old 919 Postitatud Aprill 24, 2015 Selliseid uuringuid tehakse pidevalt ... korjame need siis ühte teemasse kokku. Vastatud Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 24, 2015 Kuna neid küsitlusi tekib aeg-ajalt siis kogume need ühte kohta muud midagi. Segadust vähem maja puhtam - ei pea iga uue küsitluse jaoks eraldi teemat tegema. Ära pahanda pealkiri oli hea Edit: Ma ei muutnud pealkirja vaid tegin uue teema ja nihutasin kaks posti sinna (siia)... hetkel teeb muidugi sama välja . Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Aprill 24, 2015 Lihtsalt ettepanek - võibolla teha 1 post (stick, locked), kus oleks link uuringule-küsitlusele ja link originaal postile (siin foorumis) arutelu jaoks - nagu midagi sisukorra taolist Muidugi modedele nati lisatööd.... Muidu see oli väga lihtne ja vähe aega nõudev uuring Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 24, 2015 Minu meelest on pealkiri igati asjakohane. Ma usun et siin liigub ka neid kes ei tea kes Phil on või mis abi ta vajab. 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Aprill 24, 2015 Kuigi see küsitlus on suunatud ameeriklastele, vastasin siiski Share this post Link to post Share on other sites