walc 276 Postitatud Mai 14, 2015 Mulle 5-s sobib. kriips peale viimast daatumit ja hetk enne võimaliku kaitsmist. Eelistaks ise Kamikadzet, aga kuidas mass soovib, nii pidu läheb Irw, jeesus arvas juba et hull pano hakkab tomuma, et kummid juba valmis vaadatud Miasja, kas kõik jäävad kuivale?! Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Mai 15, 2015 On teada ka arvatav kellaaeg? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 15, 2015 ok, nüüd jõudis kohale. Irw, jeesus arvas juba et hull pano hakkab tomuma, et kummid juba valmis vaadatud tekitas juba mõtte, et peaks ka tulema Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Mai 15, 2015 5 juuni oleks ka minule vast ok, Kamikadze on ka hea plaan. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 15, 2015 Kumbki pakutud koht ei asu lasnamäel ega isegi mitte selle lähedal Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Mai 19, 2015 Küsiks ikkagi üle mis kell on teil plaan viiendal kamikazes koguneda? Kui aeg klapiks, saaksin ka ise ühinda! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 19, 2015 Ma saan siis liikuma kui smartposti kuller on kauba järel ära käinud - ehk siis enne 7 olen kohal. Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Mai 19, 2015 okei, ma pean oma vaatama siis mingi normaalse laeva aja et kohal olla. Loodame et jõuan Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Mai 19, 2015 okei, ma pean oma vaatama siis mingi normaalse laeva aja et kohal olla. Loodame et jõuan Tule kopteriga Aga mingi 7-8 paiku alustada on tiptop, ma arvan. 1 tihlavoss reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Mai 30, 2015 Mingit kava või õhtuplaani ei ole liikvel? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Mai 30, 2015 Mingit kava või õhtuplaani ei ole liikvel? Algus: tarbitakse õlunaadi Vahepala: tarbitakse veel õlunaadi Grand Finale: tarbitakse ikka õlunaadi 2 brutal and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 30, 2015 Algus: tarbitakse õlunaadi Vahepala: tarbitakse veel õlunaadi Grand Finale: tarbitakse ikka õlunaadi Täpsustaks pisut: Algus: tarbitakse õlunaadi, mõni tellib prae ka vahepala1: aurutatakse pisut vahepala2:tarbitakse veel õlunaadi vahepala3: aurutatakse juba rohkem vahepala4: teenindaja tuleb liigse auru pärast korrale kutsuma vahepala5:tarbitakse veel õlunaadi, üritatakse natuke vähem aurutada Grand finale: tarbitakse ikka õlunaadi, mõni tellib magustoidu ka 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 1, 2015 Teema algusesse küsitlus lisatud, palun kasutage seda, et saaksime neljapäeval vajadusel mingi portsu laudu broneerida Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 1, 2015 Ma veel vaatan, kas miskit head on kaasa haarata (uut siis), aga ilmselt kui on, siis saab ka proovida seal.... Kohal oleku kellaaega ei oska õelda... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 4, 2015 upitan natuke teemat, koosistumine toimub juba homme 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Juuni 4, 2015 Ohh,tuleks ka, kui naine kodust välja viskaks. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 4, 2015 Osta kuskilt *marketist kõige odavam huulepulk ja tee paar plekki näole/kaelale, küll siis viskab Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Juuni 4, 2015 Ma täna poissmees.Sebiks kuskilt pesunööri pealt stringid ja padja alla.Oh seda möllu homme. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Juuni 4, 2015 Kui homme töö väga ära ei tapa, hüppaks samuti vape huvilise sõbraga läbi.. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 4, 2015 Hääletasin ka ära, tulen ka vast umbes 19 ajal läbi. Kui vedelikke tuuakse, siis vast peab mõne dripperi kaasa võtma. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 4, 2015 Hääletasin ka ära, tulen ka vast umbes 19 ajal läbi. Kui vedelikke tuuakse, siis vast peab mõne dripperi kaasa võtma. Võta kaasa jah Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 4, 2015 Spezzil pidi mingi hulk kondoome ja muud riistvara vist olemas olema? Ise võtaks hea meelega dripperi kaasa, kui oleks mida võtta Share this post Link to post Share on other sites