walc 276 Postitatud Juuni 5, 2015 Jõuan kuskil 8ks. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 5, 2015 Ma teel, 20 minutit läheb. Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Juuni 5, 2015 Jama korraldus. Ei jõua, tehke millalgi jälle.. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 5, 2015 Haha. Jõuan 8st minema hakata piic, hoidke õlut! Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Juuni 5, 2015 Pange pilte, jagage muljeid. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuni 5, 2015 Norm üritus ju..... kahju, et ise seal viibida ei saa..... :D Laud ainult õlut täis.... ja laua kohal suur aurupilv... Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 5, 2015 Tehke pilte veel, minu tehtud pildid läksid aia taha (krdi 20MB mod) . Muidu väga lahe, spetzz tõi hunniku mahlasi proovida ja mahlameistrilt uus koks - "snitselhaus 2" on sigahea. 2 kalajala and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuni 5, 2015 Aurupilv Reinu pildil kuidagi pisike. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 5, 2015 mul sai ipv4 akud tühjaks, peab rohkem akusid ostma, krt kehkisin siin 1½ päeva aku vastupidavusega õnneks bussiga sain koju ja peale 10min akude laadimist saan jälle tõmmata. Üks hea üritus oli, viskasin ka üle eestilise kokkutuleku teema ülesse vabateema alla! Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Juuni 5, 2015 Tänud korraldamise eest Spezz ja Vilistaja, mõnus istumine oli Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 5, 2015 Mõnus istumine ja tore seltskond oli Aga oleks sinna muidugi ka kasutajat old oodanud Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 5, 2015 Noh, mis juba läbi vä? Aga oli tore tõesti ja süda on hetkel ikka veel paha erinevate vedelike proovimisest. Siinkohal tänud kõigile kes vedelikku proovimiseks kaasa võtsid. Samuti on seltskond lahe, jään järgmist korda ootama . Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Juuni 6, 2015 Ka väga meeldis, kahju, et pikemaks jääda ei saanud, tore seltskond Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Juuni 6, 2015 Pean samuti mainima, et tore oli ja ma sain ikka naerda kohati südamest. Järgmise korrani! Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Juuni 6, 2015 See kohting oli täielik košmaar. Mina, maalt, nagu tavaliselt enne õiget aega kohal, sõin siis Kamikadzes kõhu täis. Kusjuures valelikud nad seal on, öeldi et praad väike, krt, pildil kh raske hinnata ja juhtus nii , et ei jõudnu era süüa, lasin kaasa pakkida siiamaale21:20 06.06.2015 pole muud söönu kui Kamikadze saslõkki ikka veel tükk järel - seega, seal on praed suured ja valelikud tüdrukud. ok Kell sai 19:10 Traavisin kogu Kamikadze oma haige jalaga läbi ja tulem 0 e-suitsetajat Viimases ahastuses lugesin foorumit läbi oma telefoni ja selgus, et toimumispaik muudetud krt see Snitzelhouse on suht ebamugav koht kui ikka maalt ja hobusega hea oli, et eit oli ühes, jäi hobust valvama a muidu oli tore Avoria jääõun ja pirn meelde jäid Paraku polnu eit hobuse valvamise ametiga üldse mitte rahul ja seetõttu pidin enneaegselt ning 105% kainelt lahkuma... Et tuleval korral oleks ruumi maalt ja hobusega tulijatele ja kapten Halo Jack polnu kohal Gusmar 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 Kaugemalt tulijad võivad teinekord kohalejõudmise ja parkimise osas abi küsida. Antud juhul oleks olnud vist kõige mõistlikum "hobune" vabaduse platsi alla parklasse jätta(pole tasuta, aga vanalinna sisse sõites on parkimine veel kallim ja ei pruugi ka kohta leida). Aga Gusma, eit lasi su ju üle ja hiilis ise ka kohale Loodetavasti jäi hobune alles Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 hiilis ise ka kohale oot, see tädi pildil oli gusma naine ja tema istus kamikadzes? aga yldiselt jah, see force majeure alla läheb kahjuks. nii yldiselt ei tehta, et peo hommikul saadetakse pikalt aga kes jeesust näinud pole 2000 aasta jooksul, siis (siin vaid paar inimest kes on näinud ja kuulnud) see pakkumine on teile http://www.e-suits.eu/topic/3642-koosistumine-%C3%BCle-eesti-vol-1/ Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 Neiu pildil on Spezzi naine Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Juuni 6, 2015 Nuh, pole kurta, obune alles "eit rahul" ja keski tark korraldas ka parkimise selgus tagantjärele Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 Neiu pildil on Spezzi naine ma ennem ei hakanud mainima, aga nyyd mainin, pildi kvaliteet ei kannata kriitikat, mina kunni naist sealt ära ei tundnud, kuigi ma olen teda näinud Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 10, 2015 Ma stiilselt hilinesin, aga kas smoki.me tüüp käis ka mehusid pakkumas, nagu ta kindlalt lubas teha? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 10, 2015 Ma stiilselt hilinesin, aga kas smoki.me tüüp käis ka mehusid pakkumas, nagu ta kindlalt lubas teha? Ei käinud, vähemalt 19:00 - 22:20 vahemikus mitte Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 10, 2015 Ei käinud ta ühti Share this post Link to post Share on other sites