2015 Mulle meeldib välimus. Nagu mulle meeldivad naised, veits kurvikamad ja paljude lisadega EDIT: kusjuures ei loe välja kas 510 on vedru või mitte :/ EDIT2: on jah mingi adjustable copper. nahui raske on võtta vedruga... Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Aprill 16, 2015 Mida väiksem ja vōimsam, seda parem. Ma ei kujuta ette kuidas inimesed oma vamo tōmbavad. Nagu harjutaks teatejooksu pulga üleandmist. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Aprill 16, 2015 Mida väiksem ja vōimsam, seda parem. Ma ei kujuta ette kuidas inimesed oma vamo tōmbavad. Nagu harjutaks teatejooksu pulga üleandmist. tugeva tuulega sisendab kindlustunnet Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 17, 2015 Mida väiksem ja vōimsam, seda parem. Ma ei kujuta ette kuidas inimesed oma vamo tōmbavad. Nagu harjutaks teatejooksu pulga üleandmist. Pimedal tänaval on ka turvalisem tunne Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Aprill 17, 2015 Legaalne teleskoop nui Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud Aprill 17, 2015 Tundub normaalses mõõdus olema. USB järgi vaadates. Share this post Link to post Share on other sites